Orthovitaal Omega 3-6-9

19.95

Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps is een voedingssupplement dat alle drie de essentiële vetzuren bevat: Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Omega 3 is een bekend vetzuur dat voornamelijk voorkomt in vette vis, zoals makreel, haring en tonijn. EPA en DHA zijn belangrijke vetzuren die te vinden zijn in visolie en kunnen bijdragen aan een gezond hart en gezonde bloedvaten bij dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. De Omega 6-vetzuren in dit supplement, linolzuur en GLA, zijn afkomstig van Borage-olie en Omega 9 is een onverzadigd vetzuur dat voorkomt in olijfolie. Het supplement bevat ook 20 mg vitamine E, een antioxidant die de onverzadigde vetzuren beschermt tegen oxidatie.

Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps heeft veel voordelen voor het lichaam. Essentiële vetzuren, met name Omega 3, hebben gunstige effecten op de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Omega 6, in de vorm van linolzuur en GLA, kan bijdragen aan een gezonde huid en een gezond immuunsysteem. Omega 9 kan helpen om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen en bijdragen aan een gezonde bloedsuikerspiegel. De toevoeging van vitamine E als antioxidant beschermt de onverzadigde vetzuren in het supplement tegen oxidatie, waardoor de kwaliteit van de olie behouden blijft. Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps is een veganistisch product, dat geschikt is voor mensen die geen vis eten en voor iedereen die hun Omega-vetzuren wil aanvullen.

Lees meer <
 • Bevat de belangrijke omega-3 vetzuren EPA en DHA uit vis in natuurlijke verhoudingen (3:2)

 • Met 20 mg vitamine E als antioxidant om al deze onverzadigde vetzuren te beschermen tegen oxidatie

 • Met plantaardige omega-6 vetzuur GLA uit borage-olie

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

*RI
Visolie ( omega 3) 700 mg
Waarvan:
EPA (Eicosapentaeenzuur), 18% (relatief vetzuurpercentage) 126 mg
DHA (Docosahexaeenzuur), 12% (relatief vetzuurpercentage) 84 mg
Borage olie (omega 6) 600 mg
Olijfolie (omega 9) 700 mg
Vitamine E (d-alpha tocopherol) 20 mg 166%

Dosering
2 x daags 1 capsule met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Gebruik

2 x daags 1 softgel met water innemen, tenzij anders geadviseerd.Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Sietske

  Ben al langere tijd fan van dit supplement. Ik neem het dan ook dagelijks in combinatie met een glas water.

 2. Mike

  Als veganist was ik op zoek naar een supplement dat de essentiële Omega-vetzuren bevatte en ik ben blij dat ik Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps heb gevonden. Dit product heeft alles wat ik nodig heb en meer. De combinatie van de vetzuren en vitamine E heeft een positief effect gehad op mijn hart- en vaatgezondheid en helpt mijn cholesterol- en bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Dit supplement is ook gunstig voor mijn huid en immuunsysteem. Ik voel me geweldig sinds ik dit product gebruik en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig, veganistisch supplement.

 3. Anne

  Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren en Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps heeft een groot verschil gemaakt. Het feit dat dit supplement alle drie de essentiële vetzuren bevat, evenals vitamine E, biedt maximale gezondheidsvoordelen. Ik merk dat mijn hart- en vaatgezondheid is verbeterd sinds ik dit product gebruik, en mijn huid lijkt ook gezonder te zijn. Het is geweldig dat dit supplement veganistisch is en geschikt voor mensen die geen vis eten. Het product is gemakkelijk in te nemen en heeft geen nare nasmaak. Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps is een fantastische aanvulling op mijn algemene gezondheidsroutine en ik zal het zeker blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Gebruik dit product niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Raadpleeg bij zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik altijd vóór gebruik een deskundige. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en op kamertemperatuur bewaren. Geproduceerd in Nederland.

Dit product is niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van hun algehele gezondheid. Anderen geven aan dat het product geen effect heeft gehad of dat ze last hebben gehad van bijwerkingen. Zoals met elk supplement, reageert elk lichaam anders en is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen.

Waarom deze aanbieding van Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps kopen?

Deze aanbieding van Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps biedt een uitgebreid vetzurencomplex dat de 3 bekendste essentiële vetzuren bevat: Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Dit supplement bevat ook vitamine E als antioxidant om de onverzadigde vetzuren te beschermen tegen oxidatie. Bovendien bevat het plantaardige omega-6 vetzuur GLA uit borage-olie. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van de voordelen van een uitgebreid vetzurencomplex.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps?

Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps bevat een uitgebreid vetzurencomplex dat de 3 bekendste essentiële vetzuren bevat: Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Omega 3 is goed voor hart en bloedvaten, Omega 6 bevat de vetzuren linolzuur en GLA die van nature te vinden zijn in Borage olie en Omega 9 is een onverzadigd vetzuur afkomstig uit olijfolie. Dit supplement bevat ook vitamine E als antioxidant om de onverzadigde vetzuren te beschermen tegen oxidatie. Door het nemen van Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps kun je mogelijk profiteren van de voordelen van deze essentiële vetzuren.

Heeft Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthovitaal Omega 3-6-9 Vegicaps. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts. Mensen die bloedverdunners gebruiken, dienen voor gebruik eerst overleg te plegen met een arts.