Livinggreens Omega 3 visolie forte 96 – 240 capsules

Livinggreens Omega 3 visolie forte is een hoogwaardig voedingssupplement dat essentiële vetzuren bevat voor een gezond lichaam. Met een samenstelling van 33% EPA en 22% DHA, levert dit product de optimale dosering omega 3 visolie die je nodig hebt voor een gezonde levensstijl.

Deze visolie capsules zijn rijk aan omega 3 vetzuren, die essentieel zijn voor het behoud van een gezond hart, hersenfunctie en het ondersteunen van je immuunsysteem. Daarnaast bevat het product vitamine E, een krachtige antioxidant die bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Het gebruik van Livinggreens Omega 3 visolie forte is eenvoudig. Neem twee capsules per dag in met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Voor het behoud van een gezond lichaam kun je overstappen op een onderhoudsdosering van één capsule per dag.

Livinggreens is een betrouwbare fabrikant van hoogwaardige voedingssupplementen en zorgt ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bewaar de capsules op een droge, koele plaats en houd ze buiten het bereik van jonge kinderen.

Kies voor Livinggreens Omega 3 visolie forte en geef je lichaam de ondersteuning die het verdient voor een gezonde levensstijl.

Lees meer

Livinggreens Omega 3 visolie forte

Vetzurenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules   % RI*
Visolie (33% EPA en 22% DHA) 2000 mg
Vitamine E (als tocopherol) 10 mg 100%
*RI – Referentie Inname    

Ingredienten

VISOLIE, gelatine, bevochtigingsmiddel: water, Vitamine E

Gebruik

2 maal daags 1 capsule met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. 

Onderhoudsdosering: 1 capsule per dag

Fabrikant

LivingGreens BV

G.H. Roeterdinkstraat 52

3781 CC  Voorthuizen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Lees meer

  • Hoogwaardig voedingssupplement

  • Optimale dosering Omega 3

  • Bevat vitamine E

Anderen kopen ook

Livinggreens reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Visolie (33% EPA en 22% DHA) 2000 mg
Vitamine E (als tocopherol) 10 mg 100%

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 maal daags 1 capsule.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat visolie met een hoog gehalte aan EPA (33%) en DHA (22%). Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u allergisch bent voor vis of andere zeevruchten. Dit product bevat tevens vitamine E (10 mg) dat kan interageren met bepaalde medicijnen of gezondheidsaandoeningen. Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u dit product gebruikt als u medicijnen gebruikt of een bestaande medische aandoening heeft. Overschrijd niet de aanbevolen dosering, tenzij geadviseerd door een zorgverlener. Buiten bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Wat is de dagelijkse dosering van Livinggreens Omega 3 visolie forte?

De dagelijkse dosering van Livinggreens Omega 3 visolie forte is 2 capsules per dag.

Wat zijn de ingrediënten van Livinggreens Omega 3 visolie forte?

De ingrediënten van Livinggreens Omega 3 visolie forte zijn visolie, gelatine, bevochtigingsmiddel (water) en vitamine E.

Hoe moet ik Livinggreens Omega 3 visolie forte innemen?

U moet Livinggreens Omega 3 visolie forte 2 maal daags 1 capsule met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. De onderhoudsdosering is 1 capsule per dag.

Hoe moet Nutrisan OmegaSan 3 worden bewaard?

U kunt Livinggreens Omega 3 visolie forte kopen bij LivingGreens BV, gevestigd aan de G.H. Roeterdinkstraat 52, 3781 CC Voorthuizen.