Vitakruid Berberine 500 Rebersa

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

34.89

Op voorraad
€0.58 per Capsules

Berberine vervult meerdere functies binnen ons lichaam. Het kruid wordt veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het kruid is onder andere goed voor de normale maag-functie*, het helpt je lichaam een normaal cholesterolniveau te behouden* en daarnaast is het ook goed voor de lever!*

Lees meer <
  • Goed voor hart en bloedvaten*
  • Goed voor de cholesterolspiegel*
  • Goed voor de lever*

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Berberine (Berberis aristata), HPMC (capsule), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (anti-klontermiddel)

Gebruik

Neem 1 tot 3 capsules per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Reviews

  1. Peter

    Op aanraden gekocht omdat mijn cholesterol te hoog is. Ben benieuwd naar mijn volgende meting.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Belangrijk om te weten is dat Berberine een voedingsmiddel is en geen medicijn. Hierdoor duurt het langer voordat je effecten kan merken. De meeste mensen ervaren effecten naar een aantal weken. Mocht je twijfels hebben, neem contact op met je behandelaar. Wanneer werkt Berberine? Er kunnen maag en darmklachten ontstaan op het moment dat je berberine na de maaltijd inneemt. Daarom wordt het geadviseerd dit voor de maaltijd te doen. Berberine kan in de meeste gevallen goed gecombineerd worden met reguliere medicatie. Wanneer moet ik Berberine slikken? Berberine wordt gebruikt als preventie supplement voor verschillende symptomen. Wat zijn mogelijke symptomen van een Berberine tekort? Beberine komt niet voor in onze Westerse voeding. Echter zit de werkzame stof van de Berberis in de wortelen. Daarom is het van belang dat het supplement wat je slikt op basis van de wortelen is. Welke voeding bevat veel Berberine? Berberine is een stof die voorkomt in de plant berberis. De wetenschappelijke onderzoeken naar de werking van berberine zijn onlangs sterk toegenomen. Hierdoor kunnen we een aantal voordelen aan de Berberine toeschrijven. Zo draagt het bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte.* Daarnaast ondersteunt het ons immuunsysteem, draagt het bij aan het herstellend vermogen van de huid en het is goed voor de urinewegen en lever.* Wat doet Berberine met je lichaam?

Waarschuwingen

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk