Keuzehulp

Budget

Sporten

Collageen

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het zorgt onder andere voor de structuur en elasticiteit van onze huid, haar en nagels. Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf je 25e neemt de collageenaanmaak af.

Filter

Waarom moet ik collageen gebruiken?

Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf je 25e neemt de collageenaanmaak af. Het huidverouderingsproces: fronsrimpel, kraaienpootjes zet in. Het slikken van collageen kan een oplossing bieden voor;

  • Voor vol en glanzend haar
  • Helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan
  • Helpt bij een onrustige huid
lees meer lees minder

Welke effecten kan ik verwachten bij het slikken van collageen?

Er zijn talloze voordelen aan collageen waaronder;

· Zichtbaar minder rimpels
· Een glanzende en egale huid
· Minder last van Acne
· Enorm veel nieuwe baby haartjes
· Super sterke nagels
· Geen vlekken meer op je huid
· Vervagende pigmentvlekken
· Soepele spieren
· Zichtbaar minder Striae

lees meer lees minder

Ik ben zwanger mag ik collageen gebruiken?

Collageen is een lichaamseigen stof. Een jonge huid bestaat voor 70% uit collageen. Wanneer we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De oplossing? Collageen zelf innemen.

Veel consumenten vragen of je collageen mag slikken tijdens de zwangerschap. Hoewel collageen als veilig wordt beschouw tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding adviseren wij altijd eerst je arts te raadplegen voor gebruik.

lees meer lees minder

Hoe gebruik ik collageen?

Bij een collageen inname is het belangrijk om te kiezen voor een poedervorm, deze vorm wordt namelijk beter opgenomen in het lichaam.

Voeg dagelijks een schepje collageenpoeder toe aan je ontbijt of verwerk het door je drinken.

lees meer lees minder

Wat is beter collageen poeder of pillen?

Gehydrolyseerde collageen is afgebroken. Hierdoor wordt collageen makkelijker opgenomen in onze darmen en afgegeven door de bloedbaan waar het collageen het meeste nodig is. Met collageen in poedervorm krijg je meer van aminozuren binnen dan bijvoorbeeld bij een collageen capsule. Daarom adviseren wij om een collageen poeder te gebruiken.

 

lees meer lees minder

Wat zijn ervaringen met collageenpoeder?

MINDER ACNE – Anne Vedder

”Veel mensen wisten niet dat ik tijd lang last had van een onrustige huid. Ik wist niet goed wat de oorzaak was, maar ben op aanraden toch begonnen. Elke ochtend strooi ik een schepje over mijn ontbijt. Na 4 weken zag ik zichtbaar verschil en is mijn huid een stuk stralender.”

 

BABY HAARTJES – Manon van Essen

”Ik vind collageen een belachelijk goed product. Een tijd geleden ben ik veel haar verloren tijdens het geven van borstvoeding. Mijn haar groeit eindelijk terug. Ik heb echt van die baby haartjes. Mijn nagels zijn sterker en mijn huid ziet er fantastisch uit. En dat door één product”.

 

Stralende huid – Franka Vedder

Ik gebruik elke ochtend collageen poeder in mijn koffie. Mijn huid krijgt een stralende glow die je gewoon wilt hebben. Ik ben verslaafd. Na een paar weken merkte ik al het verschil. Mijn huid is veel glanzender.

Franka Vedder – Franky Amsterdam

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

lees meer lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X