A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten

Door de drukte van alledag is het soms een uitdaging om gezond te leven en je vitaliteit op peil te houden. Je kunt je daardoor vermoeid en lusteloos gaan voelen. Een gezond en vitaal leven heb je gelukkig voor een deel ook zelf in handen. Gezond en gevarieerd eten voldoende rust en slaap en regelmatig bewegen, doet je lichaam én je geest een groot plezier. Met een gezonde levensstijl houd je jezelf fit en vitaal en werk je aan een goede weerstand. Echinaforce sterk**+energie2* van A.Vogel kan je daarnaast goed ondersteunen om volop te blijven presteren²* en genieten.”

  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Helpt de afweer van het lichaam
  • Helpt bij vermoeidheid en lusteloosheid

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 2, 6%; Spirulina (Arthrospira platensis): bron van natuurlijke vitamine B12*; Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus**); vulstof (dicalciumfosfaat dihydraat, cellulose); verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); glansmiddel (magnesiumstearaat); omhulsel (hydroxypropylmethylcellulose, talk, glycerol).

Gebruik

1 x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X