Orthovitaal Ortho Menopauze Complex

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

22.95

€0.38 per Capsules

Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is om vrouwen in de overgang te ondersteunen. Het supplement combineert antioxidanten, vitamines, mineralen en kruiden om de gezondheid en het welzijn van vrouwen in de overgang te verbeteren. Het Ortho Menopauze complex bevat diverse ingrediënten die gezondheidsvoordelen bieden, zoals vitamine B6 voor de regulatie van hormonen, vitamine D voor het behoud van sterke botten, en selenium voor de ondersteuning van een normale hormoonproductie door de schildklier.

Daarnaast bevat het supplement ook vitamines en mineralen die bijdragen aan een normale energiehuishouding, een goede gemoedstoestand, en het behoud van cognitieve functies. Het Ortho Menopauze complex is ontwikkeld in samenwerking met overgangsconsulenten en biedt dus een veilige en effectieve ondersteuning tijdens de overgang. Het gebruik van dit voedingssupplement kan dus bijdragen aan een betere kwaliteit van leven tijdens deze fase.

Het gebruik van Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps kan veel voordelen bieden voor vrouwen in de overgang. Door de combinatie van diverse ingrediënten kan het supplement ondersteuning bieden bij verschillende aspecten van de gezondheid, waaronder hormoonregulatie, botgezondheid, immuunsysteem, energieniveau en gemoedstoestand. Bovendien is het supplement ontwikkeld in samenwerking met overgangsconsulenten, waardoor het een veilige en effectieve ondersteuning biedt tijdens deze fase.

Lees meer <
 • Rode Klaver,: ondersteunt het overgangsproces*

 • Met actieve B-vitamines (B6, Foliumzuur & B12)

 • Met enzymen Bromelaïne en Papaïne

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegicaps

Vitamine C (ascorbinezuur) 300 mg 376%
Foliumzuur (5-MTHF Quatrefolic®) 300 mcg 150%
N-Acetyl L-Cysteïne 100 mg
L-Arginine (vegan) 100 mg
Rhodiola Rosea (3% salidroside) 100 mg
MACA (Lepidium meyenii) 100 mg
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 100 mcg 4000%
Vitamine B12 (Adenocobalamine) 100 mcg 4000%
Di-indolylmethane (DIM) 100 mg
Selenium (Seleniummethionine) 60 mcg 110%
Selenium (Natriumseleniet) 60 mcg 110%
Bromelaïne 2500 gdu/g 50 mg
Griffonia simplicifolia (20% 5-HTP) 50 mg
Vitamine D3 (cholecalciferol- vegan) 50 mcg 1000%
Rode Klaver Extract (Trifolium pratense) 400 mg
    Waarvan Isoflavonen 32 mg
Papaïne 6000 USD u/mg 25 mg
Vitamine B5 (Calcium pantothenaat) 20 mg 334%
Citrus Bioflavonoïden (Citrus Aurantium) 20 mg
Zink (Zinkcitraat) 12 mg 120%
Vitamine B2 (Riboflavine) 12 mg 858%
Vitamine B1 (Thiamine HCL) 6 mg 546%
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg 358%
Koper (Kopercitraat) 1.5 mg 150%

* Referentie inname

Ingrediënten
Vitamines, Kruiden, Mineralen, Aminozuren, Enzymen, coating (hydroxypropylmethyl).

Gebruik

Neem 1x daags 2 vegicaps, met de avondmaaltijd in nemen

Orthovitaal reviews

 1. Tom

  Geweldig supplement voor vrouwen in de overgang! Orthovitaal Ortho Menopauze Complex biedt een veilige en effectieve ondersteuning bij verschillende aspecten van de gezondheid, inclusief hormoonregulatie en cognitieve functies.

 2. Lis

  Een absolute aanrader! Het gebruik van Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps heeft mijn energieniveau en gemoedstoestand aanzienlijk verbeterd tijdens de overgang. Ik voel me veel beter en gezonder dankzij dit voedingssupplement

 3. Sanne

  Ik heb Orthovitaal Ortho Menopauze Complex pas een paar weken gebruikt, maar ik merk nu al een groot verschil. Mijn energieniveau is toegenomen en ik voel me mentaal scherper en meer gefocust. Ik merk ook dat mijn humeur meer stabiel is en ik voel me niet meer zo geïrriteerd als voorheen. Het is duidelijk dat dit supplement mijn hormoonbalans ondersteunt en het maakt deze fase van mijn leven veel makkelijker om mee om te gaan. Dit is zeker een aanrader voor alle vrouwen die in de overgang zijn.

 4. Rick

  Ik was een beetje sceptisch over Orthovitaal Ortho Menopauze Complex, maar ik ben blij dat ik het heb geprobeerd. Ik had last van opvliegers en nachtelijk zweten, maar dit supplement heeft echt geholpen om deze symptomen te verminderen. Ik slaap beter en mijn stemming is verbeterd. Ik ben zo blij dat ik dit supplement nu heb ontdekt en ik blijf het zeker gebruiken. Het is een geweldige manier om mijn gezondheid te ondersteunen en mijn kwaliteit van leven te verbeteren tijdens de overgang.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Dit product is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps?

Ervaringen met Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps zijn positief. Het supplement bevat verschillende ingrediënten die bijdragen aan het verminderen van overgangsverschijnselen en het behoud van een gezonde hormoonhuishouding. Vrouwen die het supplement gebruiken merken vaak een verbetering in hun energieniveau en gemoedstoestand.

Waarom deze Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps aanbieding kopen?

Deze Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps aanbieding is een goede keuze als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Het supplement bevat een combinatie van antioxidanten, vitamines, mineralen en kruiden die kunnen helpen bij het verminderen van overgangsverschijnselen en het behoud van een gezonde hormoonhuishouding. Bovendien profiteer je van de aanbieding, waardoor je het supplement voordeliger kunt kopen.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps?

Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps heeft verschillende voordelen. Het bevat een combinatie van ingrediënten die bijdragen aan het verminderen van overgangsverschijnselen en het behoud van een gezonde hormoonhuishouding. Zo kan het supplement helpen bij het reguleren van hormonen, het behoud van sterke botten en het ondersteunen van een normale hormoonproductie door de schildklier. Daarnaast dragen verschillende ingrediënten bij aan een normale energiehuishouding, gemoedstoestand, cognitieve functies en het immuunsysteem.

Heeft Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps bijwerkingen?

Orthovitaal Ortho Menopauze Complex Vegicaps is een voedingssupplement en is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik de ingrediëntenlijst te controleren op eventuele allergenen en bij twijfel contact op te nemen met een arts of apotheker.