Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine Visolie Capsules

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor mensen die hun gewrichten willen ondersteunen en soepel willen houden. Dit supplement bevat 1500 mg glucosamine en 500 mg chondroïtine per dagdosering, welke bijdragen aan het behoud van gezonde gewrichten en kraakbeen. Daarnaast bevat het supplement ook 2000 mg visolie per dagdosering, wat zorgt voor een optimale werking van het supplement. De omega-3 vetzuren in visolie hebben namelijk ontstekingsremmende eigenschappen en dragen bij aan het behoud van soepele gewrichten en een gezonde hart- en bloedvaten.

Naast het ondersteunen van gezonde gewrichten en kraakbeen, heeft Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie nog meer voordelen. De visolie in het supplement draagt namelijk ook bij aan een gezonde hersenfunctie en een gezond gezichtsvermogen. Bovendien is het supplement aangevuld met vitamine E, wat zorgt voor een versterkte werking van de omega-3 vetzuren in de visolie. Dit voedingssupplement is daarom niet alleen geschikt voor mensen die hun gewrichten willen ondersteunen, maar ook voor mensen die willen werken aan een gezond hart- en bloedvatenstelsel en een gezonde hersenfunctie en gezichtsvermogen.

Lees meer <
 • Bevat 1500 mg Glucosamine en 500 mg Chondroïntine

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in glucosamine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

AOV 1120 Glucosamine & chondroitine

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg Tabletten

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules

Glucosamine 1500 mg
Chondroïtinesulfaat 500 mg
Visolie 2022 mg

Ingrediënten
Visolie, Glucosamine HCl, verdikkingsmiddelen (Gelatine, Glycerol), Chondroïtinesulfaat, emulgator (Sojalecithine), glansmiddel (Bijenwas), kleurstoffen (IJzeroxide, Titaandioxide).

Allergenen informatie
Dit product bevat soja, vis, schaal- en schelpdieren.

Gebruik

Neem driemaal daags één capsule met ruim water in. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Jolanda

  Eindelijk een visolie gevonden binnen mijn prijsrange. En snel bij mij thuis bezorgd!

 2. Anne

  Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie heeft mijn gewrichten enorm geholpen en ik voel me soepeler dan ooit tevoren!

 3. Niels

  Dit supplement is echt een aanrader voor iedereen die zijn gewrichten en kraakbeen gezond wil houden. De toevoeging van visolie en vitamine E maakt het compleet en heeft me ook geholpen met mijn hart en hersenfunctie.

 4. Daphne

  Ik ben zeer tevreden met de Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine Visolie Capsules. Ik heb verlichting ervaren van mijn gewrichtspijn sinds ik dit product ben gaan gebruiken. De dagdosering van 1500 mg Glucosamine en 500 mg Chondroïtine, in combinatie met de toegevoegde 2000 mg Visolie, maken dit supplement een compleet en effectief middel tegen gewrichtspijn. Ik heb ook gemerkt dat mijn hart en bloeddruk gezonder zijn geworden sinds ik begon met het dagelijks innemen van dit supplement. Ik raad dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om gewrichtspijn te verlichten en de algehele gezondheid te verbeteren.

 5. Lisa

  Ik ben blij dat ik de Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine Visolie Capsules heb geprobeerd, omdat mijn gewrichten en mijn algemene welzijn merkbaar zijn verbeterd sinds het starten van het gebruik. De Omega 3 vetzuren EPA en DHA in dit supplement hebben bewezen effectief te zijn in het bevorderen van een gezond hart en een gezonde bloeddruk, samen met het ondersteunen van de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Ik vind het vooral nuttig dat dit product ook kan bijdragen aan de normale ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van een foetus en een borstgevoede zuigeling. Ik beveel dit product ten zeerste aan aan iedereen die gezonde gewrichten, hart, bloeddruk en algehele gezondheid wenst.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is glucosamine goed voor?

Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam wordt geproduceerd en die vooral in kraakbeen en gewrichtsvloeistof voorkomt. Het wordt vaak gebruikt als supplement bij klachten zoals gewrichtspijn en ondersteuning van de mobiliteit.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie?

Mensen ervaren over het algemeen positieve effecten van dit supplement. Ze merken dat hun gewrichten soepeler worden en dat pijnklachten verminderen.

Waarom deze Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie aanbieding kopen?

De aanbieding van Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie is een voordelige manier om je gewrichten te ondersteunen. Je krijgt namelijk 180 capsules voor een scherpe prijs. Zo kun je voor een langere tijd profiteren van de voordelen van dit supplement.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie?

De combinatie van glucosamine en chondroïtine kan helpen om de gewrichten soepeler te maken en pijnklachten te verminderen. Visolie bevat omega 3 vetzuren die een ontstekingsremmende werking hebben en bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten. Het supplement is dus ideaal voor mensen die hun gewrichten willen ondersteunen.

Heeft Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en Visolie bijwerkingen?

Bij het gebruik van dit supplement zijn geen bijwerkingen bekend. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overleg bij twijfel altijd met een arts of apotheker.