16.00

75 Ml
€0.21 per ml

Physalis Digestplex bio 75 ml

Physalis Herbal synergies zijn geconcentreerde bio synergieën van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Deze complete fytotherapie bundelt het totum van de actieve bestanddelen van de planten in één hoogactief complex. De samenstelling bevat onder andere hydroalcoholische extracten van artisjok, venkel, paardenbloem, geelwortel, grote engelwortel, vijgenboom, citroen en cassis, evenals hydroalcoholische extracten van gember en pepermunt, en essentiële oliën van steranijs, gember en pepermunt.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar kunnen 2 tot 3 keer per dag 20-30 druppels met water innemen. Let op: niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, en raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Physalis Herbal synergies worden geproduceerd door KeyPharm Laboratories in België. Dit product is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een gevarieerde voeding. Bewaar het op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen. Voor gebruik tijdens zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of ziekte, raadpleeg eerst een deskundige. Met Physalis Herbal synergies kies je voor de kracht van de natuur in een handig vloeibaar supplement.

Lees meer

Physalis Herbal synergies zijn geconcentreerde bio synergieën van vloeibare plantenextracten, gemmo-maceraten en essentiële oliën. Ze zijn een vorm van complete fytotherapie die het totum van de actieve bestanddelen van de planten bundelt in één hoogactief complex.

Samenstelling 

Hydroalcoholische extracten van artisjok* (20%), venkel* (13%), paardenbloem* (12%), geelwortel* (12%), grote engelwortel* (12%), hydroalcoholische glycerol knopextracten van vijgenboom* (6,7%), citroen* (6,7%) en cassis* (6,6%), hydroalcoholische extracten van gember* (5%) en pepermunt* (5%), essentiële oliën van steranijs* (0,34%), gember* (0,33%) en pepermunt* (0,33%).

*biologische teelt

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tot 3 x 20 – 30 druppels per dag. Te nemen met wat water.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. 

Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.

Fabrikant

KeyPharm Laboratories

Siemenslaan 11

B-8020 Oostkamp

België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

  • Geconcentreerde bio-synergieën van planten.

  • Bevat actieve bestanddelen van diverse planten.

  • Geproduceerd door KeyPharm Laboratories.

Physalis reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Artisjok 20%
Venkel 13%
Paardenbloem 12%
Geelwortel 12%
Grote engelwortel 12%
Vijgenboom 6.7%
Citroen 6.7%
Cassis 6.6%
Gember 5%
Pepermunt 5%
Steranijs 0.34%
Gember 0.33%
Pepermunt 0.33%

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 tot 3 x 20 – 30 druppels per dag.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat ingrediënten zoals artisjok, venkel, paardenbloem, geelwortel, grote engelwortel, vijgenboom, citroen, cassis, gember, pepermunt, steranijs en gember, die allergische reacties kunnen veroorzaken bij sommige individuen. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u allergieën heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Stop het gebruik onmiddellijk als u bijwerkingen ervaart en raadpleeg een arts. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Veelgestelde vragen

Kan ik dit product gebruiken als ik zwanger ben?

Nee, dit product mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

Mag ik dit product gebruiken als ik borstvoeding geef?

Nee, dit product mag niet worden gebruikt tijdens de borstvoedingsperiode.

Hoe bewaar ik dit product het beste?

Dit product moet koel (max. 25°C), droog en in het donker worden bewaard.

Wat is de aanbevolen dosering van dit product?

De aanbevolen dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is 2 tot 3 keer per dag 20-30 druppels, ingenomen met wat water.