Voeding maakt je beter

Sharon Asscher – Looijen
Founder: Voeding maakt je beter

Orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent, darmtherapeut en KPNI therapeut. Moeder van twee; een meisje Liv (6 jaar) en een jongen Saul (3 jaar). Mijn bedrijf heet ‘Voeding maakt je beter’, ik geef 1 op 1 consulten, schrijf voor bekende online platforms, geef lezingen en webinars voor veel bedrijven over het optimaliseren van je gezondheid.

Passie voor voeding en gezonde leefstijl

Mijn passie voor voeding en een gezonde leefstijl begon op mijn 18e, toen ik werd geopereerd aan een slecht functionerende nier. In mijn hele jeugd had ik continu pijn door blaasontstekingen en nierbekkenontstekingen. Op mijn 18e werd mijn nier verwijderd, waarna ik besloot om de regie te nemen over mijn eigen gezondheid. Ik wilde er alles aan doen om mijn lijf zo goed mogelijk te ondersteunen bij het herstel – zowel van de operatie als van een leven lang antibiotica gebruik.

Ik ging op onderzoek uit om te leren hoe ik het beste voor mezelf kon zorgen met één nier. Dit bepaalde uiteindelijk mijn studiekeuzes: ik ben enorm leergierig en heb in de afgelopen twintig jaar dan ook meerdere diploma’s gehaald. Ook nu studeer ik naast mijn werk, omdat ik mezelf constant wil blijven ontwikkelen. Het is mijn grootste passie om mensen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn.

Als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens.

Wanneer je gezondheid optimaal is, heb je meer energie en aandacht voor de dingen waar je gelukkig van wordt. Ook voor mensen met chronische ziektes en aandoeningen is een optimale gezondheid haalbaar – als je maar durft te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en aankan. Ik geloof dan ook niet dat je pas gezond bent bij afwezigheid van ziekte, maar bij een algemeen gevoel van lekker in je vel zitten. En als we allemaal lekkerder in ons vel zitten, hebben we een mooiere wereld! We zijn dan veel weerbaarder, minder angstig en hebben meer tijd en energie voor verbinding met anderen. Kortom: als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens.

Bestel de producten die Sharon aanbeveelt nu met 10% korting met de kortingscode: Voedingmaaktjebeter10.
Top 5 van Sharon:
Top#1
 • Beste vorm van vitamine B12 in hoge dosering
 • Vitamine B12 suppletie wordt aangeraden voor Veganisten.
 • B12 heeft een gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid*
Top#2
Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

 • Beste magnesium voor de hersenfunctie*
 • Met de natuurlijk vorm vitamine B6 (p-5-p) voor betere opname
 • Goed voor gemoedstoestand, geheugen en concentratievermogen*
Top#3
Vitakruid Femme

Vitakruid Femme

 • Ondersteunt een normale menstruatie**
 • Gunstig voor een goede geestelijke balans en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress**
 • Draagt bij aan de normale hormoonhuishouding**
Top#4
 • Zeer hoge omega 3-concentratie van >80%
 • Maar liefst 1.120 mg(!) omega 3-visolie per capsule
 • Natuurlijke en beste opneembare triglyceride-vorm
Top#5
Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

 • 2 x 30 tabletten per dag voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme)
 • Ruime dosering Ijzer bisglycinaat (25 mcg), essentieel voor vrouwen
 • Goed opneembare rode alg voor natuurlijke botondersteuning*
Overige assortiment:
New Care Zwarte knoflook plus

New Care Zuurvrije C1000

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Zomerbruin

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Vocht

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Zink

Bekijk alle in de shop
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk