Jacob Hooy Jasmijn olie 10 – 30 ml

Ontdek de heerlijke geur van Jasmijn olie en creëer een ontspannen sfeer in huis. Deze pure essentiële olie van Jasmijn is perfect om te verdampen in een aromabrander of om toe te voegen aan je bad- of massageolie. Laat je betoveren door de zoete en bloemige geur die je direct een gevoel van rust en sereniteit geeft.

De Jasmijn olie is gemaakt van Oleum Jasmini en is van hoogwaardige kwaliteit. Een paar druppels zijn voldoende om een heerlijke geur door de kamer te verspreiden. Geniet van de ontspannende werking van deze olie en creëer je eigen wellness-moment in huis.

Let wel op: de olie kan irritatie veroorzaken bij contact met de huid, dus gebruik geschikte handschoenen en vermijd directe aanraking. Ook buiten bereik van kinderen bewaren. Bij inslikken direct een arts raadplegen.

Ervaar de luxe en de betoverende geur van Jasmijn olie en geniet van de ontspanning die het biedt. Bestel nu en haal de heerlijke geur van Jasmijn in huis!

Lees meer

Jasmijn olie

Ingredienten

Jasmijn olie (Oleum Jasmini)

Gebruik

Verdamp deze pure essentiële olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie

Waarschuwing

Irriterend voor de huid. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag geschikte handschoenen. Bij inslikken niet het braken opwekken, direct een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij contact met de huid of ogen: met veel water en zeep wassen. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen.

Fabrikant

Jacob Hooy BV

Postbus 70

1906 ZH  Limmen

Lees meer

  • Heerlijke geur voor ontspanning

  • Hoogwaardige kwaliteit, pure essentiële olie

  • Creëer je eigen wellness-moment

Jacob Hooy reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Jasmijn olie (Oleum Jasmini)

Gebruik

De aanbevolen dosering is zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat Jasmijn olie (Oleum Jasmini). Gelieve op te merken dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor deze olie. Indien u allergisch bent voor jasmijn of andere planten uit de jasmijnfamilie, raden wij u af om dit product te gebruiken. Voor gebruik wordt het aanbevolen om een patchtest uit te voeren op een klein stukje huid om te controleren op mogelijke allergische reacties. Raadpleeg een arts of dermatoloog als u twijfelt of dit product geschikt is voor uw huidtype.

Veelgestelde vragen

Kan Jasmijn olie gebruikt worden op de huid?

Ja, Jasmijn olie kan op de huid gebruikt worden, maar het kan irritatie veroorzaken en overgevoeligheid bij contact met de huid.

Hoe kan Jasmijn olie gebruikt worden?

Jasmijn olie kan verdamp worden in een aromabrander of toegevoegd worden aan een bad- of massageolie.

Is Jasmijn olie veilig voor kinderen?

Nee, Jasmijn olie moet buiten bereik van kinderen bewaard worden.

Wat moet er gedaan worden als Jasmijn olie ingeslikt wordt?

Als Jasmijn olie ingeslikt wordt, moet er geen braken opgewekt worden en dient er direct een arts geraadpleegd te worden. Het is belangrijk om de verpakking of het etiket te tonen aan de arts.