26.95

50 Ml
€0.54 per ml

Purasana Puragem articula bio 50 ml

Purasana Puragem articula bio is een kruidenpreparaat dat gebruik maakt van de jonge delen van planten, zoals knoppen, scheuten en wortelvezels, om je gezondheid te ondersteunen en optimaliseren. Deze gemmotherapie is een holistische benadering die zowel op fysiek, energetisch, psychisch als emotioneel niveau werkzaam is.

De grondlegger van gemmotherapie, Dr. Pol Henry, heeft de therapeutische eigenschappen van embryonale plantencellen onderzocht en zijn bevindingen gepubliceerd in het boek “Phytembryothérapie”. In de jaren ’80 heeft Dr. Max Tétau samen met andere Europese artsen de fyto-embryotherapie verder ontwikkeld en haar de definitieve naam “gemmotherapie” gegeven.

Purasana Puragem articula bio bevat onder andere geconcentreerd maceraat van verse knoppen en jonge scheuten van zwarte bes, wilde wingerd, rode wijnstok en ruwe berk. Zwarte bes draagt bij aan een goede werking van de gewrichten.

Neem dagelijks 5-15 druppels van dit voedingssupplement, 15 minuten voor de maaltijden. Bewaar het product op een droge, afgesloten en kamertemperatuur.

Ontdek de kracht van gemmotherapie met Purasana Puragem articula bio en ondersteun je gezondheid op een natuurlijke en holistische wijze!

Lees meer

Purasana Puragem articula bio – Kruidenpreparaat

Wat is gemmotherapie? Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen, bladeren, stengels, wortels, enz…) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”.

In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

Zwarte bes draagt bij aan een goede

werking van de gewrichten*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling 

Geconcentreerd maceraat van vers geoogste knoppen en jonge scheuten

2,7% zwarte bes* (Ribes nigrum L.),

2,5% wilde wingerd* (Parthenocissus tricuspidata),

2,5% rode wijnstok* (Vitis vinifera L.),

2,5% ruwe berk* (Betula pendula Roth.).

*Afkomstig uit biologische teelt.

Ingredienten

water, 32% alcohol*, emulgator: plantaardige glycerine*, 2,7% zwarte bes* (Ribes nigrum L.),

2,5% wilde wingerd* (Parthenocissus tricuspidata), 2,5% rode wijnstok* (Vitis vinifera L.), 2,5% ruwe berk* (Betula pendula Roth.). 

*Afkomstig uit biologische teelt.

Gebruik

5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

8560 Gullegem

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

  • Natuurlijke ondersteuning gewrichten

  • Holistische gezondheidsbenadering

  • Bevat geconcentreerde plantencellen

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
water
32% alcohol*
emulgator: plantaardige glycerine*
2,7% zwarte bes* (Ribes nigrum L.)
2,5% wilde wingerd* (Parthenocissus tricuspidata)
2,5% rode wijnstok* (Vitis vinifera L.)
2,5% ruwe berk* (Betula pendula Roth.)
*Afkomstig uit biologische teelt

Gebruik

zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat alcohol en is daarom niet geschikt voor consumptie door personen onder de wettelijke drinkleeftijd. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat dit product plantaardige glycerine bevat, wat allergische reacties kan veroorzaken bij personen met een glycerine-allergie. Raadpleeg een arts of medisch professional voordat u dit product gebruikt als u allergisch bent voor glycerine of als u andere medische aandoeningen heeft. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Veelgestelde vragen

Wat is gemmotherapie?

Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten.

Wie is de grondlegger van de gemmotherapie?

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry.

Wat is de definitieve naam van fyto-embryotherapie?

De definitieve naam van fyto-embryotherapie is gemmotherapie.

Wat draagt zwarte bes bij aan?

Zwarte bes draagt bij aan een goede werking van de gewrichten.