Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg 100 tabletten

24.95

Natuurlijke Calcium gewonnen uit rode alg. Goed voor behoud van botten en tanden, Hogere behoeften voor zwangeren en kinderen.

  • Natuurlijk calcium uit rode alg (Aquamin TG®)
  • Calcium en vitamine D zijn van belang voor de opbouw van sterke botten van kinderen*
  • Hogere behoefte voor kinderen en zwangeren

Anderen kochten ook

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Lithothamnion calcareum (Rode Alg), dextrose, xylitol (zoetstof), natuurlijke sinaasappelaroma (smaakstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), silicium dioxide (vulstof), citroenzuur (smaakstof), Vitamine D3 (cholecalciferol), steviolglycosiden (natuurlijke zoetstof).

Gebruik

Neem 1 tot 3 tabletten per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg 100 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Calcium kan gemakkelijk gewonnen worden uit voeding. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunnen calcium tabletten een uitkomst bieden. Slik je veel calcium, dan is het belangrijk de inname over de dag verdelen. Zodat de calcium het beste kan worden opgenomen. Wanneer moet ik Calcium slikken? Broze nagels en bot gerelateerde blessures kunnen mogelijk duiden op een calcium tekort. Wat zijn mogelijke symptomen van een Calcium tekort? Zuivel is de belangrijkste bron van Calcium. Maar ook groene groenten, algen, noten en peulvruchten zijn goede bronnen van calcium. Welke voeding bevat veel Calcium? 99% van de calcium in ons lichaam bevind zich in de botten en tanden. Calcium is belangrijk voor de botten en onderhoud van het gebit. Calcium helpt tegen botontkalking op latere leeftijd en is nodig voor een goede werking van de zenuwen en spieren. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft heb je meer calcium nodig.

• Voor stevige botten en tanden.
• Calcium is belangrijk voor de bloedstolling.
• Calcium speelt een belangrijke rol bij de werking van spieren en hormonen. Wat is Calcium Nee, ongeveer 30% van het calcium komt daadwerkelijk in je lichaam terecht. Als wij ouder worden vermindert deze opname. Calcium carbonaat wordt minder goed opgenomen in je lichaam. Let hierop bij het innemen van je supplementen. Neemt je lichaam Calcium goed op?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X