Vitakruid Actief Foliumzuur

  • 100 Tabletten
  • 100 Tabletten

14.89

Op voorraad
€0.15 per Tabletten

Foliumzuur speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het is bijvoorbeeld nodig voor de aanmaak van de rode bloedcellen en voor de werking van de zenuwen. Bovendien is het zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de ongeboren baby.

Lees meer <
  • Hoge dosering actief foliumzuur (400 mcg)
  • Foliumzuur in de dosering aanbevolen door verloskundigen
  • Quatrefolic®; best opneembare vorm van foliumzuur

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Cellulose (vulstof), HPC (bindmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), HPMC (coating), Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF).

Gebruik

Neem 1 tot 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Actief Foliumzuur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Bronnen van foliumzuur

Vooral groene (blad)groenten zijn er rijk aan (andijvie, sla, spinazie, spruitjes en broccoli). Je vindt het daarnaast ook in peulvruchten (tuin- en sperziebonen, erwten, linzen) en sommige fruitsoorten bv. aardbeien, citrusvruchten, kiwi’s en meloen. Waar zit het meeste foliumzuur in? Foliumzuur (vitamine B11) is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Foliumzuur is ook belangrijk voor de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind. Bij een tekort aan foliumzuur ontstaat bloedarmoede. Waar kun je foliumzuur voor gebruiken? Nee hoor, niet te streng zijn voor jezelf. Alle beetjes helpen.
Als je foliumzuur bent vergeten, kun je de tabletten alsnog innemen. Is het bijna tijd voor de volgende dosis? Sla dan de vergeten dosis over. Slik de volgende dag de normale dosering foliumzuurtabletten. Is het erg als je 1 dag foliumzuur vergeet? Foliumzuur is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de ongeboren baby. Als er tijdens de eerste weken van de zwangerschap een tekort aan deze vitamine is, kan de baby tijdens de zwangerschap een afwijking van het zenuwstelsel ontwikkelen. De meest bekende vorm hiervan is een ‘open ruggetje’. Waarom krijg ik foliumzuur? Als je niet weet dat je zwanger bent dan kan je er niets aan doen en hoef je je niet schuldig te voelen. Je kan het beste beginnen zodra je het weet. Is het erg als je geen foliumzuur slikt?

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk