AOV 551 Calcium magnesium zink pidolaat

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

30.50

€0.34 per Capsules

AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat zijn mineralen die op een organische en natuurlijke manier gebonden zijn. Dit betekent dat ze gemakkelijk opgenomen kunnen worden in het lichaam, meer dan 90% van deze verbinding komt in de lichaamscellen terecht. Calcium, magnesium en zink dragen bij aan de botaanmaak en instandhouding van sterke botten. Calcium en magnesium zijn belangrijk voor de botstructuur terwijl zink een belangrijke rol speelt in het proces van weefselgroei en -ontwikkeling. Dit maakt calcium, magnesium en zink essentieel voor de groei en instandhouding van weefsels.

AOV heeft gekozen voor een duurzame verpakking voor haar supplementen. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET draagt AOV bij aan een meer circulaire economie, omdat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Naast het bieden van goede voedingssupplementen, draagt AOV ook bij aan het verkleinen van de impact op het milieu. Door het gebruik van gerecycled plastic vermindert de hoeveelheid plastic afval en wordt het milieu minder belast.

Lees meer <
 • Goed voor het skelet en het behoud van sterke botten

 • Goed opneembare organisch gebonden mineralen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Calcium pidolaat 185 mg
Magnesium pidolaat 172 mg
Zink pidolaat 75 mg

Ingrediënten
mineralen, Hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne).

Allergenen informatie
551 Calcium & Magnesium & Zink Pidolaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd

AOV reviews

 1. anton

  Makkelijk in te nemen en ontzettend snel geleverd.

 2. Kevin

  Ik heb onlangs AOV 551 Calcium magnesium zink pidolaat aangeschaft en ben zeer tevreden met dit product. De mineralen zijn op een zeer natuurlijke en organische manier gebonden, wat ervoor zorgt dat het lichaam ze gemakkelijk opneemt. Bovendien draagt het supplement bij aan de botaanmaak en -instandhouding van sterke botten. Ik heb het gevoel dat mijn botten sterker zijn geworden sinds ik met dit supplement begonnen ben. Het feit dat de verpakking duurzaam en gemaakt is van 100% gerecycled plastic is ook een groot pluspunt voor mij. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn impact op het milieu te verminderen, en dit supplement helpt me daarbij. Al met al zou ik AOV 551 Calcium magnesium zink pidolaat ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om sterke botten te krijgen.

 3. Lotte

  Ik was op zoek naar een hoogwaardig supplement voor mijn botten en kwam uit bij AOV 551 Calcium magnesium zink pidolaat. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik merk nu al een verschil in de sterkte van mijn botten sinds ik met dit supplement begonnen ben. Bovendien ben ik blij dat de mineralen op een organische manier gebonden zijn, wat ervoor zorgt dat mijn lichaam ze gemakkelijk opneemt. De duurzame verpakking van gerecycled plastic is ook een grote bonus. Als iemand die zich bezighoudt met duurzaamheid en het verminderen van mijn impact op het milieu, vind ik het geweldig om te weten dat ik bijdraag aan een circulaire economie door dit supplement te kopen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product en zou ik het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om sterke botten te krijgen en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat?

Er zijn verschillende ervaringen met AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het verbeteren van hun botgezondheid en het verminderen van spierkrampen. Anderen geven aan dat ze geen effect hebben gemerkt van het product. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat kopen?

Deze aanbieding van AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat biedt goed opneembare organisch gebonden mineralen in een duurzame verpakking. De pidolaat verbinding wordt bijzonder goed opgenomen (meer dan 90%) in het lichaam en komt gemakkelijk in de lichaamscellen terecht. Calcium, magnesium en zink dragen bij aan de botaanmaak en instandhouding van sterke botten en zijn belangrijk bij de groei en het in stand houden en verjongen van weefsels. Door te kiezen voor deze aanbieding, kun je profiteren van deze voordelen en tegelijkertijd bijdragen aan een meer circulaire economie door de duurzame verpakking.

Wat zijn de voordelen van AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat?

AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat biedt mineralen in een organische, natuurlijk gebonden vorm die goed opneembaar zijn in het lichaam. Calcium, magnesium en zink dragen bij aan de botaanmaak en instandhouding van sterke botten. Zink speelt ook een belangrijke rol in het proces van weefselgroei en -ontwikkeling. Door de goed opneembare vorm van deze mineralen en hun belangrijke rol in bot- en weefselgezondheid, kan het product bijdragen aan een betere gezondheid.

Heeft AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van AOV 551 Calcium, Magnesium & Zink Pidolaat. Omdat het een natuurlijk product is, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.