Keuzehulp

Cranberry pillen

Cranberry pillen (ook wel veenbes genoemd) zijn kleine tabletten of capsules die gemaakt worden van gedroogde, poedervormige cranberries. Ze bieden veel van dezelfde gezondheidsvoordelen als verse cranberry’s. Sommige cranberry pillen bevatten ook andere ingrediënten, zoals vitamine C of probiotica, om hun werking te versterken. Cranberry capsules worden beschouwd als voedingssupplementen en zijn over het algemeen veilig om gedurende lange perioden dagelijks in te nemen zonder noemenswaardige bijwerkingen.

Cranberry pillen kopen

Filter

6 artikelen in Cranberry pillen

6 artikelen in Cranberry pillen

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Cranberry plus

New Care Cranberry plus is een formule van natuurlijke oorsprong op basis van Cranberry, D-mannose, Saccharomyces boulardii en de extracten van mierikswortel en oregano.

Het sap van de cranberry wordt al eeuwenlang gebruikt. Cranberries zijn van nature rijk aan bioflavonoïden, organische zuren, D-mannose en vitamine C. De sterk bitterzure smaak en het hoge zuurgehalte kunnen een drempel vormen om cranberry sap te gebruiken. New Care Cranberry plus bevat een gestandaardiseerd cranberry extract en biedt een goed alternatief.

Het toegevoegde D-mannose is een natuurlijke, essentiële suiker die door ons lichaam in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt. Daarnaast is D-mannose van nature in kleine hoeveelheden aanwezig in vruchten, waaronder (sinaas)appels, perziken, cranberry’s en bosbessen.

Saccharomyces boulardii is een probiotica-achtige stof die in 1920 is ontdekt door de Franse microbioloog Henri Boulard. Saccharomyces boulardii is echter geen bacterie maar een gistsoort die goed kan overleven in de darm. New Care Cranberry plus bevat minimaal 2 miljard eenheden per tablet.

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose

Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose Vegicaps is een voedingssupplement dat bestaat uit een combinatie van kruiden en vitamines. Een van de belangrijkste ingrediënten van dit supplement is D-Mannose, een natuurlijke suiker die voorkomt in fruit, zoals cranberry. Cranberry bevat op zijn beurt plantenzuren die de uitscheiding van afvalstoffen bevorderen en het behoud van een gezonde urineweg ondersteunen. Daarnaast bevat het supplement vitamine C, een essentiële vitamine die een belangrijke rol speelt bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Door de combinatie van deze ingrediënten kan Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose Vegicaps een waardevolle aanvulling zijn op een gezond dieet en een gezonde levensstijl.

Een van de voordelen van Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose Vegicaps is dat het een natuurlijke oplossing kan bieden voor mensen die problemen hebben met de urinewegen. Het supplement kan helpen bij het verminderen van de kans op infecties en het bevorderen van een gezonde balans van de urineweg. Daarnaast kan het supplement ook bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem, wat kan helpen bij het voorkomen van ziekten en het bevorderen van een algemene gezondheid. Het gebruik van Orthovitaal Cranberry Vitamine C D-Mannose Vegicaps kan daarom een verstandige keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Orthica Cranberry plus

Orthica Cranberry plus

Orthica Cranberry Plus Vegacapsules is een supplement dat gestandaardiseerd cranberry-extract en vitamine C bevat. Dit product kan worden gebruikt als aanvulling op een gezonde voeding en kan helpen bij het ondersteunen van een goede weerstand. Het is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De dagelijkse inname van vitamine C is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en kunnen worden gebruikt als onderdeel van een dagelijkse routine.

Een bijkomend voordeel van Orthica Cranberry Plus Vegacapsules is dat de flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET, wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie en wordt er geen nieuw plastic geproduceerd. Dit is een positieve stap in de richting van duurzaamheid en het verminderen van afval. Bovendien zijn de capsules veganistisch en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Hierdoor zijn ze niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu en passen ze in een duurzame levensstijl.

In conclusie biedt Orthica Cranberry Plus Vegacapsules een handige manier om de dagelijkse inname van vitamine C en cranberry-extract te ondersteunen. Het product is geschikt voor een breed scala aan mensen, waaronder zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn de capsules veganistisch, waardoor ze passen in een duurzame levensstijl.

Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten

Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten

Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is een medisch hulpmiddel dat specifiek is ontworpen voor de behandeling en preventie van urineweginfecties. Urineweginfecties worden vaak veroorzaakt door de Escherichia coli bacterie en kunnen vervelende symptomen veroorzaken zoals pijnlijk urineren, frequente drang om te plassen en buikpijn. De actieve ingrediënt in de formule van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten, D-mannose, hecht zich aan de E. coli bacterie en voorkomt dat deze zich aan de wand van de urinewegen kan hechten. Hierdoor kan de bacterie gemakkelijk via de urine het lichaam verlaten, waardoor de infectie wordt verminderd of voorkomen.

Een groot voordeel van het gebruik van Lucovitaal D-Mannose Blaasontsteking Bruistabletten is dat het geen microbiële resistentie veroorzaakt. In tegenstelling tot antibiotica, die soms resistentie kunnen veroorzaken en daardoor minder effectief kunnen worden bij herhaald gebruik, heeft D-mannose geen invloed op de gevoeligheid van bacteriën voor antibiotica. Bovendien kan het worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, zoals antibiotica, waardoor het een nuttige aanvullende therapie kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor urineweginfecties.

