Herbolist Collageen Puur

   34.95

   Op voorraad

   Vergeet dure beauty crèmes, dit is het geheim voor een jongere huid én zichtbaar minder rimpels. Onze unieke Herbolist pure collageen poeder bevat de formule voor een zichtbaar betere huid. Voeg dagelijks 1 scoop collageen poeder toe aan je thee, koffie, smoothie of ontbijt. Een pot bevat 40 porties en is ruim voldoende voor 30 dagen. Inclusief handige scoop!

   • 100% natuurlijk voor zichbaar minder rimpels
   • Anti aging van binnenuit
   • Voeg dagelijks toe aan je koffie, thee of ontbijt, binnen 4 weken resultaat.

   Anderen kochten ook

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Ingrediënten:
   Gehydrolyseerd runder collageen 99.4 %
   Vitamine C 0.6 %

   Gebruik

   Neem dagelijks 1 schep, bij voorkeur op een vast moment.
   Dit kan door de kwark, door je water of door je koffie of thee in de ochtend.

   Reviews

   1. Denise van Alkemade

    Ik gebruik inmiddels meer dan 6 maanden collageen van Herbolist, en zie toch echt duidelijk resultaat. Zijn alle goede ‘verhalen’ over collageen toch kennelijk niet zomaar van de lucht ;-).

   2. Annemarieke van Keulen (geverifieerde eigenaar)

    Ik ben super blij met dit product. Mijn haargroei is echt verbeterd. Het is gemakkelijk in te nemen en stinkt niet zoals veel andere collageen supplementen. Na 2-3 maanden zag ik pas verschil dus het is wel even doorzetten.

   Een beoordeling toevoegen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is Collageen

   Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het zorgt onder andere voor de structuur en elasticiteit van onze huid, haar en nagels. Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf je 25e neemt de collageenaanmaak af. Het huidverouderingsproces (lees: fronsrimpel, kraaienpootjes) zet in.

    

   • Voor vol en glanzend haar
   • Helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan
   • Helpt bij een onrustige huid

   Welke effecten kan ik verwachten bij het slikken van collageen?

   · Zichtbaar minder rimpels
   · Een glanzende en egale huid
   · Minder last van Acne
   · Enorm veel nieuwe baby haartjes
   · Super sterke nagels
   · Geen vlekken meer op je huid
   · Vervagende pigmentvlekken
   · Soepele spieren
   · Zichtbaar minder Striae

    

   Ik ben zwanger mag ik collageen gebruiken?

   Collageen is een lichaamseigen stof. Een jonge huid bestaat voor 70% uit collageen. Wanneer we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De oplossing? Collageen zelf innemen. Veel consumenten vragen of je collageen mag slikken tijdens de zwangerschap. Hoewel collageen als veilig wordt beschouw tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding adviseren wij altijd eerst je arts te raadplegen voor gebruik.

    

   Hoe gebruik ik collageen?

   Bij een collageen inname is het belangrijk om te kiezen voor een poedervorm, deze vorm wordt namelijk beter opgenomen in het lichaam. Voeg dagelijks een schepje collageenpoeder toe aan je ontbijt of verwerk het door je drinken.

    

   Wat is beter collageen poeder of pillen?

   Gehydrolyseerde collageen is afgebroken. Hierdoor wordt collageen makkelijker opgenomen in onze darmen en afgegeven door de bloedbaan waar het collageen het meeste nodig is. Met collageen in poedervorm krijg je meer van aminozuren binnen dan bijvoorbeeld bij een collageen capsule. Daarom adviseren wij om een collageen poeder te gebruiken.

    

   Ervaringen met Collageen

    

   MINDER ACNE – anne vedder

   ”Veel mensen wisten niet dat ik tijd lang last had van een onrustige huid. Ik wist niet goed wat de oorzaak was, maar ben op aanraden toch begonnen. Elke ochtend strooi ik een schepje over mijn ontbijt. Na 4 weken zag ik zichtbaar verschil en is mijn huid een stuk stralender.”

    

   BABY HAARTJES – manon van essen

   ”Ik vind collageen een belachelijk goed product. Een tijd geleden ben ik veel haar verloren tijdens het geven van borstvoeding. Mijn haar groeit eindelijk terug. Ik heb echt van die baby haartjes. Mijn nagels zijn sterker en mijn huid ziet er fantastisch uit. En dat door één product”.

    

   Stralende huid – franka vedder

   Ik gebruik elke ochtend collageen poeder in mijn koffie. Mijn huid krijgt een stralende glow die je gewoon wilt hebben. Ik ben verslaafd. Na een paar weken merkte ik al het verschil. Mijn huid is veel glanzender.

   Franka Vedder – Franky Amsterdam

   *Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

    

   Waarschuwingen

   Ben je zwanger en twijfel je over het gebruik van collageenpoeder?
   Collageen is een natuurlijke lichaamseigen stof dus het gebruik is veilig. Twijfel je, raadpleeg dan je arts.

   Waarom Collageen ?

   Het structureel innemen van collageen is belangrijk voor het resultaat. Weet je niet hoe je collageenpoeder moet gebruiken? Kies dan een vast moment waarop je dit neemt. Zoals bijvoorbeeld bij het ontbijt. Gebruik collageen bij je koffie, thee of in je smoothie. Ook kan je het in je kwark of yoghurt gebruiken.

   Anna van der Laan

   Gezondheidsdeskundige

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk