A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten

Door de drukte van alledag is het soms een uitdaging om gezond te leven en je vitaliteit op peil te houden. Je kunt je daardoor vermoeid en lusteloos gaan voelen. Een gezond en vitaal leven heb je gelukkig voor een deel ook zelf in handen. Gezond en gevarieerd eten voldoende rust en slaap en regelmatig bewegen, doet je lichaam én je geest een groot plezier. Met een gezonde levensstijl houd je jezelf fit en vitaal en werk je aan een goede weerstand. Echinaforce sterk**+energie2* van A.Vogel kan je daarnaast goed ondersteunen om volop te blijven presteren²* en genieten.”

  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Helpt de afweer van het lichaam
  • Helpt bij vermoeidheid en lusteloosheid

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 2, 6%; Spirulina (Arthrospira platensis): bron van natuurlijke vitamine B12*; Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus**); vulstof (dicalciumfosfaat dihydraat, cellulose); verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); glansmiddel (magnesiumstearaat); omhulsel (hydroxypropylmethylcellulose, talk, glycerol).

Gebruik

1 x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk