26.95

50 Ml
€0.54 per ml

Uitverkocht

Purasana Puragem osteo bio 50 ml

Purasana Puragem osteo bio is een revolutionair product dat gemmotherapie gebruikt om jouw gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie, de jongste tak uit de fytotherapie, maakt gebruik van de embryonale weefsels van planten om alle eigenschappen van de toekomstige volledige plant te benutten. Dit holistische benadering werkt op fysiek, energetisch, psychisch en emotioneel niveau.

De grondlegger van gemmotherapie, Dr. Pol Henry, heeft met zijn onderzoek naar embryonale plantencellen de basis gelegd voor deze therapie. Dr. Max Tétau heeft vervolgens verdere ontwikkelingen gedaan en de therapie de naam “gemmotherapie” gegeven.

Purasana Puragem osteo bio bevat onder andere heermoes, dat bekend staat om zijn positieve effecten op de huid, nagels en het haar. De samenstelling bestaat uit biologische ingrediënten zoals braamstruik, zilverspar, mammoetboom en heermoes.

Gebruik dagelijks 5-15 druppels, 15 minuten voor de maaltijden. Je kunt de druppels opvangen met een theelepel en innemen, of mengen met water of een drank naar keuze. Bewaar het product op een droge en afgesloten plek bij kamertemperatuur.

Purasana Puragem osteo bio is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Kies voor een gezonde levensstijl en maak gebruik van dit innovatieve product om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Purasana Puragem osteo bio

Wat is gemmotherapie? Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen,  bladeren, stengels, wortels, enz…) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”.

In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

– Heermoes goed voor de huid, nagels en het haar*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling

Water, 32% alcohol*, emulgator: plantaardige glycerine*, 2,6% braamstruik* (Rubus fructicosus L.), 2,6% zilverspar* (Abies Alba Mill.), 2,5% mammoetboom* (Sequoiadendron giganteum (Lindl) Buchholz), 2,5% heermoes* (Equisetum arvense L.)

*Afkomstig uit biologische teelt.

Gebruik

5-15 druppels per dag,

15 minuten voor de maaltijden.

Je kunt het beste de druppels opvangen met een theelepel en deze vervolgens innemen. Ook is het mogelijk om de druppeltjes te mengen met wat water of een drank naar keuze om deze vervolgens op te drinken.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

8560 Gullegem

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Ondersteunt gezondheid op meerdere niveaus

  • Bevat biologische ingrediënten

  • Eenvoudig dagelijks gebruik

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredient
Water
32% alcohol*
Emulgator: plantaardige glycerine*
2,6% braamstruik* (Rubus fructicosus L.)
2,6% zilverspar* (Abies Alba Mill.)
2,5% mammoetboom* (Sequoiadendron giganteum (Lindl) Buchholz)
2,5% heermoes* (Equisetum arvense L.)
*Afkomstig uit biologische teelt

Gebruik

15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.

Waarschuwingen

WAARSCHUWING: Dit product bevat alcohol en is daarom niet geschikt voor consumptie door kinderen, zwangere vrouwen, mensen die gevoelig zijn voor alcohol of mensen die medicijnen gebruiken die interageren met alcohol. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u last heeft van een medische aandoening, zoals leverziekte, nierziekte of alcoholverslaving. Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Als er irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van dit product. Buiten bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Wat is gemmotherapie?

Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie waarbij embryonale weefsels van planten worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Deze weefsels bevatten alle eigenschappen van de toekomstige volledige plant.

Wat is het verschil tussen gemmotherapie en fytotherapie?

Gemmotherapie is een specifieke tak binnen de fytotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van embryonale weefsels van planten. Het verschil zit dus in het type plantmateriaal dat wordt gebruikt.

Wie is de grondlegger van de gemmotherapie?

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. Hij onderzocht in de jaren ’60 embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen.

Wat zijn de mogelijke toepassingen van heermoes in de gemmotherapie?

Heermoes (Equisetum arvense L.) wordt in de gemmotherapie gebruikt en kan mogelijk goed zijn voor de huid, nagels en het haar. Let op: de gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.