24.95

50 Ml
€0.50 per ml

Uitverkocht

Purasana Puragem rozemarijn bio 50 ml

Ontdek nu de kracht van gemmotherapie met ons product! Gemmotherapie is een innovatieve tak van de fytotherapie die gebruik maakt van de embryonale weefsels van planten om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Dit betekent dat we alle eigenschappen van de toekomstige volledige plant benutten, inclusief biochemische en energetische aspecten.

Onze gemmotherapie is samengesteld uit 10,3% rozemarijn, afkomstig uit biologische teelt. Rozemarijn staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is een krachtige antioxidant en kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, het stimuleren van de bloedsomloop en het versterken van het immuunsysteem.

Om van de voordelen van gemmotherapie te profiteren, raden wij aan om dagelijks 5-15 druppels van ons product in te nemen, 15 minuten voor de maaltijden. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding te behouden.

Onze gemmotherapie wordt geproduceerd door Purasana NV, een gerenommeerd bedrijf gevestigd in België. We raden aan om het product op een droge en koele plaats te bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Ontdek de kracht van gemmotherapie en ervaar de vele voordelen voor je gezondheid!

Lees meer

Wat is gemmotherapie? Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen, bladeren, stengels, wortels, enz…) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.

De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”.

In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

Samenstelling 

10,3% rozemarijn* (Rosmarinus officinalis L.).

*Afkomstig uit biologische teelt.

Ingredienten

water, 32% alcohol*, emulgator: plantaardige glycerine*, 10,3% rozemarijn*

(Rosmarinus officinalis L.).

*Afkomstig uit biologische teelt.

Gebruik

5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

8560 Gullegem

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Innovatieve gezondheidsondersteuning met planten.

  • Krachtige rozemarijn, biologisch geteeld.

  • Dagelijkse inname voor optimale resultaten.

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
water
32% alcohol*
emulgator: plantaardige glycerine*
10,3% rozemarijn* (Rosmarinus officinalis L.)

Gebruik

De aanbevolen dosering is 5-15 druppels per dag, 15 minuten voor de maaltijden.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat alcohol en is niet geschikt voor consumptie. Gebruik dit product alleen zoals aangegeven op het etiket. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Raadpleeg een arts als er irritatie of allergische reacties optreden. Buiten bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Wat is gemmotherapie?

Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie die gebruik maakt van de embryonale weefsels van planten om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Het holistische behandelingsbenadering werkt op zowel fysiek, energetisch, psychisch en emotioneel niveau.

Wie is de grondlegger van de gemmotherapie?

De grondlegger van de gemmotherapie is Dr. Pol Henry, een Belgische arts. Hij onderzocht embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen in de jaren ’60.

Wat is fyto-embryotherapie?

Fyto-embryotherapie is een andere term voor gemmotherapie. Het verwijst naar het gebruik van embryonale plantencellen voor therapeutische doeleinden.

Wat is de definitie van gemmotherapie?

Gemmotherapie is een tak van fytotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels van planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen van de toekomstige volledige plant en kunnen worden ingezet om de gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren.