A.Vogel Echinaforce Tabletten

 • 80 Tabletten
 • 80 Tabletten

9.99

€0.12 per Tabletten

A.Vogel Echinaforce Tabletten zijn volledig natuurlijke tabletten die zijn gemaakt van extracten van de Echinacea purpurea-plant. Deze plant staat bekend om zijn vermogen om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te ondersteunen en het immuunsysteem te versterken. Echinacea is rijk aan antioxidanten en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het bestrijden van ziektekiemen en virussen. Deze kleine tabletten zijn makkelijk in te nemen en 100% natuurlijk.

Het nemen van A.Vogel Echinaforce Tabletten kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het voorkomen van ziekten. Het ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en verhoogt de weerstand tegen infecties en virussen. De tabletten bevatten geen synthetische ingrediënten en zijn daarom veilig voor gebruik door volwassenen en kinderen. A.Vogel Echinaforce Tabletten kunnen vooral handig zijn tijdens de koudere maanden van het jaar, wanneer de kans op verkoudheid en griep groter is. Het is echter belangrijk op te merken dat de gezondheidsclaim momenteel in afwachting is van Europese toelating en dat het altijd verstandig is om een ​​arts te raadplegen voordat u supplementen begint te gebruiken.

Lees meer <
 • Ondersteunt het immuunsysteem

 • Helpt de afweer van het lichaam

 • Kleine tabletjes, makkelijk in te nemen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in echinacea tabletten

Davitamon Vitamine C + Echinacea

Davitamon Vitamine C + Echinacea

A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten

A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk + Vitamine C Tabletten

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Immune Energy

A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten

A.Vogel Echinaforce Sterk Energie Tabletten

Ingrediënten

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 4, 3%; vulstof (lactose (melk)); verstevigingsmiddel (acacia); glansmiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Echinaforce kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Bewaren: Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

A. Vogel reviews

 1. andre

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat het kleine tabletten zijn, waardoor het gemakkelijk in te nemen is.

 2. Lisa

  Ik heb de A.Vogel Echinaforce Tabletten gekocht en ik ben zo blij met deze aankoop! Het natuurlijke extract van de Echinacea purpurea (rode zonnehoed) helpt mijn immuunsysteem te ondersteunen en ik merk gewoon dat ik me beter voel. Bovendien zijn de tabletten zo gemakkelijk in te nemen en hebben ze geen nare bijwerkingen. Ik zou deze tabletten aanraden aan iedereen die zijn lichaam een gezonde boost wil geven!

 3. Anne

  Deze A.Vogel Echinaforce Tabletten zijn een echt wondermiddel! Ik gebruik deze tabletten nu al enige tijd en ze hebben mijn immuunsysteem aanzienlijk versterkt. Ik voel me veel sterker en gezonder en ben veel minder snel ziek. Bovendien zijn de tabletten eenvoudig in te nemen en smaken ze niet vies. Ik zou deze tabletten aan iedereen aanbevelen die een extra boost wil voor zijn immuunsysteem!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Waar is echinacea tabletten goed voor?

Echinacea is een kruid dat traditioneel wordt gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en de symptomen van verkoudheid en griep te verlichten. Echinacea-supplementen worden vaak genomen vanwege de mogelijke voordelen voor de gezondheid en het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Echinaforce Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met A.Vogel Echinaforce Tabletten. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het voorkomen van verkoudheid en griep, en dat het hun weerstand heeft verbeterd. Anderen geven aan dat het product geen effect heeft gehad op hun klachten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van A.Vogel Echinaforce Tabletten kopen?

Deze aanbieding van A.Vogel Echinaforce Tabletten biedt kleine, makkelijk in te nemen tabletjes met Echinacea, die het immuunsysteem ondersteunen en helpen bij de afweer van het lichaam. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van de voordelen van Echinacea en mogelijk je weerstand verbeteren.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Echinaforce Tabletten?

A.Vogel Echinaforce Tabletten zijn 100% natuurlijk en bevatten extracten van de Echinacea purpurea, die het immuunsysteem ondersteunen en helpen bij de afweer van het lichaam. De tabletjes zijn klein en makkelijk in te nemen. Het product kan bijdragen aan het voorkomen van verkoudheid en griep en het verbeteren van de weerstand.

Heeft A.Vogel Echinaforce Tabletten bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van A.Vogel Echinaforce Tabletten. Omdat het een natuurlijk product is, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.