AOV 570 IJzer bisglycinaat 15mg

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

14.95

€0.17 per Capsules

AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg is een voedingssupplement dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Elke vegacaps bevat 15 mg ijzer in de vorm van goed opneembaar ijzer bisglycinaat. IJzer is essentieel voor het lichaam, omdat het betrokken is bij de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, dat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof. Bovendien speelt ijzer een belangrijke rol bij de energiestofwisseling en kan het helpen vermoeidheid te verminderen. Vegetariërs en veganisten moeten extra aandacht besteden aan hun ijzerinname, omdat de ijzer in plantaardige producten minder goed opneembaar is dan ijzer van dierlijke herkomst. AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg biedt daarom een goede bron van goed opneembaar ijzer voor vegetariërs en veganisten.

De AOV supplementen worden nu geleverd in een duurzamere verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET draagt AOV bij aan een meer circulaire economie en wordt de noodzaak voor de productie van nieuw plastic verminderd. De vegacaps zijn vrij van hulp- en vulstoffen, waardoor de kans op allergische reacties wordt verkleind. Bovendien kan het regelmatig innemen van AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen, het concentratievermogen en geheugen te verbeteren en energie vrij te maken uit voeding. Door de combinatie van de goede opneembaarheid van ijzer bisglycinaat en de duurzame verpakking is AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg een gezonde en verantwoorde keuze voor iedereen die zijn of haar ijzerinname wil aanvullen.

Lees meer <
 • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen

 • Draagt bij aan een normaal concentratievermogen en geheugen

 • Helpt energie vrij te maken uit voeding

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in ijzer supplementen

1 + 1 Gratis
Vitals IJzer 25 mg met Vitamine C

Vitals IJzer 25 mg met Vitamine C

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Lucovitaal Sterk IJzer Complex Tabletten

Lucovitaal Sterk IJzer Complex Tabletten

Vitakruid IJzer bisglycinaat 28 mg complex

Vitakruid IJzer bisglycinaat 28 mg complex

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

IJzer bisglycinaat 106 mg
      waarvan ijzer 15 mg

Ingrediënten
Vulstof (microkristallijne cellulose), mineraal, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
570 IJzer Bisglycinaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

AOV reviews

 1. Lis

  Ik voel me energieker en meer gefocust sinds ik AOV 570 IJzer bisglycinaat gebruik, het is een geweldige aanvulling op mijn dieet!

 2. Dave

  Als veganist is het moeilijk om genoeg ijzer binnen te krijgen, maar deze vitamine website heeft de perfecte oplossing met hun gemakkelijk opneembare ijzer supplementen.

 3. Amber

  Ik ben blij dat ik de AOV 570 IJzer bisglycinaat 15mg heb gekocht, omdat het me echt heeft geholpen om mijn energieniveau en concentratie te verbeteren. Sinds ik deze supplementen gebruik, heb ik meer energie en kan ik me beter concentreren op mijn werk. Ik merk ook dat mijn immuunsysteem sterker is geworden en dat ik minder snel moe ben. Ik waardeer het ook dat deze supplementen gemakkelijk opneembaar zijn en vitamine C bevatten om de opname van ijzer te bevorderen. Al met al ben ik zeer tevreden met dit product en zal ik het zeker aanbevelen aan anderen.

 4. Michelle

  Als veganist is het soms moeilijk om de juiste hoeveelheid ijzer binnen te krijgen, maar de AOV 570 IJzer bisglycinaat 15mg heeft me echt geholpen om mijn ijzerinname op peil te houden. Ik merk dat mijn rode bloedcellen en hemoglobine op een gezond niveau blijven en dat ik me over het algemeen beter voel. Ik waardeer het feit dat deze supplementen gemakkelijk opneembaar zijn en meerdere voordelen bieden, zoals het verbeteren van mijn energieniveau en concentratie. Ik zou deze supplementen zeker aanbevelen aan andere vegetariërs en veganisten die hun ijzerinname willen verhogen en hun algemene gezondheid willen verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is ijzer supplementen goed voor?

IJzer is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in verschillende processen in het lichaam. IJzer is nodig voor de productie van hemoglobine, dat zuurstof transporteert van de longen naar de rest van het lichaam. Het helpt ook bij het reguleren van de celgroei en -differentiatie en ondersteunt het immuunsysteem. Ijzertekort komt niet vaak voor, maar kan voorkomen als je zwanger bent. Ook kan een ijzer supplement ondersteunen bij extra energie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg. Gebruikers melden bijvoorbeeld dat ze minder vermoeid zijn en zich beter kunnen concentreren na gebruik. Ook wordt het product als goed opneembaar ervaren en is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom deze AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg aanbieding kopen?

Door deze aanbieding te kopen, profiteer je van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is deze aanbieding een duurzame keuze, omdat de flacons gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic (rPET). Hierdoor wordt bijgedragen aan een meer circulaire economie en hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden.

Wat zijn de voordelen van AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg?

AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg heeft verschillende voordelen. Zo ondersteunt het de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, wat essentieel is voor het transport van zuurstof. Dit draagt bij aan een doelmatig zuurstoftransport en ondersteunt de energiestofwisseling. Daarnaast is ijzer goed voor de concentratie, het geheugen en houdt het de geest helder. Verder heeft ijzer een positieve invloed op het immuunsysteem en kan het helpen vermoeidheid te verminderen.

Heeft AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg bijwerkingen?

AOV 570 IJzer Bisglycinaat 15mg is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bijwerkingen bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen is het altijd verstandig om contact op te nemen met een arts of apotheker.