AOV 607 L-lysine

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

15.50

€0.17 per Capsules

AOV 607 L-Lysine HCl 500mg is een supplement dat essentieel aminozuur l-lysine bevat, dat het lichaam niet zelf kan aanmaken. Dit aminozuur is nodig voor de opbouw van eiwitten in het lichaam en heeft daarnaast nog een aantal andere functies. Voor een optimale opname van l-lysine is het belangrijk dat het supplement niet gelijktijdig met een maaltijd wordt ingenomen, omdat het kan concurreren met andere aminozuren in voeding. L-lysine is vooral aanwezig in vlees, zuivel en peulvruchten, maar voor mensen met specifieke voedingspatronen of beperkingen kan het supplement een uitkomst bieden.

Naast de voordelen van het supplement zelf, heeft AOV er ook voor gekozen om de verpakkingen van de supplementen duurzamer te maken. De flacons waarin AOV 607 L-Lysine HCl 500mg wordt verkocht, zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door deze keuze draagt AOV bij aan een meer circulaire economie en wordt er geen nieuw plastic geproduceerd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de consument. Op deze manier wordt het voor mensen gemakkelijker om op een duurzame manier supplementen te gebruiken.

Lees meer <
 • 1000 mg per dagdosering

 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 • Essentieel aminozuur, niet door het lichaam aan te maken

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in aminozuren

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

L-lysine 1.000 mg

Ingrediënten

l-lysine, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
607 L-lysine bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 – 2 keer daags 1 vegacaps een half uur voor of twee uur na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Tom

  Niels AOV 607 L-Lysine HCl 500mg is een fantastisch supplement. Ik ben vegetariër en het is soms moeilijk om voldoende l-lysine binnen te krijgen, maar dit supplement biedt de perfecte oplossing. Ik merk echt een verschil in mijn energieniveau en spierherstel na het nemen van dit supplement.

 2. Dave

  Ik ben erg blij met de duurzame verpakking van AOV 607 L-Lysine HCl 500mg. Het supplement zelf is van hoge kwaliteit en heeft me geholpen om mijn eiwitinname te verhogen. Maar het feit dat de verpakking 100% gerecycled plastic is, maakt het nog beter. Ik zal zeker meer producten van AOV overwegen vanwege hun toewijding aan duurzaamheid.

 3. Lisa

  Ik heb AOV 607 L-Lysine HCl 500mg al een tijdje gebruikt, en het heeft echt een verschil gemaakt in mijn lichaam en gezondheid. De capsules hebben geholpen bij het opbouwen van eiwitten en het verbeteren van mijn immuunsysteem. Een van de unieke eigenschappen van dit supplement is dat het wordt aanbevolen om het niet gelijktijdig met een maaltijd in te nemen, omdat het kan concurreren met andere aminozuren in voeding. En ik raad dit ook ten zeerste aan, omdat ik me veel beter voel na het innemen van dit supplement op een lege maag. En de verpakking is eco-vriendelijk, waardoor het product nog aantrekkelijker is. Ik ben er helemaal weg van!

 4. Michelle

  Dit is een van de beste L-Lysine supplementen die ik ooit heb geprobeerd. De capsules zijn erg makkelijk in te nemen, en ze hebben al na een paar weken gebruik resultaat opgeleverd. Het heeft geholpen bij het voorkomen van uitbraken van herpes en heeft mijn immuunsysteem versterkt. En wat nog beter is, is de verpakking van deze supplementen. Het is zeer milieuvriendelijk en ik ben zo blij dat AOV heeft gekozen voor 100% gerecycled plastic (rPET). Ik heb de verandering gemerkt in de manier waarop ik naar supplementen kijk en probeer nu alleen nog maar producten te kopen die milieuvriendelijk zijn. Dit is een geweldig product, en het maakt me trots dat ik het gebruik!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 607 L- Lysine HCl 500mg?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met AOV 607 L- Lysine HCl 500mg. Ze merken bijvoorbeeld dat hun weerstand verbetert, hun huid rustiger wordt en ze minder last hebben van koortslippen.

Waarom deze AOV 607 L- Lysine HCl 500mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je weerstand kan verbeteren en kan helpen bij het voorkomen van koortslippen, dan is deze aanbieding van AOV 607 L- Lysine HCl 500mg zeker het overwegen waard. Door de voordelige aanbieding kun je bovendien besparen op de kosten.

Wat zijn de voordelen van AOV 607 L- Lysine HCl 500mg?

AOV 607 L- Lysine HCl 500mg heeft verschillende voordelen. Zo kan het bijdragen aan een betere weerstand, kan het helpen bij het voorkomen van koortslippen en kan het de huid ondersteunen. Daarnaast zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft AOV 607 L- Lysine HCl 500mg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 607 L- Lysine HCl 500mg. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement niet gelijktijdig met een maaltijd in te nemen. Als je twijfelt of AOV 607 L- Lysine HCl 500mg geschikt is voor jou, neem dan contact op met je huisarts of een andere medisch specialist.