Jacob Hooy Brandnetelwortel 250 – 1000 gram

Ontdek de kracht van Brandnetelwortel (Urticae radix) met dit fantastische product! De brandnetelwortel staat al eeuwenlang bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen en wordt nu ook jouw nieuwe favoriet.

Met een simpele bereidingswijze en een heerlijke smaak is dit product een aanwinst voor jouw dagelijkse routine. Voeg 2 – 4 theelepels toe aan 150 ml heet water, laat het 10 minuten trekken en zeef het daarna. Je kunt dit warm of koud drinken, naar jouw persoonlijke voorkeur.

De brandnetelwortel is niet alleen lekker, maar bevat ook belangrijke voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Of je nu een opkikker nodig hebt in de ochtend, een verfrissend drankje zoekt voor tussendoor of juist wilt ontspannen na een lange dag, dit product biedt het allemaal.

Vertrouw op de kwaliteit van Jacob Hooy & Co BV, een gerenommeerde fabrikant die al jarenlang bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Met dit product haal je niet alleen de kracht van de brandnetelwortel in huis, maar ook de betrouwbaarheid van een topmerk.

Wacht niet langer en ervaar zelf de positieve effecten van Brandnetelwortel (Urticae radix). Bestel nu en geniet van een heerlijk kopje warme of koude drank, boordevol gezondheidsvoordelen.

Lees meer

Brandnetelwortel (Urticae radix)

Ingredienten

Brandnetelwortel (Urticae radix)

Gebruik

2 – 4 Theelepels overgieten met 150 ml heet water.

10 Minuten laten trekken, daarna zeven

U kunt 3 maal daags een kopje warm of koud drinken.

FAbrikant

Jacob Hooy & Co BV

Rijksweg 119 

1906 BG Limmen

Lees meer

  • Gezonde en smaakvolle drank

  • Snelle en eenvoudige bereiding

  • Betrouwbare fabrikant van topkwaliteit

Anderen kopen ook

Jacob Hooy reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Brandnetelwortel (Urticae radix)

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 – 4 theelepels overgieten met 150 ml heet water.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat brandnetelwortel (Urticae radix). Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u dit product gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, allergieën heeft of andere medicijnen gebruikt. Brandnetelwortel kan bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, zoals huiduitslag, jeuk, zwelling of moeite met ademhalen. Stop het gebruik van dit product en zoek onmiddellijk medische hulp als u een van deze symptomen ervaart. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en bewaar het op een koele, droge plaats.

Veelgestelde vragen

Kan ik Brandnetelwortel gebruiken bij allergieën?

Brandnetelwortel kan mogelijk helpen bij het verminderen van allergische symptomen, maar het is raadzaam om een arts te raadplegen voordat je dit product gebruikt bij allergieën.

Hoe lang moet ik de Brandnetelwortel laten trekken?

Je moet de Brandnetelwortel 10 minuten laten trekken voordat je het mengsel zeef en drinkt.

Kan ik Brandnetelwortel zowel warm als koud drinken?

Ja, je kunt de Brandnetelwortel zowel warm als koud drinken.

Wat is de herkomst van Jacob Hooy Breukkruid?

Je kunt 3 maal daags een kopje Brandnetelwortel drinken.

Populair in planten & kruiden