5.32

500 Ml
€0.01 per ml

Dettol Refill relax lavender 500 ml

Met Dettol Refill relax lavender houd jij je handen schoon en gezond, terwijl je geniet van de heerlijke geur van lavendel. Deze antibacteriële wasgel is zacht voor de huid, maar hard tegen vuil. Dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik, zorgt deze wasgel voor een optimale bescherming voor jou en je familie.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en de formule is dermatologisch getest. Daarnaast is de wasgel makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen de inhoud van de navulling in de lege Dettol fles te gieten en de pomp er weer op te schroeven. Vervolgens wrijf je je handen gedurende minstens 30 seconden, spoel je ze af met water en je bent klaar.

Met Dettol Refill relax lavender heb je altijd schone handen, waar je ook bent. Bewaar de fles op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kies voor optimale hygiëne en geniet van de heerlijke lavendelgeur met Dettol Refill relax lavender.

Lees meer

Dettol Refill relax lavender

Dettol Antibacteriële wasgel is de ideale bescherming om uw familie te helpen hun handen schoon en gezond te houden, met de heerlijke geur van lavendel.

-Zacht voor de huid

-Hard tegen vuil

-Antibacterieel 

-Dermatologisch getest

-Geschikt voor dagelijks gebruik

Ingredienten

Aqua, ammonium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, glycerin, sodium chloride, cocamide MEA, parfum, citric acid, salicylic acid, vitis vinifera fruit water, tetrasodium EDTA, propylene glycol, coumarin, lavandula, angustifolia flower/leaf/stem extract, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone, sodium ferrocyanide, CI 60730.

Gebruik

Fles NIET hervullen zonder eerst te spoelen. Giet de inhoud van de navulling in de lege Dettol fles en schroef de pomp er weer op. Wrijf uw handen gedurende minstens 30 seconden, zonder uw duim en nagels te vergeten. Spoel met water.

Koel en droog bewaren, buiten het bereik van kinderen bewaren tenzij onder toezicht van een volwassene.

Waarschuwingen

Voor uitwendig gebruik.

Niet inslikken.

Buiten bereik van kinderen houden tenzij onder toezicht van een volwassene.

Vermijd contact met de ogen. 

Bij contact met de ogen: Onmiddellijk afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Lees meer

  • Antibacteriële bescherming tegen vuil

  • Dermatologisch getest voor dagelijks gebruik

  • Makkelijk navulbaar en gebruiksvriendelijk

Dettol reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Aqua
ammonium lauryl sulfate
sodium laureth sulfate
glycerin
sodium chloride
cocamide MEA
parfum
citric acid
salicylic acid
vitis vinifera fruit water
tetrasodium EDTA
propylene glycol
coumarin
lavandula angustifolia flower/leaf/stem extract
magnesium nitrate
methylchloroisothiazolinone
magnesium chloride
methylisothiazolinone
sodium ferrocyanide
CI 60730

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat ammonium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate en cocamide MEA, die allergische reacties kunnen veroorzaken bij sommige mensen. Vermijd contact met de ogen en spoel grondig met water als het product in de ogen komt. Raadpleeg een arts als irritatie aanhoudt. Dit product bevat ook salicylzuur, dat irritatie kan veroorzaken bij gevoelige huid. Gebruik dit product niet als u bekend bent met overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Dettol Refill relax lavender?

Dettol Refill relax lavender is zacht voor de huid, hard tegen vuil, antibacterieel en dermatologisch getest, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Hoe moet ik Dettol Refill relax lavender gebruiken?

Giet de inhoud van de navulling in de lege Dettol fles en schroef de pomp er weer op. Wrijf uw handen gedurende minstens 30 seconden, zonder uw duim en nagels te vergeten, en spoel daarna met water.

Wat zijn de waarschuwingen bij het gebruik van Dettol Refill relax lavender?

Het product is alleen voor uitwendig gebruik, mag niet worden ingeslikt, moet buiten bereik van kinderen worden gehouden, vermijd contact met de ogen en mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Hoe moet ik Dettol Refill relax lavender bewaren?

Het product moet koel en droog worden bewaard, buiten het bereik van kinderen, en alleen voor uitwendig gebruik.