Vitals Hartformule pro

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

49.95

€0.83 per Capsules

Vitals Hartformule Pro Capsules is een voedingssupplement dat ontworpen is volgens de laatste orthomoleculaire inzichten. Het bevat belangrijke vitamines, zoals vitamine B1 en B12, die bijdragen aan de energieproductie van het hart en de normale werking ervan ondersteunen. Daarnaast bevat het supplement nuttige nutriënten, zoals propionyl-L-carnitine en acetyl-L-carnitine, die het hart verder ondersteunen. De Hartformule Pro is breed en effectief en bevat folaat in de vorm van 5-MTHF glucosaminezout (Quatrefolic®), dat het lichaam beter kan opnemen. Het supplement heeft als voordeel dat het het hart op meerdere manieren ondersteunt en daardoor bijdraagt aan een goede hartgezondheid.

Het nieuwe duurzame ontwerp van de verpakking van Vitals Hartformule Pro Capsules is ook het vermelden waard. Het PaperWise karton, dat voor het doosje wordt gebruikt, is een CO2-neutraal product en kan tot zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Dit maakt de verpakking milieuvriendelijk en recyclebaar. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden. Het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic, waardoor de verpakking volledig recyclebaar is. Een recyclebare verpakking is een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu. Dit is een belangrijk voordeel van het gebruik van Vitals Hartformule Pro Capsules.

Lees meer <
 • formule volgens orthomoleculaire inzichten

 • brede en effectieve ondersteuning

 • bevat B12 in de vorm van methyl- én adenosylcobalamine

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

RI*
Vitamine B1 (thiamine-HCL) 11 mg 1000%
Folaat (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 400 mcg 200%
Vitamine B12 (50% adenosyl-, 50% methylcobalamine) 400 mcg 16000%
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 25 mcg 500%
Vitamine E (d-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat, 100 ie) 67 mg-TE 558%
Propionyl-L-carnitine 250 mg
Acetyl-L-carnitine 250 mg
Alfaliponzuur (R/S-vorm) 200 mg
Q10 (ubiquinon) 200 mg
Proanthocyanidinen/OPC’s (uit pijnboomschors) 100 mg

* Referentie inname

 

Quatrefolic® is een gepatenteerd product en een geregistreerd handelsmerk van Gnosis.

Ingrediënten
Acetyl-L-carnitine, propionyl-L-carnitine, plantaardige capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), alfaliponzuur, Q10, antiklontermiddelen (calciumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitaminen (E, B1, D3, folaat, B12), pijnboomschorsextract (95% OPC’s en andere proanthocyanidinen)

Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Gebruik

2 capsules per dag met water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur op een nuchtere maag en verdeeld over de dag innemen.

Vitals reviews

 1. Tom

  Ik merk duidelijk verschil sinds ik Vitals Hartformule Pro gebruik. Mijn hart voelt sterker en ik heb meer energie

 2. Anna

  Ik ben zeer tevreden over de Vitals Hartformule Pro capsules. Het product ondersteunt mijn hart op meerdere manieren en ik voel me daardoor energieker en gezonder. Ik heb gemerkt dat mijn hart sneller af en toe op hol slaat, maar sinds ik deze capsules gebruik, heb ik minder last van deze aanvallen. Het feit dat de verpakking milieuvriendelijk is, is ook een groot pluspunt voor mij. Hiermee draag ik niet alleen bij aan mijn eigen gezondheid, maar ook aan de gezondheid van onze planeet.

 3. Michelle

  Ik was op zoek naar een supplement dat mijn hart op een natuurlijke manier ondersteunt en de Vitals Hartformule Pro capsules hebben me verrast. Het product bevat belangrijke vitaminen en nuttige nutriënten die mijn hart gezond houden en energie geven. Ik merk dat ik me na het gebruik van de capsules vitaler voel en beter in staat ben om dagelijkse activiteiten uit te voeren. De verpakking van het product is ook een grote aantrekkingskracht voor mij. Het feit dat het milieuvriendelijk en recyclebaar is, laat zien dat het bedrijf zich bewust is van de impact van hun producten op het milieu. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een product dat hun hart op een natuurlijke manier ondersteunt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Hartformule Pro Capsules?

Ervaringen met Vitals Hartformule Pro Capsules zijn over het algemeen positief. Mensen die dit supplement gebruiken, merken een brede en effectieve ondersteuning van hun hartfunctie. Het supplement bevat diverse nutriënten zoals vitamine B1, B12, en D3, en speciale ingrediënten zoals propionyl-L-carnitine en acetyl-L-carnitine. Deze combinatie van ingrediënten heeft een gunstige invloed op het hart en draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedcirculatie.

Waarom deze Vitals Hartformule Pro Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat specifiek gericht is op het ondersteunen van je hartfunctie, dan is deze Vitals Hartformule Pro Capsules aanbieding een goede keuze. Deze capsules zijn samengesteld volgens de meest recente orthomoleculaire inzichten en bevatten een combinatie van vitaminen en andere nutriënten die een gunstige invloed hebben op je hart. Bovendien zijn de capsules momenteel verkrijgbaar in een duurzame verpakking van PaperWise karton, wat een belangrijke stap is richting een circulaire economie. Kortom, met deze aanbieding haal je niet alleen een effectief supplement in huis, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Hartformule Pro Capsules?

Vitals Hartformule Pro Capsules bieden een brede en effectieve ondersteuning voor je hartfunctie. Het supplement bevat onder andere vitamine B1, B12 en D3, die een gunstige invloed hebben op de energieproductie en de normale werking van je hart ondersteunen. Daarnaast bevat het supplement ook propionyl-L-carnitine en acetyl-L-carnitine, speciale ingrediënten die bijdragen aan een gezonde bloedcirculatie. Bovendien zijn de capsules momenteel verkrijgbaar in een duurzame verpakking van PaperWise karton, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Heeft Vitals Hartformule Pro Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitals Hartformule Pro Capsules. Dit supplement is samengesteld volgens de meest recente orthomoleculaire inzichten en bevat een combinatie van vitaminen en andere nutriënten die een gunstige invloed hebben op je hart. Als je twijfelt over het gebruik van dit supplement, bijvoorbeeld omdat je een specifieke aandoening hebt of medicijnen gebruikt, dan kun je het beste advies vragen aan je huisarts of een andere deskundige op het gebied van voedingssupplementen.