Keuzehulp

Jacob Hooy

Jacob Hooy

Jacob Hooy kopen doe je bij Vitamines.com! In 1743 opende Jacob Hooy een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt. Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf. Het assortiment van Jacob Hooy is gaandweg uitgebreidt met vele producten. Jacob Hooy was in Nederland het eerste merk dat startte met de verkoop van CBD olie.

Jacob Hooy kopen

Filter

2 artikelen gevonden

2 artikelen gevonden

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Spirulina poeder

Jacob Hooy Spirulina poeder

Wat is Jacob Hooy

Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf. En aan de firma kleeft niet alleen historie, maar ook een brok nostalgie. Nostalgie vooral naar het oude en vertrouwde handelen in kruiden. De geur, die het tot de nok toe gevulde kruidenpakhuis in Limmen zo kenmerkend maakt, doet het herinneringen herleven aan de tijde van de V.O.C. Rond de kruiden, de theeën en specerijen van nu, hangt nog steeds de mystiek van het vreemde en het aroma van het verre. Met zijn belangstelling voor en kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden blijft Jacob Hooy dan ook onverminderd waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy is één van de 383 bedrijven die zich Hofleverancier mogen noemen.

Waarom Jacob Hooy?

Jacob Hooy is een kruidenspecialist gevestigd in Amsterdam. Naast losse kruiden, specerijen, thee en hennapoeder heeft het bedrijf de laatste jaren ook diverse voedingssupplementen ontwikkeld.

Lees meer Lees minder