Vitals Rhodiola LF

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

39.95

€0.67 per Capsules

Vitals Rhodiola-LF Capsules is een hoogwaardig voedingssupplement dat het extract Rhodiolife® bevat. Het extract bevat maar liefst 5% rosavinen en 1,8% salidroside, de belangrijkste werkzame stoffen in rhodiola. Het belangrijkste gezondheidseffect van rhodiola is de adaptogene werking, die het lichaam helpt om weerstand te bieden tegen stressoren van buitenaf en het biologische evenwicht ondersteunt. Dit supplement wordt ondersteund door wetenschappelijke studies en heeft diverse gezondheidsclaims, waaronder het ondersteunen van het vermogen om met stress om te gaan en het verbeteren van fysieke prestaties en uithoudingsvermogen.

Vitals heeft recentelijk hun verpakking vernieuwd en gebruikt nu duurzaam PaperWise karton, dat gemaakt wordt van landbouwafval na de oogst van boeren. Deze verpakking is CO2-neutraal en recyclebaar, waardoor het een belangrijke stap is naar een circulaire economie. Het gebruik van deze verpakking draagt bij aan een verminderde druk op het milieu en ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden. Het potje en het etiket zijn ook gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door te kiezen voor Vitals Rhodiola-LF Capsules, draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • bevat het hoogwaardige extract Rhodiolife® van specialist Nektium

 • met maar liefst 5% rosavinen en 1,8% salidroside

 • heeft adaptogene werking

Anderen kochten ook

Populair in rhodiola

Nu -8%
Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg

Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Multi Woman

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules

Orthovitaal Ortho Multi Vrouw

Orthovitaal Ortho Multi Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Rhodiola-extract (Rhodiolife®) 250 mg
Waarvan:
 5% rosavinen 12.5 mg
 1.8% salidroside 4.5 mg

Rhodiolife® is een geregistreerd handelsmerk van Nektium.

Ingrediënten:
Rhodiola-extract (Rhodiola rosea, wortel), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Allergenen informatie
Bevat geen: Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 capsules per dag in de ochtend of middag bij een maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

 1. Iris

  Ik heb onlangs Vitals Rhodiola LF gekocht en ben erg tevreden over de resultaten. Het heeft me geholpen om me te concentreren en me minder gestrest te voelen. Ik neem het nu elke ochtend en ik merk een aanzienlijk verschil in mijn energieniveau gedurende de dag. Het heeft geen nadelige bijwerkingen en de capsules zijn gemakkelijk te slikken. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om stress te verminderen en de focus te verbeteren.

 2. Laura

  Als iemand die meestal gevoelig is voor stress, heb ik veel verschillende supplementen en kruiden uitgeprobeerd om me te helpen ontspannen. Vitals Rhodiola LF is echter de enige die echt een merkbaar verschil heeft gemaakt. Ik voel me minder angstig en meer in controle, en heb de afgelopen weken ook beter geslapen. Ik ben blij dat ik deze aanvulling op mijn dagelijkse routine heb toegevoegd en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk product om stress te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is rhodiola goed voor?

Rhodiola, ook bekend als rozenwortel, is een kruid dat groeit in koude, bergachtige gebieden en wordt gebruikt als traditioneel medicijn in veel delen van de wereld. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de vele potentiële gezondheidsvoordelen waaronder het mogelijke vermogen om stress te verminderen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Rhodiola-LF Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen bekend van gebruikers van Vitals Rhodiola-LF Capsules. Sommige gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt om beter om te gaan met stress en vermoeidheid. Anderen merken verbetering in hun fysieke prestaties en uithoudingsvermogen. Het is belangrijk om te onthouden dat elk persoon anders kan reageren op het supplement en dat het effect kan variëren per persoon.

Waarom deze Vitals Rhodiola-LF Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan helpen bij het omgaan met stress, vermoeidheid en het verbeteren van fysieke prestaties en uithoudingsvermogen, dan kan Vitals Rhodiola-LF Capsules interessant voor je zijn. Daarnaast is de huidige aanbieding een mooie kans om het product uit te proberen voor een scherpe prijs. Bovendien is de verpakking duurzaam en draag je bij aan een circulaire economie door te kiezen voor PaperWise karton en biobased plastic.

Wat zijn de voordelen van Vitals Rhodiola-LF Capsules?

Vitals Rhodiola-LF Capsules bevat het hoogwaardige extract Rhodiolife® met belangrijke werkzame stoffen als rosavinen en salidroside. Het supplement heeft een adaptogene werking, wat betekent dat het kan helpen bij het ondersteunen van de weerstand tegen stressoren en het behouden van het biologische evenwicht. Daarnaast kan het supplement ondersteunen bij het omgaan met vermoeidheid en verbetering van fysieke prestaties en uithoudingsvermogen. Ook draagt het bij aan de gezondheid van hart en bloedvaten, het zenuwstelsel en het maag-darmkanaal en heeft het een antioxidant werking.

Heeft Vitals Rhodiola-LF Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van Vitals Rhodiola-LF Capsules. Sommige gebruikers kunnen mogelijk lichte maag-darmklachten ervaren, maar dit is over het algemeen mild van aard. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel of bijwerkingen altijd een arts te raadplegen.