Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

89.95

€1.50 per Capsules

Dit OrthoVital Lactoferrin-product gebruikt alleen gezuiverde producten van de hoogste kwaliteit om 500 mg Lactoferrin per capsule te leveren. Testen tonen aan dat LPS niet aantoonbaar is met orthovital lactoferrine. Dit product is geschikt als aanvulling op lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur.

Lactoferrine is een multifunctioneel endogeen eiwit. Lactoferrine is een verzonnen woord dat “lactose” en “ferritine” combineert. Lactose staat voor melk en dit eiwit werd voor het eerst gemeten en waaruit lactoferrine werd gewonnen.Ferrin is de afkorting van ijzer en het vermogen om ijzer in het bloed te binden en te transporteren heeft deze voedingsstof zijn naam gegeven.Lactoferrine toegevoegd.

Naast lactoferrine bevat de formule ook zink. Het mineraal zink heeft veel gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het primaire doel van zink in dit product is het ondersteunen van het immuunsysteem. Zink draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

  • 500 mg uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit Lactoferrine
  • Hoge therapeutische dosering met ten minste 99% lactoferrine
  • Met Zink: Zink helpt het immuunsysteem

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vulstof (rijstbloem), lactoferrine, zink (citraat), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow®, natuurlijk rijstconcentraat)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthovitaal Lactoferrine 500 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk