Jacob Hooy Pepermunt olie 10 – 30 – 100 ml

Pepermunt olie is een pure essentiële olie die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Met zijn verfrissende geur en krachtige werking is deze olie een must-have voor liefhebbers van aromatherapie en natuurlijke verzorgingsproducten.

Dankzij de veelzijdigheid van pepermunt olie kun je er op verschillende manieren van genieten. Verdamp de olie in een aromabrander om een ontspannen en frisse sfeer in huis te creëren. Of voeg enkele druppels toe aan je bad- of massageolie voor een verkwikkende en verkoelende ervaring.

Let wel op, pepermunt olie is geconcentreerd en kan irritatie veroorzaken bij direct contact met de huid. Draag daarom altijd geschikte handschoenen en vermijd contact met de ogen. Houd de olie buiten het bereik van kinderen en raadpleeg direct een arts bij inslikken.

Met pepermunt olie haal je een natuurlijk product in huis dat niet alleen heerlijk ruikt, maar ook een positieve invloed kan hebben op je welzijn. Geniet van de verfrissende geur en ontdek de vele toepassingen van deze veelzijdige olie.

Lees meer

Pepermunt olie

Ingredienten

Pepermunt olie

Gebruik

Verdamp deze pure essentiële olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie

Waarschuwing

Irriterend voor de huid. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag geschikte handschoenen. Bij inslikken niet het braken opwekken, direct een arts raadplagen en verpakking of etiket tonen. Bij contact met de huid of ogen: met veel water en zeep wassen. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen.

Lees meer

  • Verfrissende en krachtige aroma

  • Veelzijdig in gebruik

  • Positieve invloed op welzijn

Jacob Hooy reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Pepermunt olie

Gebruik

zie hiervoor het etiket van dit product

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat pepermunt olie. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor pepermunt of andere muntsoorten. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicatie gebruikt. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en vermijd contact met de ogen. In geval van accidenteel contact met de ogen, spoel grondig met water. Stop het gebruik van dit product en raadpleeg onmiddellijk een arts als er huidirritatie, roodheid, jeuk of andere ongewenste reacties optreden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de instructies voor het gebruik van pepermunt olie?

Verdamp deze pure essentiële olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie.

Zijn er waarschuwingen bij het gebruik van pepermunt olie?

Ja, pepermunt olie kan irritatie veroorzaken voor de huid en overgevoeligheid bij contact. Het moet buiten bereik van kinderen worden bewaard en bij contact met de huid of ogen moet het grondig met water en zeep worden gewassen. Bij inslikken moet een arts worden geraadpleegd en de verpakking of het etiket moet worden getoond. Het kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt in de luchtwegen en het is zeer giftig voor waterorganismen met langdurige gevolgen.

Hoe kan pepermunt olie worden gebruikt?

Pepermunt olie kan worden verdampt in een aromabrander of worden toegevoegd aan bad- of massageolie.

Welke ingrediënten bevat Jacob Hooy Pepermuntblad gemalen?

Als pepermunt olie wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt, kan het dodelijk zijn. Het is belangrijk om bij inslikken geen braken op te wekken en direct een arts te raadplegen.