Lucovitaal Glucosamine Curcumine 1500/40mg Capsules 60 capsules

25.99

De Curcumine is ingekapseld door micellen en heeft daardoor een 185 x betere opname door het lichaam**. Met extra 1500 mg elementaire Glucosamine.

  • 185x betere opname door het lichaam**
  • Met Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen
  • Met Vitamine D voor het behoud van sterke botten

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vulmiddel (Zonnebloemolie), Glucosamine HCI (bevat schaal- en schelpdieren), Visgelatine, Geleermiddel (Glycerol), Verdikkingsmiddelen, (Witte Bijenwas), Stabilisator (Zonnebloem lecithine), Curcuma Longa rhizomes extract, Vitamine C, Kleurstof (Rood IJzeroxide), Vitamine D

Gebruik

Volwassenen: Eenmaal daags 4 capsules, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Glucosamine Curcumine 1500/40mg Capsules 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Maagdarmklachten, zoals buikpijn, misselijkheid, diarree of verstopping.
Hoofdpijn en vermoeidheid.
Wat zijn mogelijke bijwerkingen van glucosamine? Er was enige bezorgdheid over de mogelijkheid dat glucosamine de bloeddruk of het cholesterol kon verhogen. Echter, uit onderzoek is gebleken dat glucosamine deze nadelige effecten niet heeft. Kan ik glucosamine nemen bij een hoge bloeddruk? Glucosamine is verkrijgbaar in capsules, tabletten, poedervorm en gel. Hoe neem je glucosamine? Er zijn geen voedselbronnen die rijk zijn aan glucosamine. De glucosamine die gebruikt wordt in supplementen wordt vaak gewonnen uit schalen van garnalen, kreeft, krabben en andere schaal- en schelpdieren. Glucosamine in voeding Het supplement wordt vooral gebruikt door ouderen die last hebben van gewrichtspijn in het knie- of heupgewricht als gevolg van artrose. Het supplement wordt veel verkocht door middel van mond tot mond reclame. Wat is de werking van Glucosamine?

Waarschuwingen

Dit product bevat schaal- en schelpdieren en vis.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X