29.50

30 Ml
€0.98 per ml

Physalis Oregano 30 ml

Physalis Oregano bio is een essentiële olie van hoge kwaliteit, afkomstig uit Marokko. Deze olie wordt gewonnen uit de bloeiende bovengrondse delen van de oreganoplant door middel van distillatie. De essentiële olie bevat carvacrol, thymol, p-cymeen en γ-terpineen, die bekend staan om hun heilzame eigenschappen.

Deze oregano essentiële olie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt het oraal innemen door 1 à 2 druppels te mengen met honing of een kruideninfusie. Daarnaast is het ook geschikt voor massage of als toevoeging aan een warm bad. Of verstuif een paar druppels in je kamer voor een aangename geur.

Bewaar de Physalis Oregano bio op een koele, donkere plaats bij kamertemperatuur. Dit product is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een gevarieerde voeding. Houd het buiten bereik van kinderen en raadpleeg een deskundige voordat je het gebruikt tijdens zwangerschap, lactatie, bij medicijngebruik of ziekte. Kies voor kwaliteit en ervaar de vele toepassingsmogelijkheden van deze essentiële olie!

Lees meer

Physalis Oregano bio

Samenstelling

Physalis Oregano (origanum compactum) essentiële olie bio

  • Origine: Marokko
  • Plantendeel: bloeiende bovengrondse delen
  • Extractie: distillatie
  • Chemotype: carvacrol, thymol, p-cymeen, γ-terpineen

Ingredienten

Oregano essentiële olie bio

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels. Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: Massage, bad: 1 à 2 druppels per 10 ml plantaardige olie.

Verstuiven: 2 à 5 druppels in functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Afgesloten en donker bewaren bij kamertemperatuur.

Fabrikant

KeyPharm Laboratories

Siemenslaan 11

B-8020 Oostkamp

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

  • Hoge kwaliteit essentiële olie.

  • Veelzijdig gebruik voor wellness.

  • Natuurlijke heilzame eigenschappen.

Physalis reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Oregano essentiële olie bio

Gebruik

De aanbevolen dosering is: Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels. Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie. Huid: Massage, bad: 1 à 2 druppels per 10 ml plantaardige olie. Verstuiven: 2 à 5 druppels in functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat oregano essentiële olie en kan allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor oregano of andere kruiden. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Stop het gebruik als er huidirritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Wat is de aanbevolen dosering van Physalis Oregano bio?

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels. Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie. Huid: Massage, bad: 1 à 2 druppels per 10 ml plantaardige olie. Verstuiven: 2 à 5 druppels in functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Hoe moet Physalis Oregano bio worden bewaard?

Afgesloten en donker bewaren bij kamertemperatuur. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Wat is het chemotype van Physalis Oregano bio?

Het chemotype is carvacrol, thymol, p-cymeen, γ-terpineen.

Wat is de oorsprong van Physalis Oregano bio?

De oorsprong is Marokko.