Davitamon Cranberry

Davitamon Cranberry

Davitamon Cranberry is een voedingssupplement dat is samengesteld uit cranberry, hibiscus, vitamine C uit acerola en D-mannose. Hibiscus staat bekend om zijn bijdrage aan een gezonde blaasfunctie en het behoud van de weerstand in de blaas. Hibiscus helpt ook bij het schoonhouden van de blaas. Vitamine C uit acerola, een natuurlijke antioxidant, ondersteunt de weerstand van het lichaam. D-mannose is een natuurlijke suiker die ook voorkomt in fruit zoals sinaasappels en bepaalde bosbessen. Het supplement is ontworpen om de algehele blaasgezondheid te ondersteunen en de weerstand te bevorderen.

Het nemen van Davitamon Cranberry kan verschillende voordelen bieden. Het supplement kan de blaasfunctie ondersteunen, de blaas schoonhouden en de weerstand van het lichaam verhogen. Het is ook een natuurlijke bron van vitamine C en D-mannose, wat het immuunsysteem ten goede komt. Bovendien bevat het supplement geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of zoetstoffen, wat het een gezonde en natuurlijke keuze maakt. Davitamon Cranberry is een goede optie voor iedereen die zijn blaasgezondheid wil ondersteunen en zijn algehele welzijn wil bevorderen.

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

A.Vogel Cranberry Monarda Tabletten

A.Vogel Cranberry Monarda Tabletten is een krachtige 3-in-1 formule die het natuurlijk afweersysteem in de blaas ondersteunt, de blaas schoon houdt en een gezond milieu in de blaas ondersteunt. De belangrijkste ingrediënt van deze formule is Solidago, oftewel guldenroede. Dit kruid ondersteunt niet alleen een goede blaasfunctie, maar ook de algehele gezondheid van de urinewegen. Bovendien is deze formule geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hoewel de gezondheidsclaim nog in afwachting is van Europese toelating, zijn er veel mensen die baat hebben bij deze tabletten.

Een van de voordelen van A.Vogel Cranberry Monarda Tabletten is dat het een natuurlijke oplossing biedt voor urinewegproblemen. In tegenstelling tot antibiotica en andere medicijnen die vaak bij urineweginfecties worden voorgeschreven, heeft deze formule geen nadelige bijwerkingen. Bovendien is het gemakkelijk in te nemen en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Een ander voordeel is dat het preventief werkt tegen toekomstige infecties. Door regelmatig deze tabletten in te nemen, kan de blaas schoon en gezond blijven. Al met al is A.Vogel Cranberry Monarda Tabletten een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve oplossing voor urinewegproblemen.

Waar zijn cranberry pillen goed voor?

Cranberry pillen werken voor sommige mensen goed als hulpmiddel bij het voorkomen van symptomen als pijn of een branderig gevoel bij het plassen. Een cranberrypil zal echter de bacterie die een blaasontsteking veroorzaakt niet behandelen. Andere niet door onderzoek bewezen toepassingen van cranberry capsules zijn: plasproblemen veroorzaakt door een vergrote prostaat en vermindering van urinegeur om de kwaliteit van leven te verbeteren bij mensen met urine-incontinentie.

Zijn cranberry capsules gezond?

Cranberry’s worden als heel gezond bestempeld omdat er veel vitamines in zitten. Zo zijn cranberry supplementen rijk aan vitamine C, E, vitamine zitten ze boordevol B vitamines zoals, B1, B2, B5, B6, B11 en vitamine K. Naast vitamines bevatten cranberry’s ook heel veel mineralen. Cranberry heeft daarnaast een anti-microbieel effect. Dit verlaagt onder andere de kans op terugkerende infecties in de urinewegen. Het is niet voor niets dat veel vrouwen bij een blaasontsteking veel cranberry sap drinken.

Goed bezig met Cranberry pillen.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Cranberry pillen kopen

Welke cranberry bij blaasontsteking?

Mensen met terugkerende blaasontstekingen hebben baat bij het gebruik van cranberry, ook wel de veenbes genoemd. Een cranberry pil bevat proanthocyanidine en deze antioxidanten zouden kunnen voorkomen dat bacteriën zich vast gaan hechten aan de blaaswand om daar ontstekingen veroorzaken. Ook maken cranberry’s de urine zuurder en dat dat is goed bij blaasontstekingen. Welk merk cranberry’s je koopt is minder van belang: alle getoonde cranberry pillen van Vitamines.com zijn van een hoge kwaliteit.

Cranberry in de ochtend of avond?

Je kunt eem cranberrypil zonder problemen elke dag gedurende langere tijd (maanden of jaren) innemen. De gebruikelijke inname voor cranberry is twee tabletten per dag: één in cranberry capsule in de ochtend en één in de avond. Volg altijd de gebruiksaanwijzing op die op jouw voedingssupplement vermeldt staat. Cranberrypillen zijn op de lange termijn ook veel beter dan cranberrysap vanwege minder risico op overtollig suiker (gewichtstoename en diabetes) en minder kans op het ontwikkelen van nierstenen.