Vitals OPC 100 mg

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

34.95

€0.35 per Capsules

Vitals OPC 100mg Capsules zijn voedingssupplementen met een hoog gehalte aan oligomere proanthocyanidinen (OPC’s) uit druivenpitten. Deze krachtige antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen en hebben gunstige effecten op de gezondheid van het hart en de bloeddruk. Bovendien helpen OPC’s de huid te voeden en te beschermen. De capsules zijn plantaardig en de hulpstoffen zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. Deze voedingssupplementen zijn momenteel voorlopig toegestaan ​​om gezondheidsclaims te maken in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Een ander positief aspect van Vitals supplementen is de nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat is geproduceerd met landbouwafval. Het karton is recyclebaar en kan tot zeven keer worden hergebruikt, waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast zijn de potjes en etiketten gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door het gebruik van deze verpakking wordt er een belangrijke stap gezet richting een circulaire economie en wordt er een verminderde druk op het milieu gecreëerd. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden. Kortom, Vitals OPC 100mg Capsules bieden niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar ook voor het milieu.

Lees meer <
 • hoog gehalte OPC per capsule

 • in een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in antioxidanten

Vitals Ester C 1000 mg

Vitals Ester C 1000 mg

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

New Care Scutellaria complex

New Care Scutellaria complex

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mattisson Spirulina poeder bio

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Druivenpittenextract (min. 95% proanthocyanidinen) 250 mg
 waarvan OPC’s (oligomere proanthocyanidinen) 100 mg

Ingrediënten
Druivenpittenextract (Vitis vinifera), rijstmeel (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), leucine, antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), rijstextract (Oryza sativa)

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

 1. Lis

  Vitals OPC 100mg Capsules zijn geweldig! Ze bevatten krachtige antioxidanten en hebben gunstige effecten op de gezondheid van het hart en de huid. De nieuwe, duurzame verpakking is ook een pluspunt voor het milieu.

 2. Anne

  Ik ben erg blij met Vitals OPC 100mg Capsules. Ze zijn plantaardig en bevatten geen schadelijke hulpstoffen. Bovendien vind ik het geweldig dat de verpakking duurzaam is en bijdraagt ​​aan een circulaire economie.

 3. Eva

  Ik neem al een tijdje Vitals OPC 100mg Capsules als aanvulling op mijn dagelijkse dieet en ik ben zo blij met de resultaten! Deze capsules zijn rijk aan antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en me helpen gezond te blijven. Mijn huid is ook merkbaar egaler geworden sinds ik met de capsules begon. Een ander groot pluspunt is de innovatieve, duurzame verpakking. Het voelt geweldig om te weten dat ik niet alleen voor mijn eigen gezondheid zorg, maar ook bijdraag aan een betere wereld.

 4. Maria

  Vitals OPC 100mg Capsules zijn geweldig! Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn hart en bloeddruk te ondersteunen en deze capsules zijn precies wat ik nodig heb. Ze zijn eenvoudig in te nemen en veroorzaken geen vervelende bijwerkingen. De verpakking is ook een enorm pluspunt voor mij. Ik vind het geweldig dat het duurzaam is, want het draagt bij aan een betere toekomst voor ons en voor de planeet. Ik zal zeker doorgaan met het nemen van deze capsules en ze aanbevelen aan mijn vrienden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals OPC 100mg Capsules?

Veel mensen die Vitals OPC 100mg Capsules hebben gebruikt, hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze merken dat het supplement hun gezondheid ondersteunt en bijdraagt aan het behoud van een gezonde huid. Bovendien biedt het bescherming tegen vrije radicalen en is het goed voor hart en bloeddruk.

Waarom deze Vitals OPC 100mg Capsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een uitstekende kans om de voordelen van Vitals OPC 100mg Capsules te ervaren. Met een hoog gehalte OPC per capsule en een antioxidatieve werking, draagt het supplement bij aan het behoud van een gezonde bloeddruk en gezonde cellen en weefsels. Bovendien is het goed voor het hart en de bloedvaten. De nieuwe, duurzame verpakking met recyclebare materialen is nog een extra voordeel bij de aankoop van dit product.

Wat zijn de voordelen van Vitals OPC 100mg Capsules?

Vitals OPC 100mg Capsules bieden verschillende voordelen. Het supplement bevat een hoog gehalte OPC per capsule, wat zorgt voor een antioxidatieve werking en bescherming tegen vrije radicalen. Het is goed voor het hart en de bloeddruk en draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Daarnaast is het ook nog eens gunstig voor de huid.

Heeft Vitals OPC 100mg Capsules bijwerkingen?

Vitals OPC 100mg Capsules zijn een natuurlijk voedingssupplement en hebben doorgaans geen bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om de gebruiksaanwijzing te volgen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als u twijfelt of het supplement geschikt is voor u, neem dan contact op met uw arts of apotheker.