3.92

17 Stuks
€0.23 per stuk

Yogi Tea Licorice Egyptian bio 17 stuks

Geniet van de heerlijke smaak van onze Egyptische zoethoutthee, een eeuwenoude traditie die nu binnen handbereik is. Laat je betoveren door de natuurlijke zoetheid en het rijke aroma van de zoethoutwortel, gecombineerd met pittige gember, sinaasappelschil, kaneel, zwarte peper en een vleugje vanille. Deze unieke blend zorgt voor een intrigerende smaakervaring, perfect voor elk moment van de dag.

Laat de stress van je drukke leven van je afglijden terwijl je geniet van de rustgevende eigenschappen van deze thee. De essentie van deze thee is ‘voldoening’, en dat is precies wat je zult voelen wanneer je een slok neemt.

Met biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit ben je verzekerd van een puur en natuurlijk product. Laat het theezakje 7 minuten trekken in kokend water voor de perfecte smaak, en voeg naar wens melk of zoetstof toe.

Laat je betoveren door onze Egyptische zoethoutthee en ervaar de voldoening van een moment van pure ontspanning.

Lees meer

De grote Egyptische farao’s koesterden eeuwenlang de zoethoutwortel vanwege de natuurlijke zoetheid, het rijke aroma en verkwikkende eigenschappen. Dit zoete en heerlijke aroma helpt ons te ontspannen en rust te geven in ons drukke bestaan. De toevoeging van pittige gember, sinaasappelschil, kaneel en zwarte peper samen met een vleugje vanille creëert een unieke, intrigerende smaakervaring, perfect voor elk moment van de dag. De essentie van deze thee is: ‘Voldoening’.

Ingredienten

zoethout*, kaneel*, sinaasappelschil*, gember*, kardemom*, geroosterde cichorei*, kruidnagel*, sinaasappel olie*, zwarte peper*, vanilleextract*
*gecontroleerd biologische teelt.
 
Gebruik

Schenk 280 ml kokend water op het theezakje en laat 7 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak. Voeg naar smaak melk of melkvervanger en zoetstof toe.
Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.
Lees meer

  • Natuurlijke zoetheid en rijk aroma

  • Rustgevende eigenschappen

  • Biologische ingrediënten van hoogste kwaliteit

Yogi Tea reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

zoethout* kaneel* sinaasappelschil* gember* kardemom*
geroosterde cichorei* kruidnagel* sinaasappel olie* zwarte peper* vanilleextract*
*gecontroleerd biologische teelt

Gebruik

Schenk 280 ml kokend water op het theezakje en laat 7 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak. Voeg naar smaak melk of melkvervanger en zoetstof toe. Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat zoethout, wat bij overmatig gebruik kan leiden tot een hoge bloeddruk. Raadpleeg een arts als u een hoge bloeddruk heeft of zwanger bent. Raadpleeg ook een arts als u medicijnen gebruikt, aangezien zoethout een wisselwerking kan hebben met bepaalde medicijnen.

Veelgestelde vragen

Is deze thee geschikt voor mensen met hoge bloeddruk?

Deze thee bevat zoethout, dus mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Hoe lang moet de thee trekken voor een sterkere smaak?

Laat het theezakje 7 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

Welke toevoegingen zijn er nodig voor deze thee?

Voeg naar smaak melk of melkvervanger en zoetstof toe.

Wat is de essentie van deze thee?

De essentie van deze thee is ‘Voldoening’.