Mattisson Ashwagandha poeder withania somnifera bio

  • 200 Gram
  • 200 Gram

12.95

€0.06 per Gram

Ashwagandha (Withania somnifera) is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel de Indian Ginseng genoemd.

  • 100% biologisch ashwagandha poeder
  • Ashwagandha helpt ontspanning, lichamelijk en geestelijk welzijn te behouden

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

100% Biologisch Ashwagandha poeder

Gebruik

1-2 x daags 1 theelepel mengen met water, juice, smoothie of shake

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Ashwagandha poeder withania somnifera bio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is Ashwagandha?
Ashwagandha (Withania somnifera) is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel de Indian Ginseng genoemd, omdat de adaptogene eigenschappen van ashwagandha lijken op die van Ginseng. Ashwagandha heeft al eeuwenlang een prominente plaats binnen de Ayurvedische geneeskunde.

Mattisson Ashwagandha poeder kom uit India en is van 100% biologische oorsprong. Het poeder wordt gemaakt van de wortel van de plant.

Adaptogeen

Ashwagandha is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen. Ze zijn bedoeld ons terug te brengen naar een niveau van homeostase in het lichaam. De kruiden en wortels worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Ontspanning en Welzijn

Ashwagandha helpt ontspanning, lichamelijk en geestelijk welzijn te behouden*. Het ondersteunt is periodes van mentale spanning en van angst*. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een inname van minimaal 3 gram per dag.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Waarschuwingen

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk