Keuzehulp

Maca poeder

Maca is een plant afkomstig uit het Peruaanse Andesgebergte. Maca poeder is rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen, zoals vitamine C, koper en ijzer. Al duizenden jaren vertrouwen Peruanen op maca ter bevordering van vruchtbaarheid en ondersteuning van het libido. Op Vitamines.com kun je zowel maca poeder als maca pillen kopen van betrouwbare merken als AOV, Royal Green, Orthovitaal en Mattisson.

Maca poeder kopen

Filter

6 artikelen in Maca poeder

6 artikelen in Maca poeder

Fittergy Multi Health Sport

Fittergy Multi Health Sport

Fittergy Multi Health Sport Capsules is een bijzondere multi-vitamine van uitstekende kwaliteit. De formule bevat diverse actieve B-vitamines en organische mineralen, zoals magnesiumtauraat, kopercitraat, mangaancitraat en ijzerbisglycinaat. Daarnaast bevat Fittergy als een van de weinige multi formules een mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen, namelijk de alfa, beta, gamma en delta tocoferolen. Dit maakt de formule uniek en compleet. Antioxidanten en magnesium maken de Fittergy Multi Health Sport Capsules nog krachtiger.

De Fittergy Multi Health Sport Capsules hebben diverse voordelen. Zo kunnen ze bijdragen aan het behoud van sterke botten en tanden, het behoud van een gezonde huid en haar en het behoud van een normale spierfunctie. Daarnaast kunnen ze de weerstand ondersteunen en vermoeidheid verminderen. De capsules zijn dus niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen die behoefte heeft aan een gezonde dosis vitaminen en mineralen. Door de hoogwaardige kwaliteit van de formule en de natuurlijke tocoferolen mix is de Fittergy Multi Health Sport Capsules een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een complete multi-vitamine.

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Maca

Royal Green Maca Capsules zijn een natuurlijk supplement dat een krachtige ondersteuning biedt bij overgangsverschijnselen en meer energie kan geven. Het product bevat de meest werkzame maca wortels die afkomstig zijn uit de Andes en een hoge concentratie hebben. Daarnaast zijn deze capsules 100% biologisch. De maca plant wordt ook wel het Peruaanse ginseng genoemd en kan helpen om de vitaliteit te verhogen. Het kan ook gunstig zijn bij vermoeidheid. Het is belangrijk om te weten dat de gezondheidsclaims voor planten nog in afwachting zijn van Europese toelating.

Het gebruik van Royal Green Maca Capsules kan verschillende voordelen bieden voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijk supplement voor meer energie en ondersteuning bij overgangsverschijnselen. Het product is 100% biologisch en bevat de meest werkzame maca wortels, wat betekent dat het potentieel krachtiger kan zijn dan andere supplementen op de markt. De maca plant staat bekend om zijn vermogen om de vitaliteit te verhogen en kan een gunstige werking hebben bij vermoeidheid. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de gezondheidsclaims voor planten nog niet zijn goedgekeurd door de Europese autoriteiten, dus het is altijd raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u een nieuw supplement gaat gebruiken.

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi man

New Care Multi man is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen van ±25 tot 50 jaar. Mannen die iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen, die zich fit willen blijven voelen en die hun goede conditie willen behouden. New Care Multi man biedt een passende aanvulling op de voeding voor al die mannen die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

New Care Multi man is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt maar één tablet per dag nodig. New Care Multi man is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care Multi man bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een vegetarische vitamine D, vitamine K2 en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantextracten, waaronder groene thee, maca, ginseng en lycopeen.

Orthovitaal Ortho Multi Sport

Orthovitaal Ortho Multi Sport

Orthovitaal Ortho Multi Sport Vegicaps is een multivitamine die speciaal is ontwikkeld voor actieve mensen. Het bevat een hooggedoseerd B-complex, vitamines en mineralen die het immuunsysteem ondersteunen, het energieniveau verhogen en vermoeidheid tegengaan. Daarnaast bevat de multivitamine magnesiumtauraat, papaïne en bromelaïne, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en helpt bij het behouden van soepele spieren en gewrichten. Ook heeft de multi twee actieve vormen van vitamine B12, wat belangrijk is voor een goede opname van deze vitamine in het lichaam.

Het gebruik van Orthovitaal Ortho Multi Sport Vegicaps biedt verschillende voordelen. De multivitamine ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, het energieniveau en het verminderen van vermoeidheid, maar het draagt ook bij aan een gezonde spijsvertering en soepele spieren en gewrichten. Bovendien bevat de multi de actieve vormen van vitamine B12, wat ervoor zorgt dat deze vitamine beter wordt opgenomen in het lichaam. Het product is geschikt voor veganisten en vegetariërs en de vegicaps zijn makkelijk in te nemen. Kortom, Orthovitaal Ortho Multi Sport Vegicaps is een ideale multivitamine voor mensen die een actieve levensstijl hebben en hun gezondheid willen ondersteunen.

