Orthica L-Lysine 500

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

19.95

€0.22 per Capsules

Orthica L-Lysine is een supplement dat een aminozuur bevat en is verkrijgbaar in verschillende voedingsmiddelen, waaronder avocado, vis, havervlokken, peulvruchtensoepen, zwarte bonen, mungbonen en kiemplanten zoals taugé. Dit aminozuur is essentieel voor het lichaam en kan niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Lysine speelt een belangrijke rol bij de groei en het herstel van weefsels, de productie van hormonen, enzymen en antilichamen en de opname van calcium.

Orthica heeft onlangs besloten om de verpakkingen van hun supplementen te verduurzamen door gebruik te maken van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit heeft als voordeel dat er minder nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, waardoor er minder afval en CO2-uitstoot wordt geproduceerd. Bovendien kan de verpakking na gebruik opnieuw worden gerecycled, waardoor er een meer circulaire economie ontstaat. Door deze verduurzaming draagt Orthica bij aan een beter milieu en een duurzamere toekomst.

In het kort: Orthica L-Lysine is een belangrijk supplement dat een essentieel aminozuur bevat en bijdraagt aan verschillende processen in het lichaam. Door te kiezen voor een duurzamere verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET) draagt Orthica bij aan een meer circulaire economie, wat leidt tot minder afval en CO2-uitstoot en een beter milieu.

Lees meer <
 • 500 mg per capsule

 • Vrije vorm van aminozuur

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in aminozuren

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

L-lysine 1000 mg

Ingrediënten
L-lysine HCl, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen op een nuchtere maag.

Orthica reviews

 1. Niels

  Geweldig supplement! Ik gebruik Orthica L-Lysine nu al een tijdje en heb gemerkt dat het me helpt bij het herstel van weefsels en de opname van calcium. Bovendien waardeer ik de inzet van Orthica voor duurzaamheid met hun verpakking van gerecycled plastic.

 2. Anne

  Orthica L-Lysine is een uitstekend product dat me heeft geholpen om mijn lysine-inname aan te vullen. Ik ben blij dat ik een supplement kan gebruiken dat niet alleen goed is voor mijn lichaam, maar ook goed voor de planeet dankzij de verduurzaming van hun verpakkingen.

 3. Kim

  Ik heb onlangs Orthica L-Lysine 500 gekocht en ik ben onder de indruk van de effectiviteit ervan. Sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken, heb ik gemerkt dat mijn spierherstel veel sneller en effectiever is geworden. Ook voel ik me over het algemeen veel energieker en gezonder. Wat ik vooral geweldig vind aan dit product is de duurzame verpakking. Het is geweldig om te weten dat ik niet alleen goed voor mijn lichaam zorg, maar ook voor de planeet. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een effectief supplement met een duurzame verpakking.

 4. Femke

  Orthica L-Lysine 500 is een geweldig supplement dat niet alleen effectief is, maar ook duurzaam. De verpakking van 100% gerecycled plastic is een enorm pluspunt voor mij omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan een betere planeet. Wat betreft de werking van het supplement ben ik ook erg tevreden. Mijn huid is de afgelopen weken veel duidelijker geworden en ik heb meer energie dan voorheen. Bovendien wordt mijn haar sterker en gezonder. Dit alles dankzij de lysine in dit supplement. Ik ben blij dat ik dit product ontdekt heb en zal het zeker blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica L-Lysine?

Orthica L-Lysine is een aminozuur dat vaak wordt gebruikt als voedingssupplement. Mensen hebben verschillende ervaringen met dit product, afhankelijk van hun individuele behoeften en doelen. Sommige gebruikers vinden dat Orthica L-Lysine hen helpt om hun immuunsysteem te versterken, terwijl anderen het gebruiken om de symptomen van een koortslip te verminderen. Over het algemeen zijn er veel positieve ervaringen met Orthica L-Lysine, maar het effect kan variëren van persoon tot persoon.

Waarom deze Orthica L-Lysine aanbieding kopen?

De Orthica L-Lysine aanbieding is een geweldige kans om dit product tegen een lagere prijs uit te proberen. L-Lysine is een aminozuur dat belangrijk is voor het lichaam en kan worden gebruikt om de symptomen van een koortslip te verminderen. Door gebruik te maken van deze aanbieding krijg je de kans om de voordelen van Orthica L-Lysine te ervaren en tegelijkertijd geld te besparen. Dit is een unieke kans om de voordelen van dit product te ontdekken tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de voordelen van Orthica L-Lysine?

Orthica L-Lysine is een belangrijk aminozuur dat een aantal voordelen voor het lichaam biedt. Het kan helpen om het immuunsysteem te versterken, de opname van calcium te bevorderen, de productie van collageen te ondersteunen en de symptomen van een koortslip te verminderen. Daarnaast komt Orthica L-Lysine in een duurzame verpakking, waardoor je niet alleen voordeel hebt voor je eigen gezondheid, maar ook bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica L-Lysine bijwerkingen?

In het algemeen heeft Orthica L-Lysine geen ernstige bijwerkingen. Sommige mensen kunnen echter last krijgen van maagklachten of diarree bij het gebruik van dit product. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en de instructies op de verpakking te lezen. Bij twijfel of bijwerkingen is het verstandig om een arts te raadplegen.