3.99

8 Gram
€0.50 per gram

Uitverkocht

Labello Hydro care blister 4.8 gram

Snakken je lippen naar wat vocht? Dan is Hydro Care de perfecte oplossing! Deze ultralichte, niet-vette formule wordt snel geabsorbeerd en laat je lippen natuurlijk fris achter met een kleurloze afwerking. Met een SPF 15 beschermt het je lippen ook nog eens tegen UVA- en UVB-stralen.

Deze vernieuwende formule van Labello bevat zuiver water en aloë vera, waardoor zelfs de droogste lippen weer zacht en glad worden. De langdurige vochtinbrenging zorgt ervoor dat je lippen er gezond uitzien en aanvoelen. En het beste van alles? De lichte textuur kleeft niet en heeft een heerlijk frisse geur.

Of je nu last hebt van droge lippen of gewoon op zoek bent naar een goede lippenbalsem, Hydro Care is perfect voor iedereen. Breng het dagelijks rechtstreeks op je lippen aan, zo vaak als nodig is. Dus geef je lippen de verzorging die ze verdienen en geniet van zachte, gehydrateerde lippen met Hydro Care!

Lees meer

Hydro Care is een ultralichte niet-vette formule die snel wordt geabsorbeerd. De lippen ogen natuurlijk fris met deze kleurloze afwerking. Een SPF 15 beschermt de lippen tegen UVA- en UVB-stralen.

Snakken je lippen naar wat vocht? Hydro Care verzorgt gebarsten lippen met een langdurige vochtinbrenging. Het zuivere water en de aloë vera maken zelfs de droogste lippen opnieuw zacht en glad. Labello's vernieuwende formule houdt het vocht in de lippen vast en ondersteunt het natuurlijke hydratatieproces,  een garantie voor gezonde lippen. De lichte textuur kleeft niet en heeft een lekker frisse geur.

Speciaal bedoeld voor droge lippen, maar net zo goed geschikt voor iedereen.

Ingredienten

Octyldodecanol, Hydrogenated rapeseed oil, Cera alba, Cetyl palmitate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ricinus communis seed oil, Polyglyceryl-3 diisostearate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum parkii butter, Octocrylene, Aqua, Glycerin, Persea gratissima oil, Simmondsia chinensis seed oil, Aloe barbadensis leaf juice powder, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Parfum

Gebruik

Dagelijks rechtstreeks op de lippen aanbrengen, zoveel als nodig of zoveel je maar wilt. Als de lippen droog aanvoelen: regelmatig aanbrengen om het vocht vast te houden.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Ultralichte, niet-vette formule

  • Bevat SPF 15

  • Langdurige vochtinbrenging

Labello reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Octyldodecanol Hydrogenated rapeseed oil Cera alba
Cetyl palmitate Ethylhexyl methoxycinnamate Ricinus communis seed oil
Polyglyceryl-3 diisostearate Butyl methoxydibenzoylmethane Butyrospermum parkii butter
Octocrylene Aqua Glycerin
Persea gratissima oil Simmondsia chinensis seed oil Aloe barbadensis leaf juice powder
BHT Limonene Linalool
Citronellol Parfum

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat ingrediënten zoals Butyl methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, en Ethylhexyl methoxycinnamate, die bekend staan als chemische UV-filters en mogelijk schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt, vooral als u gevoelig bent voor een van de ingrediënten of als u een voorgeschiedenis heeft van huidreacties op cosmetica. Gebruik dit product met voorzichtigheid en vermijd contact met de ogen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Hydro Care?

Hydro Care is een ultralichte, niet-vette formule die snel wordt geabsorbeerd en zorgt voor langdurige vochtinbrenging. Het bevat een SPF 15 om de lippen te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Voor wie is Hydro Care bedoeld?

Hydro Care is speciaal bedoeld voor droge lippen, maar is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan hydratatie voor de lippen.

Hoe vaak moet je Hydro Care aanbrengen?

Je kunt Hydro Care dagelijks rechtstreeks op de lippen aanbrengen, zoveel als nodig is. Als de lippen droog aanvoelen, is het aan te raden om het regelmatig aan te brengen om het vocht vast te houden.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van Hydro Care?

De belangrijkste ingrediënten zijn onder andere zuiver water, aloë vera, sheaboter, avocado-olie en jojoba-olie. Deze ingrediënten helpen om zelfs de droogste lippen opnieuw zacht en glad te maken.