6.99

10 Ml
€0.70 per ml

Jacob Hooy Kruizemunt olie 10 ml

Jacob Hooy Kruizemunt olie is het perfecte product om een ontspannen en verfrissende sfeer te creëren in je huis. Met de heerlijke geur van kruizemunt, kan deze olie worden gebruikt in een aromabrander of worden toegevoegd aan je bad- of massageolie voor een moment van pure rust.

Deze olie is gemaakt van de beste kwaliteit kruizemunt en bevat natuurlijke ingrediënten zoals carvone en (R)-p-mentha-1,8-diene, die bekend staan om hun kalmerende en verfrissende eigenschappen. Het is belangrijk om te weten dat deze olie niet onverdund gebruikt moet worden, maar gemengd moet worden met een andere olie naar keuze.

Let op: deze olie is zeer krachtig en moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Het kan huidirritatie veroorzaken en mag niet worden ingeslikt. Houd het buiten bereik van kinderen en vermijd contact met de ogen.

Jacob Hooy Kruizemunt olie wordt geproduceerd door Jacob Hooy & Co BV, een gerenommeerde fabrikant op het gebied van natuurlijke producten. Met hun jarenlange ervaring en expertise zorgen zij ervoor dat deze olie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Creëer een oase van rust en ontspanning in je huis met Jacob Hooy Kruizemunt olie. Ervaar de verfrissende geur en geniet van een moment van pure ontspanning.

Lees meer

Jacob Hooy Kruizemunt olie

Ingredienten

Kruizemunt olie (Mentha spicata). Bevat: carvone, (R)-p-mentha-1,8-diene, trans-2-hexenal.

Gebruik

Verdamp deze olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad olie of massage olie. Niet onverdund gebruiken.

Waarschuwing

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen/kleding/oogbescherming/gelaatsbe-scherming dragen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum en arts raadplegen. Geen braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

Fabrikant/Distributeur

Fabrikant

Jacob Hooy & Co BV

Rijksweg 119

1906 BG Limmen

Lees meer

  • Ontspanning en verfrissing voor thuis.

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

  • Hoogste kwaliteitsnormen gegarandeerd.

Jacob Hooy reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Kruizemunt olie (Mentha spicata). Bevat: carvone, (R)-p-mentha-1,8-diene, trans-2-hexenal.

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kruizemunt olie (Mentha spicata) en kan mogelijk allergische reacties veroorzaken bij personen die gevoelig zijn voor deze stof. Daarnaast bevat het ingrediënten zoals carvone, (R)-p-mentha-1,8-diene en trans-2-hexenal, waar sommige personen mogelijk ook allergisch op kunnen reageren. Het wordt aanbevolen om voor gebruik van dit product een allergietest uit te voeren en bij het optreden van allergische reacties het gebruik onmiddellijk te stoppen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of dermatoloog.

Veelgestelde vragen

Kan ik Jacob Hooy Kruizemunt olie rechtstreeks op mijn huid aanbrengen?

Nee, Jacob Hooy Kruizemunt olie moet altijd verdund worden gebruikt en mag niet rechtstreeks op de huid worden aangebracht.

Kan Jacob Hooy Kruizemunt olie worden gebruikt in een aromabrander?

Ja, Jacob Hooy Kruizemunt olie kan worden gebruikt in een aromabrander om een aangename geur in de ruimte te verspreiden.

Kan Jacob Hooy Kruizemunt olie worden toegevoegd aan badolie?

Ja, enkele druppels Jacob Hooy Kruizemunt olie kunnen worden toegevoegd aan badolie voor een ontspannende ervaring.

Kan Jacob Hooy Kruizemunt olie giftig zijn voor waterorganismen?

Ja, Jacob Hooy Kruizemunt olie is giftig voor in het water levende organismen en kan langdurige gevolgen hebben. Het mag niet in het water worden geloosd.