9.90

10 Ml
€0.99 per ml

Purasana Bergamot olie bio 10 ml

Purasana Bergamot etherische olie is een pure essentiële olie van bergamot, gewonnen uit de verse schil van de bergamotvrucht. Deze bijzondere olie wordt gewonnen van de Bergamotbomen uit Italië.

Deze etherische olie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voeg 1 à 2 druppels toe als aroma, maar gebruik het wel beperkt. Je kunt het ook verstuiven of toevoegen aan gerechten, badolie en massageolie. Daarnaast kun je enkele druppeltjes op een zakdoek aanbrengen en deze laten verdampen in een kom met water voor een heerlijke geur.

Bij het gebruik van etherische oliën zijn er wel enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen. Zo dien je de flesjes altijd buiten het bereik van kinderen te houden en advies in te winnen van een specialist bij gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen. Ook is het belangrijk om je handen te wassen na het aanbrengen en contact met de ogen te vermijden. Voor personen met allergieën wordt een voorafgaande test aanbevolen.

Purasana Bergamot etherische olie is een natuurlijk product van hoge kwaliteit, afkomstig van biologische teelt. Voel je goed en geniet van de heerlijke geur en diverse toepassingen van deze bergamot olie!

Lees meer

Purasana Bergamot etherische olie

Bergamot ziet eruit als een peervormige citroen. Uit onderzoek blijkt dat deze zure vrucht een kruising is tussen een soort limoen en een zure sinaasappel. 

De olie wordt gewonnen uit de verse schil van de vrucht. De Bergamot Olie van Purasana wordt gewonnen van de Bergamotbomen uit Italië. 

Ingredienten

Pure essentiële olie van bergamot* (Citrus bergamia).

Chemotype: limoneen, linalylacetaat. Plantendeel: verse schil. 

Extractiemethode: koude persing. 

*Essentiële olie afkomstig van biologische teelt. FR-BIO-10

Gebruik

Etherische olie te gebruiken als aroma (1 à 2 druppels max.) beperkt gebruik. 

Kan ook gebruikt worden om te verstuiven.

Deze 100% natuurlijke etherische olie kan worden toegevoegd aan gerechten, badolie en massageolie. Ook is het mogelijk om enkele druppeltjes op een zakdoek aan te brengen en deze te laten verdampen in een kom met water. 

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK

Etherische oliën zijn uiterst geconcentreerde plantaardige extracten, waarvan het gebruik enkele voorzorgsmaatregelen vereist:

• Houd flesjes etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen.

• Vraag eerst advies van een specialist bij het gebruik van etherische oliën tijdens de

zwangerschap of de borstvoeding of bij gebruik door kinderen. Het gebruik wordt afgeraden bij

kinderen jonger dan 36 maanden.

• Was uw handen na een massage of na het aanbrengen van etherische oliën. Bij contact met de ogen niet spoelen met water, maar overvloedig een plantaardige olie aanbrengen.

• Voor personen met allergieën wordt een voorafgaande test aanbevolen.

• Sommige etherische oliën (citroen, sinaasappel, bergamot, pompelmoes…) hebben een fotosensibiliserende werking, en mogen niet aangebracht worden op de huid voordat deze

blootgesteld wordt aan de zon.

• Bij een incidentele absorptie, 1 tot 3 lepels plantaardige olie innemen en snel het dichtstbijzijnde antigifcentrum raadplegen.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

8560 Gullegem

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

  • Biologisch en van hoge kwaliteit

  • Diverse toepassingsmogelijkheden

  • Heerlijke geur en aroma

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Pure essentiële olie van bergamot* (Citrus bergamia).
Chemotype: limoneen, linalylacetaat. Plantendeel: verse schil.
Extractiemethode: koude persing.
*Essentiële olie afkomstig van biologische teelt. FR-BIO-10

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat pure essentiële olie van bergamot. Bergamotolie kan de huid gevoelig maken voor zonlicht. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht of UV-straling gedurende ten minste 12 uur na het aanbrengen van dit product. Raadpleeg een arts als er huidirritatie optreedt. Niet geschikt voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Kan de Purasana Bergamot etherische olie veilig worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

Het wordt aanbevolen om advies in te winnen van een specialist voordat je etherische oliën gebruikt tijdens de zwangerschap.

Kan de Purasana Bergamot etherische olie veilig worden gebruikt tijdens de borstvoeding?

Het wordt aanbevolen om advies in te winnen van een specialist voordat je etherische oliën gebruikt tijdens de borstvoeding.

Kan de Purasana Bergamot etherische olie veilig worden gebruikt door kinderen?

Het gebruik van etherische oliën wordt afgeraden bij kinderen jonger dan 36 maanden. Het is altijd verstandig om advies in te winnen van een specialist voordat je etherische oliën gebruikt bij kinderen.

Heeft de Purasana Bergamot etherische olie een fotosensibiliserende werking?

Ja, bergamot etherische olie heeft een fotosensibiliserende werking. Daarom mag het niet op de huid worden aangebracht voordat deze blootgesteld wordt aan de zon.