15.75

10 Ml
€1.58 per ml

Aromed Ylang ylang olie bio 10 ml

Ontdek het wonder van de wilde Ylang ylang! Deze exotische boom, afkomstig uit Indonesië en de Filippijnen, is nu beschikbaar als een verleidelijk product dat je zeker wilt hebben. De wilde Ylang ylang boom kan tot wel 40 meter hoog groeien, maar geen zorgen, onze gecultiveerde bomen worden kleiner gehouden tot een handzaam formaat van ongeveer 3-5 meter. De bloemen van deze boom zijn betoverend, met hun witte, zacht paarse, roze of gele kleuren. Ze groeien in kleine trosjes, verborgen achter de grote groene bladeren.

Maar wat maakt deze boom zo bijzonder? De olie die uit de vers geplukte bloemen wordt gewonnen heeft een heerlijk fruitige en bloemige geur. Deze gelige olie brengt niet alleen je bloeddruk en hartslag in balans, maar heeft ook een positieve invloed op je hormonen. Daarnaast is het een uitstekende olie voor je huid, omdat het de talgafscheiding reguleert. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Ylang ylang ook afrodiserende eigenschappen. Het ontspant, kalmeert en verdrijft koppigheid. Het verlicht zelfs neerslachtigheid, stemmingswisselingen en kwaadheid.

Onze Ylang ylang olie is biologisch en heeft het Skal certificaat. Je kunt het verdampen of mengen met een basisolie voor een heerlijke huid- of massageolie. Wacht niet langer en laat je betoveren door de magie van Ylang ylang!

Lees meer

De wilde Ylang ylang is een tropische boom van ongeveer 10 – 40 meter hoog en komt oorspronkelijk uit Indonesië en de Filippijnen. De gecultiveerde bomen worden door snoeien kleiner gehouden tot struik formaat, zo’n 3-5 meter hoog. De bloemen van deze boom zijn wit, zacht paars, roze of geel. Ze zijn klein en groeien in trosjes, half verscholen achter de grote groene bladeren. De olie wordt gewonnen uit de vers geplukte bloemen door middel van stoom destillatie. Deze olie heeft een fruitig, bloemige geur en is gelig van kleur.

Ylang ylang heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en hartslag. Het brengt de hormonen in evenwicht, is een uitstekende olie voor de huid en reguleert de talgafscheiding. Ylang ylang is een afrodisiacum. Ylang ylang ontspant, kalmeert en verdrijft koppigheid. Het verlicht uitstekend bij neerslachtigheid, stemmingswisselingen en kwaadheid.

Ingredienten

Biologische etherische olie met Skal certificering.

Uona odorantissima

Gebruik

Verdampen of mengen met basisolie voor huid of massage olie.

Lees meer

  • Kalmeert, ontspant, afrodiserend

  • Reguleert talgafscheiding

  • Biologisch, Skal gecertificeerd

Aromed reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Biologische etherische olie met Skal certificering.
Uona odorantissima

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Let op: Dit product bevat biologische etherische olie met Skal certificering en Uona odorantissima. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt. Vermijd contact met de ogen en houd buiten bereik van kinderen. Gebruik dit product niet in grote hoeveelheden of op beschadigde huid. Stop met het gebruik als er bijwerkingen optreden en raadpleeg een arts.

Veelgestelde vragen

Waar komt de Ylang ylang boom oorspronkelijk vandaan?

De Ylang ylang boom komt oorspronkelijk uit Indonesië en de Filippijnen.

Wat voor geur heeft de olie die gewonnen wordt uit Ylang ylang bloemen?

De olie heeft een fruitig, bloemige geur.

Welke positieve effecten heeft Ylang ylang op het lichaam?

Ylang ylang heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en hartslag, brengt hormonen in evenwicht, reguleert talgafscheiding, werkt als afrodisiacum en helpt bij ontspanning en het verlichten van neerslachtigheid en kwaadheid.

Hoe kan Ylang ylang olie worden gebruikt?

De olie kan worden verdampt of gemengd met basisolie voor huid of massage olie.