Keuzehulp

Lactoferrine

Lactoferrine is een eiwit in koemelk en moedermelk, en tevens als lactoferrine supplement verkrijgbaar. Lactoferrine helpt regelen hoe goed ijzer vanuit de darm in het lichaam wordt opgenomen en lactoferrine schijnt ook te beschermen tegen infecties door bacteriën, virussen en schimmels. De meeste mensen kopen lactoferrine vaak voor een laag ijzergehalte tijdens de zwangerschap en om bloedinfecties (sepsis) bij premature kinderen te voorkomen. Ook wordt lactoferrine gebruikt tegen diarree, verkoudheid en vele andere aandoeningen.

Lactoferrine kopen

Filter

6 artikelen in Lactoferrine

6 artikelen in Lactoferrine

Orthovitaal Lactoferrine 200 mg

Orthovitaal Lactoferrine 200 mg

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps bevat lactoferrine, een veelzijdig eiwit dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, met name in slijmvliezen, traanvocht, luchtwegen en het maagdarmkanaal. Lactoferrine is een belangrijk eiwit omdat het ijzer aan zich bindt en transporteert, waardoor het een rol speelt in het immuunsysteem. Omdat de hoeveelheid lactoferrine in ons lichaam kan variëren en de behoefte kan toenemen door factoren zoals stress en blootstelling aan toxines, kan OrthoVitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps een nuttige aanvulling zijn. Met 200 mg lactoferrine per capsule is het geschikt voor dagelijks gebruik of als onderdeel van een specifieke behandeling.

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps heeft verschillende voordelen, zoals het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het ondersteunen van de spijsvertering en het helpen van het lichaam om ijzer op te nemen. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat het in vegicapsules wordt geleverd. Het supplement is vrij van allergenen en conserveermiddelen en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het kan helpen bij het aanvullen van de natuurlijke niveaus van lactoferrine in het lichaam en kan vooral nuttig zijn voor mensen met een hogere behoefte aan lactoferrine, zoals ouderen, mensen met een zwak immuunsysteem of mensen die blootgesteld worden aan vervuiling en toxines.

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

OrthoVitaal Collageen Support met Lactoferral® is een unieke vegan formule die bestaat uit acht botanicals, de aminozuren L-proline, L-glycine, hydroxyproline, hyaluronzuur en het mineraal mangaan. Deze hoogwaardige bio-actieve stoffen hebben een belangrijke fysiologische activiteit in het lichaam. Het product kan bij de eerste tekenen van huidveroudering worden gebruikt omdat het een flinke dosis vitamine C bevat, wat de natuurlijke collageenproductie in het lichaam ondersteunt. Vitamine C is een belangrijke anti-oxidant en speelt een rol bij de vorming van collageen, wat van belang is voor het behoud van een sterke vaatwand, de normale werking van het kraakbeen, voor het behoud van sterke botten en de stevigheid van de huid.

Lactoferral® is een belangrijk ingrediënt in dit product, omdat het een breed spectrum van bio-actieve stoffen bevat die een positief effect hebben op het lichaam. Het heeft ook een gunstige invloed op het immuunsysteem en ondersteunt het herstelproces na inspanning. Het is een duurzaam product, geschikt voor veganisten en vrij van synthetische stoffen. Door het gebruik van OrthoVitaal Collageen Support met Lactoferral® kunt u uw lichaam ondersteunen bij het behoud van sterke botten, een sterke vaatwand en een stevige huid, terwijl u tegelijkertijd uw immuunsysteem en herstelproces na inspanning ondersteunt.

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen met Lactoferral Poeder is een product dat rijk is aan collageenpeptiden, een belangrijk eiwit dat het lichaam helpt om de structuur en elasticiteit van weefsels te behouden. Collageen is een lijmachtig eiwit dat het bindweefsel in het lichaam ondersteunt en helpt bij de opbouw van kraakbeen, botten, tanden, huid en haar. Het supplement bevat ook lactoferrine en acht plantaardige ingrediënten, waaronder Montmorency-kers, granaatappel, acai-bes en camu camu-bes. Deze ingrediënten kunnen bijdragen aan het behoud van gezonde cellen, het immuunsysteem en het verminderen van ontstekingen. Bovendien kan het supplement ook helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de huid en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.

Naast het ondersteunen van de structuur en elasticiteit van weefsels, kan Orthovitaal Collageen met Lactoferral Poeder ook voordelen bieden voor het immuunsysteem, de gezondheid van de cellen en het verminderen van ontstekingen. De toevoeging van lactoferrine en plantaardige ingrediënten zoals Montmorency-kers en granaatappel kunnen bijdragen aan deze voordelen. Bovendien kan het supplement ook de gezondheid van de huid verbeteren, wat kan resulteren in een gladdere, zachtere en jonger uitziende huid. Het kan ook helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, waardoor het een populaire keuze is bij mensen die hun huid willen verbeteren en veroudering willen verminderen. Al met al is Orthovitaal Collageen met Lactoferral Poeder een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een supplement dat niet alleen de gezondheid van de weefsels ondersteunt, maar ook andere voordelen kan bieden voor de algehele gezondheid en welzijn.

Fittergy Collageen met Lactoferral

Fittergy Collageen met Lactoferral

Fittergy Collageen met Lactoferrin is een supplement dat een combinatie van collageenpeptiden, 8 botanicals, mangaan, lactoferrine en hyaluronzuur bevat. Collageen is een essentieel eiwit in het menselijk lichaam dat verantwoordelijk is voor het behoud van de structuur en elasticiteit van de huid, gewrichten, botten en spieren. Het komt van de Griekse woorden colla en gen, wat “lijm produceren” betekent. Door het gebruik van dit supplement kunnen mensen de veroudering van de huid vertragen, de gezondheid van de gewrichten verbeteren en de botdichtheid verhogen. Bovendien bevat Fittergy Collageen met Lactoferrin lactoferrine, een eiwit dat het immuunsysteem ondersteunt en ontstekingen kan verminderen.

Het is belangrijk om voldoende collageen binnen te krijgen, vooral naarmate we ouder worden, omdat het lichaam minder collageen aanmaakt naarmate we ouder worden. Dit kan leiden tot een afname van de elasticiteit van de huid, het ontstaan van rimpels en een verhoogd risico op bot- en gewrichtsproblemen. Het nemen van Fittergy Collageen met Lactoferrin kan deze problemen helpen voorkomen. Het supplement is ook geschikt voor sporters die hun spierherstel willen versnellen en hun spiermassa willen vergroten. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam en het ondersteunen van het immuunsysteem.

Fittergy Lactoferrine 200 mg

Fittergy Lactoferrine 200 mg

Fittergy Lactoferrine 200mg Capsules is een hoogwaardig voedingssupplement dat 200 mg lactoferrine per capsule bevat. Lactoferrine is een veelzijdig eiwit dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt en in kleine hoeveelheden voorkomt in lichaamsvloeistoffen. Het eiwit heeft de unieke eigenschap om ijzer te binden en te transporteren in het bloed. IJzer is een essentieel mineraal voor vele vitale functies in het lichaam, zoals het immuunsysteem en de energiestofwisseling.

Het gebruik van Fittergy Lactoferrine 200mg Capsules kan daarom bijdragen aan een goede weerstand, fitheid en vitaliteit. Bovendien bevat het supplement uitsluitend lactoferrine van de hoogste kwaliteit en is het vrij van kunstmatige toevoegingen. Het supplement is daardoor veilig en effectief in gebruik en kan bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Kortom, Fittergy Lactoferrine 200mg Capsules is een waardevol voedingssupplement dat bijdraagt aan een goede weerstand en vitaliteit. Het gebruik van dit supplement kan helpen om het lichaam te voorzien van de benodigde hoeveelheid ijzer en daarmee bijdragen aan een gezonde energiestofwisseling. Door de hoge kwaliteit van de lactoferrine en het ontbreken van kunstmatige toevoegingen, is het supplement veilig en effectief in gebruik.

AOV 1143 Lactoferrine

AOV 1143 Lactoferrine

AOV 1143 Lactoferrine 200mg Vegacaps is een vegetarisch voedingssupplement dat het ingrediënt lactoferrine bevat, wat van nature voorkomt in koemelk. Lactoferrine is een glycoproteïne en een belangrijk immuunregulerend eiwit. Het speelt een rol in het immuunsysteem, de opname van ijzer en de bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels. De lactoferrine in AOV 1143 Lactoferrine 200mg Vegacaps is afkomstig van wei-eiwitconcentraat en heeft een hoge kwaliteit en zuiverheid. De vegacaps zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevatten geen allergenen zoals gluten, lactose of soja.

Naast de hoogwaardige kwaliteit van het product, draagt AOV 1143 Lactoferrine 200mg Vegacaps ook bij aan een duurzamere wereld. De flacons waarin de supplementen verpakt worden, zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET, wordt er bijgedragen aan een circulaire economie. Hierdoor hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden en wordt er minder afval gegenereerd. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt dus bij aan een duurzamere toekomst.

Wat is lactoferrine?

Wat is lactoferrine eigenlijk? Feitelijk is het een eiwit die voorkomt in koemelk en moedermelk. Colostrum, de eerste melk die na de geboorte van een baby wordt geproduceerd, bevat veel lactoferrine, ongeveer zeven keer zoveel als in melk die later wordt geproduceerd. Lactoferrin wordt ook gevonden in vloeistoffen in de ogen, neus, luchtwegen, darmen en elders. Mensen gebruiken lactoferrine ook steeds vaker als voedingssupplement.

lactoferrine kopen

Wat doet lactoferrine?

Lactoferrine wordt gebruikt voor de behandeling van maag- en darmzweren, diarree en hepatitis C. Het wordt ook gebruikt als antioxidant en ter bescherming tegen bacteriële en virale infecties. Andere toepassingen zijn het stimuleren van het immuunsysteem, het voorkomen van weefselschade door veroudering, het bevorderen van gezonde darmbacteriën en het reguleren van de manier waarop het lichaam ijzer verwerkt.

Sommige onderzoekers suggereren dat lactoferrine een rol zou kunnen spelen bij het oplossen van wereldwijde gezondheidsproblemen zoals ijzertekort en ernstige diarree. In de industriële landbouw wordt lactoferrine gebruikt om bacteriën te doden tijdens de verwerking van vlees.

Lees meer: Wat doet lactoferrine?

Goed bezig met Lactoferrine.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Lactoferrine kopen

Hoeveel lactoferrine per dag?

Er is geen standaard dosis voor lactoferrine, wat betekent dat de dosering per dag afhangt van leeftijd, gezondheidstoestand en geslacht. In verschillende klinische onderzoeken is lactoferrine gebruikt in doses van 100 mg (milligram) tot 4.500 mg per dag. Deze doses leverden geen bekende toxiciteiten op.

Lactoferrine lijkt dus geen toxiciteit of kans op overdosering te hebben. Ook is er, omdat lactoferrine geen vereiste voedingsstof is voor het menselijk leven, geen bovengrens.

Als je meer lactoferrine inneemt dan aanbevolen, kun je meer kans hebben op bijwerkingen, zoals maagklachten. Daarom is het belangrijk om lactoferrine supplementen alleen in te nemen zoals wordt voorgeschreven.

Lees meer over: Lactoferrine werking

Wanneer lactoferrine innemen?

Voor een maximale opname moet lactoferrine voor de maaltijd of op een lege maag worden ingenomen. Enkele lactoferrine supplementen zijn samengesteld met ijzerbis-glycinaat, een vorm van ijzer waarvan is aangetoond dat het beter wordt opgenomen dan sommige andere vormen als het met voedsel wordt ingenomen.

Heeft lactoferrine bijwerkingen?

Een lactoferrine supplement wordt veilig geacht in hoeveelheden die ook gewoon in voedsel voorkomen. Desondanks zijn, net zoals bij alle supplementen, ook enkele lactoferrine bijwerkingen mogelijk, vooral wanneer lactoferrine in te hoge doses wordt ingenomen.

In één klein, 30 dagen durend onderzoek bij mensen meldden enkele deelnemers die lactoferrine innamen: maagpijn, constipatie en verminderde eetlust. Het is echter mogelijk om allergisch te zijn voor lactoferrine, stop en zoek onmiddellijk medische hulp als je een allergische reactie van lactoferrine krijgt.