10.99

100 Ml
€0.11 per ml

Kneipp Relaxing massageolie lavendel 100 ml

Ervaar een moment van ontspanning met Kneipp® massageolie Relaxing. Met 95% natuurlijke plantaardige oliën en etherische lavendelolie, maakt deze massageolie de huid zacht en soepel voor een ontspannende massage. De ontspannende en hydraterende werking van de lavendelolie zorgt voor ontspanning na een lange en hectische dag. De voedende zonnebloem- en jojobaolie, vochtregulerende amandelolie en celbeschermende vitamine E voeden en regenereren de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt.

De Kneipp massageolie Relaxing – Lavendel is ideaal voor een relaxte massage-ervaring. Breng de olie dun aan op de huid en masseer met zachte draaiende bewegingen in. Laat jezelf meeslepen in een wereld van rust en ontspanning. Gun jezelf een moment van pure verwennerij en geef je lichaam de zorg die het verdient. Voel de stress van je afglijden terwijl de heerlijke geur van lavendel je zintuigen kalmeert. Kies voor Kneipp® massageolie Relaxing en geef jezelf de ultieme ontspanning.

Lees meer

Kneipp® massageolie relaxing

Ervaar een moment van ontspanning met kneipp® massageolie relaxing 

    • Met 95% natuurlijke plantaardige oliën

    • Met etherische lavendelolie

    • Maakt de huid zacht en soepel

    • Voor een ontspannende massage

De ontspannende en hydraterende Kneipp massageolie Relaxing – Lavendel met etherische lavendelolie en een hoog percentage natuurlijke plantaardige oliën zorgt voor ontspanning na een lange en hectische dag.Voedende zonnebloem- en jojobaolie, vochtregulerende amandelolie en celbeschermende vitamine E voeden en regenereren de huid en maken deze zacht en soepel.

Ingredienten

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Lavandula Latifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Tocopherol.

Gebruik

Breng de olie dun aan op de huid en met zacht draaiende bewegingen inmasseren.

 

Lees meer

  • Natuurlijke plantaardige oliën

  • Ontspannende lavendelolie

  • Voedende en regenererende werking

Kneipp reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil
Lavandula Hybrida Oil
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract
Lavandula Latifolia (Lavender) Oil
Lavandula Hybrida Extract
Tocopheryl Acetate
Retinyl Palmitate
Linalool
Limonene
Geraniol
Coumarin
Tocopherol

Gebruik

De aanbevolen dosering is zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat ingrediënten zoals Lavendelolie, Lavendel extract, Linalool, Limoneen, Geraniol en Coumarine die allergische reacties kunnen veroorzaken bij gevoelige personen. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u bekend bent met allergieën voor deze stoffen. Gebruik dit product niet op beschadigde huid en vermijd contact met de ogen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van de Kneipp® massageolie relaxing?

De Kneipp® massageolie relaxing bevat natuurlijke plantaardige oliën en etherische lavendelolie, die zorgen voor ontspanning, hydratatie en een zachte en soepele huid.

Hoe gebruik je de Kneipp® massageolie relaxing?

Breng de olie dun aan op de huid en masseer het in met zacht draaiende bewegingen voor een ontspannende massage.

Welke oliën zitten er in de Kneipp® massageolie relaxing?

De massageolie bevat zonnebloemolie, amandelolie, jojobaolie en etherische lavendelolie.

Hoe draagt de Kneipp® massageolie relaxing bij aan ontspanning?

De natuurlijke ingrediënten in de massageolie, zoals lavendelolie, zorgen voor ontspanning en maken de huid zacht en soepel, waardoor het ideaal is voor een ontspannende massage.