Orthovitaal Lactoferrine 500 mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

89.95

€1.50 per Capsules

Dit OrthoVital Lactoferrin-product gebruikt alleen gezuiverde producten van de hoogste kwaliteit om 500 mg Lactoferrin per capsule te leveren. Testen tonen aan dat LPS niet aantoonbaar is met orthovital lactoferrine. Dit product is geschikt als aanvulling op lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur.

Lactoferrine is een multifunctioneel endogeen eiwit. Lactoferrine is een verzonnen woord dat “lactose” en “ferritine” combineert. Lactose staat voor melk en dit eiwit werd voor het eerst gemeten en waaruit lactoferrine werd gewonnen.Ferrin is de afkorting van ijzer en het vermogen om ijzer in het bloed te binden en te transporteren heeft deze voedingsstof zijn naam gegeven.Lactoferrine toegevoegd.

Naast lactoferrine bevat de formule ook zink. Het mineraal zink heeft veel gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het primaire doel van zink in dit product is het ondersteunen van het immuunsysteem. Zink draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Lees meer <
 • 500 mg uitsluitend de hoogste gezuiverde kwaliteit Lactoferrine

 • Hoge therapeutische dosering met ten minste 99% lactoferrine

 • Met Zink: Zink helpt het immuunsysteem

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in lactoferrine

Vitakruid Lactoferrine 150mg

Vitakruid Lactoferrine 150mg

Fittergy Collageen met Lactoferral

Fittergy Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Orthovitaal Collageen Support met Lactoferral

Ingrediënten

Vulstof (rijstbloem), lactoferrine, zink (citraat), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow®, natuurlijk rijstconcentraat)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Mirthe

  Jaarlijks last van ontstekingen, dit supplement helpt mij hierbij om ervan af te komen.

 2. Lis

  Orthovitaal Lactoferrine 500 mg is een fantastisch supplement dat mijn immuunsysteem ondersteunt en me helpt me gezond en energiek te voelen! De formule bevat hoogwaardige lactoferrine en zink, die beiden belangrijk zijn voor een optimale gezondheid.

 3. Anne

  Dankzij Orthovitaal Lactoferrine 500 mg voel ik me beter dan ooit tevoren! Dit supplement is gemakkelijk in te nemen en bevat hoogwaardige ingrediënten die mijn immuunsysteem ondersteunen en mijn algehele gezondheid bevorderen. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en effectieve aanvulling op hun dieet!

 4. Johannes

  Het OrthoVital Lactoferrin-product is echt geweldig! Ik heb al een aantal weken Lactoferrine-capsules genomen en ik voel me echt fantastisch. Ik merk dat ik meer energie heb en dat mijn immuunsysteem sterker is geworden. Het beste van alles is dat ik me geen zorgen hoef te maken over de kwaliteit van het product, omdat het alleen de hoogste kwaliteit producten gebruikt. Ik zal dit product zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

 5. Lars

  Ik ben zo blij dat ik het OrthoVital Lactoferrin-product heb gekocht! Het heeft echt een verschil gemaakt in mijn gezondheid. Ik neem dit als onderdeel van mijn dagelijkse routine en merk dat mijn hormonen meer in balans zijn en mijn huid stralender is geworden. Het is een geweldige aanvulling op mijn dieet en ik voel me er erg goed bij. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is lactoferrine goed voor?

Lactoferrine is een eiwit dat van nature voorkomt in moedermelk, maar ook in andere lichaamsvloeistoffen zoals tranen, speeksel en slijm. Het heeft antimicrobiële eigenschappen en kan helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige