A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten

A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* is een kruidenpreparaat op basis van Echinacea purpurea, spirulina en Siberische ginseng. Echinacea purpurea ondersteunt het immuunsysteem en bevordert een goede weerstand. Daarnaast bevat het spirulina, een superfood dat rijk is aan vitamine B12 en kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid. Siberische ginseng is ook toegevoegd aan het preparaat en kan bijdragen aan het verhogen van de energie en het verbeteren van de weerstand.

A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het kan het immuunsysteem versterken, waardoor het lichaam beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen ziekteverwekkers. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van vermoeidheid en lusteloosheid en kan het bijdragen aan een sneller herstel na ziekte. Een ander voordeel van het preparaat is dat het geen schadelijke stoffen bevat en daarom veilig kan worden gebruikt. Let wel op dat sommige gezondheidsclaims nog in afwachting zijn van Europese toelating.

Lees meer <
 • Ondersteunt het immuunsysteem

 • Helpt de afweer van het lichaam

 • Helpt bij vermoeidheid en lusteloosheid

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in echinacea tabletten

A.Vogel Echinaforce Tabletten

A.Vogel Echinaforce Tabletten

Davitamon Vitamine C + Echinacea

Davitamon Vitamine C + Echinacea

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Immune Energy

Orthica Weerstand multi

Orthica Weerstand multi

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Echinacea purpurea herba en radix 1395 mg
Spirulina 495 mg
Ginseng 3000 mg

Ingrediënten
Plantenextracten: Spirulina (Athrospira platensis), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus radix) 18,4%, rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 2,6%; vulstof: calciumfosfaten, cellulose, talk; verstevigingsmiddel: vernet cellulosegom, hydroxypropylmethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; bevochtigingsmiddel: glycerol.

Gebruik

1 x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

A. Vogel reviews

 1. Lis

  A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* is een krachtige en veilige aanvulling op het dagelijks dieet die het immuunsysteem versterkt en vermoeidheid vermindert.

 2. Tim

  Deze tabletten zijn de perfecte combinatie van Echinacea purpurea, spirulina en Siberische ginseng en bieden een uitstekende ondersteuning voor een goede gezondheid en welzijn.

 3. Melissa

  Ik ben zeer tevreden met A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten! Ik gebruik dit product al enige tijd als aanvulling op mijn gezonde levensstijl. Vooral tijdens drukke periodes, waarin ik veel van mijn lichaam vraag, merk ik dat deze tabletten mij ondersteunen om fit en vitaal te blijven. Ik voel me minder snel vermoeid en lusteloos en kan volop blijven presteren. Ook de kwaliteit van mijn slaap lijkt verbeterd te zijn sinds ik deze tabletten gebruik. Ik kan dit product dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om zijn vitaliteit op peil te houden!

 4. Sander

  Als fanatiek sporter ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn lichaam optimaal te ondersteunen. A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten zijn voor mij dan ook een absolute aanwinst gebleken! Ik merk dat ik dankzij deze tabletten beter bestand ben tegen de druk van intensieve trainingen en mijn spieren zich sneller herstellen. Ook tijdens wedstrijden blijf ik scherp en gefocust, zonder dat ik last heb van vermoeidheid of dipjes in energie. Bovendien is dit product helemaal natuurlijk, wat voor mij als bewuste sporter een groot pluspunt is. Ik kan A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten dan ook van harte aanbevelen aan alle sporters die het beste uit zichzelf willen halen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is echinacea tabletten goed voor?

Echinacea is een kruid dat traditioneel wordt gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en de symptomen van verkoudheid en griep te verlichten. Echinacea-supplementen worden vaak genomen vanwege de mogelijke voordelen voor de gezondheid en het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie*?

De ervaringen met A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* zijn over het algemeen positief. Gebruikers geven aan dat het product hen helpt bij het verbeteren van hun weerstand en het stimuleren van hun immuunsysteem. Daarnaast kan het product helpen bij het verminderen van vermoeidheid en lusteloosheid.

Waarom deze aanbieding van A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* kopen?

Deze aanbieding van A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* biedt extra weerstand, meer energie en kan helpen bij het versnellen van het herstel na ziekte. Daarnaast kan het product helpen bij vermoeidheid en lusteloosheid. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van de voordelen

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie*?

A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* bevat Echinacea purpurea en Siberische ginseng, die kunnen helpen bij het verbeteren van de weerstand, het stimuleren van het immuunsysteem en het geven van extra energie. Daarnaast kan het product helpen bij het versnellen van het herstel na ziekte en het verminderen van vermoeidheid en lusteloosheid.

Heeft A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie* bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van A.Vogel Echinaforce Sterk** + Energie*. Omdat het een natuurlijk product is, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts. Houd er ook rekening mee dat gezondheidsclaims in afwachting zijn van Europese toelating.