Orthica Kelp 150 mcg

  • 120 Tabletten
  • 120 Tabletten

11.95

€0.10 per Tabletten

Orthica Kelp 150 is een natuurlijke bron van jodium. Jodium zit van nature niet veel in voeding, daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout, brood en vleeswaren. Als je vegetarisch en weinig brood eet kan het zijn dat je te weinig jodium binnenkrijgt. Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling, waardoor het vaak ter ondersteuning van het afslanken wordt ingenomen.

  • Natuurlijke bron van jodium
  • Draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Ascophyllum nodosumextract, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, talk), glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), Urtica dioica.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Kelp 150 mcg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk