Fittergy Lactoferrine 200 mg

   44.95

   Lactoferrine is een multifunctioneel endogeen eiwit. Daarom produceert het lichaam zelf lactoferrine, een eiwit dat voorkomt in lichaamsvloeistoffen zoals tranen, speeksel, pancreassap, urine en slijm. Baby’s krijgen hun hoogste dosis lactoferrine binnen via de moedermelk. Na deze tijd is het eiwit nog maar in zeer kleine hoeveelheden in het lichaam aanwezig.

   Fittgy Lactoferinne levert 200 mg per capsule en bevat alleen gezuiverde lactoferrine van de hoogste kwaliteit. Tests hebben aangetoond dat LPS niet detecteerbaar is in Fittgy Lactoferrin.

   Lactoferrine is een combinatie van de woorden “lactose” en “ferritine”. Lactose verwijst naar melk waaruit lactoferrine wordt gewonnen. Ferrine staat voor ijzer. Lactoferrine heeft de eigenschap ijzer in het lichaam te binden en ijzer in het bloed te transporteren.

   IJzer is een essentieel mineraal voor veel belangrijke functies. Zuurstofbinding en -transport is vooral bekend als cofactor voor de eiwitten hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren.

   IJzer heeft een positieve werking op het immuunsysteem en helpt weerstand op te bouwen. Bovendien kan ijzer ook het energiemetabolisme bevorderen, wat gunstig is voor de conditie.

   • Bevat uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit Lactoferrine
   • Ten minste 99% lactoferrine

   Anderen kochten ook

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Vulstof (rijstbloem), lactoferrine, koemelk, zink (citraat), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow®, natuurlijk rijstconcentraat)

   Gebruik

   1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Fittergy Lactoferrine 200 mg” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk