Lucovitaal Q10 30 mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

17.99

€0.30 per Capsules

De aanmaak van lichaamseigen Q10 wordt door verschillende factoren bepaald. Deze samenstelling bevat maar liefst 30 mg Q10 per capsule en is natuurlijk gefermenteerd. De toevoeging van Vitamine E levert een bijdrage als antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

  • De toegevoegde vitamine E levert een bijdrage als antioxidant, ter bescherming van de cellen en weefsels
  • Natuurlijk gefermenteerd
  • Slechts 1 capsule per dag

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vulmiddel (Zonnebloemolie), Rundergelatine, Emulgator (Glycerol), Co-enzym Q10, Verdikkingsmiddel (Siliciumdioxde), Vitamine E, Kleurstoffen (Bruine- en Rode IJzeroxide)

Gebruik

Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Q10 30 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Bijwerkingen van Q10 zijn zeldzaam. Maar eventueel kan misselijkheid optreden. Kan Q10 schadelijk zijn? Q10 is belangrijk voor de energieproductie van onze cellen. Maar Q10 is ook belangrijk voor ons lichaam, omdat het een antioxidant is. Heeft Q10 zin? Een voedingssupplement met co-enzym Q10 bevat ubiquinol. Ubiquinol wordt namelijk veel sneller en beter opgenomen Q10 supplement? Q10 komt veel voor in vette vis zoals zalm en tonijn. Maar ook in noten. Het bakken en frituren vermindert het gehalte van Q10. Daarom is het van belang om rauwe noten te eten. Waar zit veel Q10 in? Co-enzym Q10 is een supplement voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Co-enzym Q10 ondersteunt de pompwerking van de hartspier door verbetering van de energie in de hartspiercellen en beschermt het hart tegen oxidatieve beschadiging. Waar is Q10 goed voor?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk