Herbolist Collageen Puur

 • 200 Gram
 • 200 Gram

34.95

Op voorraad
€0.17 per Gram

Vergeet dure beauty crèmes, dit is het geheim voor een jongere huid én zichtbaar minder rimpels. Onze unieke Herbolist pure collageen poeder bevat de formule voor een zichtbaar betere huid. Voeg dagelijks 1 scoop collageen poeder toe aan je thee, koffie, smoothie of ontbijt. Een pot bevat 40 porties en is ruim voldoende voor 30 dagen. Inclusief handige scoop!

Lees meer <
 • Anti aging van binnenuit voor zichtbaar minder rimpels

 • Voor het behoud van soepele spieren en gewrichten

 • Voeg dagelijks toe aan je koffie, thee of ontbijt, binnen 4 weken resultaat.

Anderen kochten ook

Populair in collageen poeder

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -37%
Vital Proteins Collageen peptiden

Vital Proteins Collageen peptiden

Vitakruid Collageen Solugel 250 gram

Vitakruid Collageen Solugel 250 gram

Ingrediënten

Ingrediënten:
Gehydrolyseerd runder collageen 99.4 %
Vitamine C 0.6 %

Gebruik

Neem dagelijks 1 schep, bij voorkeur op een vast moment.
Dit kan door de kwark, door je water of door je koffie of thee in de ochtend.

Herbolist reviews

 1. Liselotte

  Ik ben collageen gaan gebruiken omdat mijn haar er slecht uitzag. Sinds dat ik collageen gebruik is het sterker geworden en krijg ik meer nieuwe haartjes terug. Blij!!

 2. Denise van Alkemade

  Ik gebruik inmiddels meer dan 6 maanden collageen van Herbolist, en zie toch echt duidelijk resultaat. Zijn alle goede ‘verhalen’ over collageen toch kennelijk niet zomaar van de lucht ;-).

 3. Annelies

  Ik ben collageen gaan gebruiken omdat ik last had van afgebroken haar. Na een maand dagelijks gebruik zag ik resultaat en is mijn haargroei zichtbaar verbeterd.

 4. Anne-Sophie

  Ik gebruik de collageen van Herbolist nu een aantal weken en mijn lijntjes zijn zichtbaar minder geworden.

 5. Sanne

  Minder oneffenheden sinds ik Herbolist Collageen gebruik. Ik zou het dan ook aanraden wanneer je je huid wil verbeteren!

 6. Isabelle

  Mijn huid is zo opgeknapt door collageen! Ik voeg het nu sinds twee maanden toe aan mijn ontbijt en zie zichtbaar resultaat. Mijn fijne lijntjes zijn minder geworden en daarnaast heb ik meer babyhaartjes.

 7. Anouk van der Laan

  Ik ben super blij met dit product. Ik heb zichtbaar minder kraaienpootjes. Ook heb ik minder last van stijve spieren.

 8. Annemarieke van Keulen (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben super blij met dit product. Mijn haargroei is echt verbeterd. Het is gemakkelijk in te nemen en stinkt niet zoals veel andere collageen supplementen. Na 2-3 maanden zag ik pas verschil dus het is wel even doorzetten.

 9. Noene

  Ik heb al jaren last van een onrustige huid en sinds het gebruik van Herbolist is dit eindelijk rustiger geworden. Het is nog niet helemaal over, maar ik blijf het dagelijks aan mijn ontbijt toevoegen!

 10. Britt

  Ik ben heel blij met de collageen van Herbolist! Ik voeg het elke dag toe aan mijn koffie en naast dat mijn huid meer is gaan stralen zijn ook mijn nagels veel sterker geworden.

 11. Karin

  Naast dat ik dag en nachtcreme aanbreng, maak ik sinds kort gebruik van collageen. Heb het idee dat ik al minder rimpels heb, maar ik wacht het even af omdat het resultaat pas na een maand echt zichtbaar is.

 12. zoritoler imol

  I am always invstigating online for ideas that can facilitate me. Thank you!

 13. Johannes

  Ik ben zo blij dat ik Herbolist Collageen Puur heb ontdekt! Ik heb veel geld uitgegeven aan dure beauty crèmes, maar deze is veel effectiever en veel beter voor mijn huid. Het heeft mijn huidtextuur verbeterd en mijn fijne lijntjes en rimpels verminderd. Het beste van alles is dat het geen irriterende ingrediënten bevat en mijn gevoelige huid niet irriteert. Ik raad dit product ten zeerste aan!

 14. Lotte

  Deze collageen supplementen zijn geweldig! Na het nemen van Herbolist Collageen Puur gedurende enkele weken, merkte ik al een verschil in de stevigheid en elasticiteit van mijn huid. Het is ook effectief voor het versterken van nagels en het verbeteren van de algehele gezondheid. Ik ben blij dat ik een product heb gevonden dat mijn lichaam van binnenuit voedt. Dit is zeker een product dat ik blijf gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Ben je zwanger en twijfel je over het gebruik van collageenpoeder?
Collageen is een natuurlijke lichaamseigen stof dus het gebruik is veilig. Twijfel je, raadpleeg dan je arts.

Waar is collageen poeder goed voor?

Het structureel innemen van collageen is belangrijk voor het resultaat. Weet je niet hoe je collageenpoeder moet gebruiken? Kies dan een vast moment waarop je dit neemt. Zoals bijvoorbeeld bij het ontbijt. Gebruik collageen bij je koffie, thee of in je smoothie. Ook kan je het in je kwark of yoghurt gebruiken.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige