3.92

17 Stuks
€0.23 per stuk

Yogi Tea Echinacea bio 17 stuks

Ben je op zoek naar een heerlijke, natuurlijke manier om je immuunsysteem te versterken? Probeer dan Yogi Tea Echinacea bio! Deze intense en pittige kruidentheemelange is een perfecte mix van echinacea, kaneel, zoete venkel, gember en kardemom. Al eeuwenlang wordt echinacea gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, en kaneel staat bekend om zijn ondersteuning van de luchtwegen. Met toegevoegde ingrediënten zoals rooibos, kurkuma en vanillebonen, is deze thee niet alleen gezond, maar ook heerlijk van smaak.

Deze Ayurvedische theemelange is een populaire keuze het hele jaar door, en zal zeker helpen om je fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen. Laat het theezakje 5-6 minuten trekken in kokend water voor een heerlijke kop thee, of laat het langer trekken voor een sterkere smaak. Met Yogi Tea Echinacea bio, kun je genieten van een heerlijke en gezonde thee die je immuunsysteem versterkt.

Lees meer

Yogi Tea Echinacea bio

Deze intense, pittige, zoete kruidentheemelange helpt ons fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen. Deze YOGI TEA® melange combineert de veelgeprezen echinacea, die al eeuwen door gezondheid beoefenaars wordt gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen*, met kaneel ter ondersteuning van de luchtwegen*. Door de toevoeging van zoete venkel, pittige gember en kardamom is deze harmonieuze Ayurvedische theemelange een populaire thee die het hele jaar door je immuunsysteem versterkt. De essentie van deze thee is: ‘Ik ben beschermd’.

Ingredienten

kaneel*, echinacea*, gember*, venkel*, rooibos*, geroosterde cichorei*, carob*, kardemom*, basilicum*, kliswortel*, zwarte peper*, kurkuma*, tragacant*, vanillebonen*

*gecontroleerd biologische teelt

Gebruik

Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

01-2016

Lees meer

  • Natuurlijke ondersteuning immuunsysteem

  • Intense en pittige smaak

  • Ayurvedische mix voor balans

Yogi Tea reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

kaneel*
echinacea*
gember*
venkel*
rooibos*
geroosterde cichorei*
carob*
kardemom*
basilicum*
kliswortel*
zwarte peper*
kurkuma*
tragacant*
vanillebonen*

Gebruik

Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kaneel, echinacea, gember, venkel, rooibos, geroosterde cichorei, carob, kardemom, basilicum, kliswortel, zwarte peper, kurkuma, tragacant en vanillebonen. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of een medische aandoening heeft. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als u allergische reacties ervaart. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet de Yogi Tea Echinacea bio trekken?

Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

Wat is de essentie van de Yogi Tea Echinacea bio thee?

De essentie van deze thee is: ‘Ik ben beschermd’.

Welke kruiden zitten er in de Yogi Tea Echinacea bio melange?

De Yogi Tea Echinacea bio melange bevat kaneel, echinacea, gember, venkel, rooibos, geroosterde cichorei, carob, kardemom, basilicum, kliswortel, zwarte peper, kurkuma, tragacant en vanillebonen.

Wat zijn de eigenschappen van de Yogi Tea Echinacea bio thee?

De Yogi Tea Echinacea bio thee heeft een intense, pittige en zoete smaak en helpt het fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen. Het ondersteunt het immuunsysteem en de luchtwegen.