Keuzehulp

Aanbieding

Groenlipmossel

De groenlipmossel, oftewel Perna canaliculus, is een mossel die wordt gekweekt helemaal aan de andere kant van de wereld in Nieuw-Zeeland. Nergens anders ter wereld wordt deze mossel gekweekt, want de groenlipmossel kan alleen daar leven en groeien. Los van het feit dat het uniek is dat het alleen daar kan leven en groeien, heeft de groenlipmossel ook unieke karakter eigenschappen. Het bevat namelijk van nature ingredienten, zoals vetzuren (omega en furaan) en eiwitten. De groenlipmossel ziet er precies uit zoals de naam doet vermoeden, de ‘lippen’ van de mossel zijn groen. Het overige gedeelte is bruin en geel van kleur en ze zijn opvallend groot.

Filter

3 artikelen gevonden

3 artikelen gevonden

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk