Keuzehulp

Aanbieding

Maca

Maca, oftwel Lepidium meyenii, soms ook wel Peruaanse ginseng genoemd is een plant die groeit in het Andesgebergte in Peru. De wortels van de maca hebben 3 basiskleuren, waardoor je ook in al deze 3 kleuren maca capsules en poeder kunt kopen. De kleuren van de wortels zijn rood, geel en zwart. De macawortel zou mogelijke gezondheidseffecten hebben op het lichaam van de mens. Maca bevat daarnaast ook nutriënten, namelijk aminozuren, eiwitten, vitamine B, enzymen en magnesium. Wij hebben bij vitamines.com verschillende capsules en poeders die maca bevatten.

Filter

5 artikelen gevonden

5 artikelen gevonden

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk