20.00

100 Ml
€0.20 per ml

Uitverkocht

Physalis Aromaspray flexsan hot bio 100 ml

Verwen je spieren en gewrichten met Physalis FlexSan® Hot, een opwarmende spierspray met maar liefst 15 essentiële oliën. Deze zorgvuldig samengestelde mix van biologische oliën zoals wintergroen, akkermunt, ravintsara, citroeneucalyptus, rozemarijn en gember is perfect voor een verwarmende massage vóór of na fysieke inspanningen. Of je nu een recreatieve sporter bent of gewoon een actief leven leidt, FlexSan® Hot helpt stramme en vermoeide spieren te ontspannen en de soepelheid te verbeteren.

De 100% biologische oliën zorgen voor een krachtige en natuurlijke verzorging van je spieren en gewrichten. De opwarmende spray is eenvoudig aan te brengen door te verstuiven op vermoeide en zware benen, gevolgd door een rustgevende massage. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter voor veilig gebruik.

Bewaar de spray op een koele plek, buiten het bereik van kinderen. Let op: de spray is licht ontvlambaar en mag niet worden blootgesteld aan temperaturen boven 50°C. Kies voor een natuurlijke en effectieve verzorging van je spieren en gewrichten met Physalis FlexSan® Hot.

Lees meer

Muscles & joints

Opwarmende spierspray

15 essentiële oliën

Verzorg je spieren en gewrichten met Physalis FlexSan® Hot dankzij de synergie van 15 zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën. Bevat o.a. wintergroen, akkermunt, ravintsara, citroeneucalyptus, rozemarijn en gember. FlexSan® Hot is bij uitstek geschikt voor een verwarmende massage om vóór en/of na fysieke inspanningen stramme, vermoeide spieren te helpen ontspannen en de soepelheid te verbeteren. Zowel geschikt bij (recreatieve) sport als alledaagse activiteiten.

Met een synergie van 100% biologische essentiële oliën van wintergreen, akkermunt, ravintsara, citroeneucalyptus, kamferrozemarijn, gember, spijklavendel, balsemspar, jeneverbes, scharlei, laurier, tijm ct. borneol, katafray, kruidnagel, Chinese kaneel.

Ingredienten

Alcohol denat., Gaultheria Procumbens

Leaf Oil*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Cinnamomum

Camphora Leaf Oil*, Eucalyptus Citriodora

Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Zingiber Officinale

Root Oil*, Lavandula Spica Flower Oil*, Abies

Balsamea Needle Oil*, Juniperus Communis Fruit

Oil*, Salvia Sclarea Oil*, Laurus Nobilis Leaf Oil*,

Thymus Satureioides Oil*, Cedrelopsis Grevei Bark

Extract*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Cinnamomum Cassia Leaf Oil*, Linalool°, Limonene°, Citronellol°, Eugenol°, Geraniol°, Citral°, Cinnamal°.

Gebruik

Verstuiven op vermoeide en zware benen vanop een afstand van 15 cm, gedurende 2 à 3 seconden. Vervolgens goed inmasseren.

Veilig gebruik: lees aandachtig de bijsluiter!

Bewaaradvies

Bewaar ze koel, in een goed afgesloten fles en buiten het bereik van kinderen!

Waarschuwingen

GEVAAR — Zeer licht ontvlambare aërosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • 15 essentiële oliën voor opwarming

  • Verzorgt spieren en gewrichten

  • 100% biologische oliën

Physalis reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Alcohol denat., Gaultheria Procumbens
Leaf Oil*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Cinnamomum
Camphora Leaf Oil*, Eucalyptus Citriodora
Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Zingiber Officinale
Root Oil*, Lavandula Spica Flower Oil*, Abies
Balsamea Needle Oil*, Juniperus Communis Fruit
Oil*, Salvia Sclarea Oil*, Laurus Nobilis Leaf Oil*,
Thymus Satureioides Oil*, Cedrelopsis Grevei Bark
Extract*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Cinnamomum Cassia Leaf Oil*, Linalool°, Limonene°, Citronellol°, Eugenol°, Geraniol°, Citral°, Cinnamal°

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 à 3 seconden verstuiven op vermoeide en zware benen vanaf een afstand van 15 cm, gevolgd door goed inmasseren.

Waarschuwingen

Let op: dit product bevat alcohol denat. en een mix van essentiële oliën, waaronder mentha arvensis leaf oil, eucalyptus citriodora oil, en lavandula spica flower oil. Personen met een gevoelige huid of allergieën voor deze ingrediënten dienen voor gebruik een huidtest uit te voeren en bij irritatie het gebruik te staken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Raadpleeg een arts als er bijwerkingen optreden. Gebruik dit product niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Houd buiten bereik van kinderen.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Physalis FlexSan® Hot?

Verstuif het op vermoeide en zware benen vanop een afstand van 15 cm, gedurende 2 à 3 seconden. Vervolgens goed inmasseren.

Is Physalis FlexSan® Hot geschikt voor gebruik vóór en/of na fysieke inspanningen?

Ja, het is bij uitstek geschikt voor een verwarmende massage om stramme, vermoeide spieren te helpen ontspannen en de soepelheid te verbeteren vóór en/of na fysieke inspanningen.

Hoe moet ik Physalis FlexSan® Hot bewaren?

Bewaar het koel, in een goed afgesloten fles en buiten het bereik van kinderen.

Zijn er waarschuwingen waar ik rekening mee moet houden bij het gebruik van Physalis FlexSan® Hot?

Ja, het product is zeer licht ontvlambaar en er zijn specifieke instructies voor het bewaren en gebruik om veiligheidsredenen. Raadpleeg de bijsluiter voor meer informatie.