26.95

50 Ml
€0.54 per ml

Purasana Puragem sleep bio 50 ml

Purasana Puragem sleep bio is een geweldig product dat gemmotherapie gebruikt om je gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie is een holistische benadering die zowel op fysiek, energetisch, psychisch als emotioneel niveau werkzaam is.

Dit product bevat zilverlinde en meidoorn, die beide bekend staan om hun positieve effecten op de geestelijke veerkracht. Hoewel de gezondheidsclaim in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie, zijn deze ingrediënten al eeuwenlang gebruikt vanwege hun therapeutische eigenschappen.

De samenstelling van Purasana Puragem sleep bio bestaat uit biologisch geteelde ingrediënten, waaronder zilverlinde, meidoorn en appelboom. Deze worden gecombineerd met water, alcohol en plantaardige glycerine om een krachtige formule te creëren.

Om dit supplement te gebruiken, neem je dagelijks 5-15 druppels in, 15 minuten voor de maaltijden. Je kunt de druppels opvangen met een theelepel en ze vervolgens innemen. Als alternatief kun je de druppels mengen met water of een drank naar keuze.

Bewaar Purasana Puragem sleep bio op een droge, afgesloten plaats bij kamertemperatuur. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl te behouden. Houd het product buiten bereik van jonge kinderen en raadpleeg een deskundige als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een ziekte hebt.

Ontdek de kracht van gemmotherapie met Purasana Puragem sleep bio en verbeter je algehele gezondheid op een natuurlijke en holistische manier.

Lees meer

Purasana Puragem sleep bio

Wat is gemmotherapie? Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen,  bladeren, stengels, wortels, enz…) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”.

In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

– Zilverlinde en meidoorn voor de geestelijke veerkracht*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling

Water 32% alcohol* emulgator: plantaardige glycerine* 3,6% zilverlinde* (Tilia tomentosa Moench) 3,6% meidoorn* (Crataegus laevigata (Poiret) DC) 3,0% appelboom* (Malus domestica Borkh.).

*Afkomstig uit biologische teelt

Gebruik

5-15 druppels per dag,

15 minuten voor de maaltijden.

Je kunt het beste de druppels opvangen met een theelepel en deze vervolgens innemen. Ook is het mogelijk om de druppeltjes te mengen met wat water of een drank naar keuze om deze vervolgens op te drinken.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

8560 Gullegem

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

  • Holistische ondersteuning voor gezondheid

  • Bevat zilverlinde en meidoorn

  • Biologisch geteelde ingrediënten

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Samenstelling
Water 32% alcohol* emulgator: plantaardige glycerine* 3,6% zilverlinde* (Tilia tomentosa Moench) 3,6% meidoorn* (Crataegus laevigata (Poiret) DC) 3,0% appelboom* (Malus domestica Borkh.).
Gebruik
5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.
Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België

Gebruik

5-15 druppels per dag

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat alcohol. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Dit product is niet bedoeld voor gebruik door personen onder de 18 jaar. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Stop met het gebruik van dit product en raadpleeg onmiddellijk een arts als u bijwerkingen ervaart. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u vragen heeft over het gebruik van dit product.

Veelgestelde vragen

Wat is gemmotherapie?

Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie die gebruik maakt van de embryonale weefsels van planten, zoals knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels, om de gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Het is een holistische benadering die zowel op fysiek, energetisch, psychisch als emotioneel niveau werkt.

Wie is de grondlegger van gemmotherapie?

De grondlegger van gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. Hij onderzocht in de jaren ’60 embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen en publiceerde zijn bevindingen in het boek “Phytembryothérapie”. Later werd de term “gemmotherapie” geïntroduceerd door de Franse arts Dr. Max Tétau.

Voor welke gezondheidsklacht wordt Purasana Puragem sleep bio aanbevolen?

Purasana Puragem sleep bio wordt aanbevolen voor geestelijke veerkracht. Het product bevat zilverlinde en meidoorn, waarvan de gezondheidsclaim in afwachting is van goedkeuring door de Europese Commissie.

Wat is de aanbevolen dosering van Purasana Puragem sleep bio?

De aanbevolen dosering van Purasana Puragem sleep bio is 5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden. Het wordt aanbevolen om de druppels op te vangen met een theelepel en ze vervolgens in te n