Orthovitaal Ortho Multi Man

Orthovitaal Ortho Multi Man

Orthovitaal Ortho Multi Man Vegicaps is een multivitamine speciaal ontwikkeld voor mannen met een unieke samenstelling van vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat een tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen en organische ingrediënten zoals magnesiumtauraat, kopercitraat, mangaancitraat en ijzerbisglycinaat. Ortho Multi Man Vegicaps heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Ook ondersteunt het de energieniveaus en is het goed voor de huid, haren en bloedvaten.

De multivitamine bevat diverse actieve B-vitamines en mineralen, waardoor het een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen biedt. Het product is speciaal ontworpen om de gezondheid van mannen te ondersteunen. Ortho Multi Man Vegicaps is verkrijgbaar in vegetarische capsules en kan dagelijks ingenomen worden als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Mattisson Maca poeder bio

Mattisson Maca poeder bio

Mattisson HealthStyle Biologische Maca Poeder is een voedingssupplement dat volledig is gebaseerd op 100% Maca-poeder, een knolgewas dat in de Peruaanse Andes groeit. Dit voedingssupplement staat ook wel bekend als ‘The Incan Superfood’ en wordt beschouwd als de ‘Ginseng van de Andes’ vanwege zijn eigenschappen die de vitaliteit en levenskracht verbeteren. Het is de enige eetbare plant die op grote hoogte, tussen 3000 en 4500 meter boven zeeniveau, kan overleven. Het poeder draagt bij aan de energiehuishouding en helpt bij het bevorderen van de hormoonhuishouding van de vrouw.

Dit voedingssupplement is 110% biologisch en is rijk aan vitamines, mineralen en aminozuren. Het bevat een hoge concentratie van essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Het gebruik van Maca-poeder kan bijdragen aan het verbeteren van de fysieke prestaties, het verminderen van stress en het verbeteren van de algemene gezondheid en welzijn. Bovendien is het poeder makkelijk te verwerken in smoothies, sappen en andere gerechten, waardoor het een gemakkelijke manier is om extra voedingsstoffen aan je dieet toe te voegen.

Wat is maca poeder?

Maca poeder is een voedingssupplement, afkomstig van de wortel van de macaplant (Lepidium meyenii), die groeit in het Peruaanse Andesgebergte. Het staat al duizenden jaren bekend als een traditioneel medicijn en natuurlijk hulpmiddel om vruchtbaarheid en libido te bevorderen. Maca poeder bevat essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, aminozuren en fytonutriënten.

Het voordeel van maca poeders ten opzichte van maca pillen is dat ze makkelijk in smoothies of andere voedingsmiddelen kunnen worden gemixed. Er zijn enkele wetenschappelijke onderzoeken die de gezondheidsvoordelen van maca powder ondersteunen, zoals het verbeteren van energie, libido, uithoudingsvermogen, mentale helderheid en hormonale balans.

maca poeder

Waar is maca goed voor?

Mensen die maca poeder gebruiken melden dat ze zich er wakkerder, energieker en gedrevener door voelen, vaak relatief snel na het begin van het gebruik. Bovendien kan macapoeder helpen de energie te verhogen zonder je de ‘kriebels’ of een gevoel van trillerigheid krijgt zoals cafeïne pillen dat soms kunnen doen.

Meerdere onderzoeken hebben ook bevestigd dat maca de seksuele gezondheid ten goede komt. Maca poeder kan mogelijk seksuele disfunctie verbeteren en de geslachtsdrift bij vrouwen stimuleren. Maca is ook in staat de vrouwelijke geslachtshormonen in balans te brengen en het is zelfs aangetoond dat het de symptomen van de menopauze verlicht.

Maca poeder is één van de meest aanbevolen menopauze supplementen. Het in evenwicht brengen van de hormoonspiegels is cruciaal voor veel aspecten van de reproductieve gezondheid en kan symptomen als onvruchtbaarheid, gewichtstoename en een opgeblazen gevoel helpen verminderen.

Goed bezig met Maca poeder.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Maca poeder kopen

Wat doet maca poeder?

Maca poeder wordt al duizenden jaren medicinaal gebruikt en er is aangetoond dat het de seksuele gezondheid en het libido verbetert; energie, stemming en geheugen verbetert; en de hormoonspiegels in evenwicht brengt. Naast maca poeder kun je ook maca pillen kopen, al vinden de meeste mensen poeders het prettigst.

Macapoeder kan namelijk makkelijk worden toegevoegd aan smoothies of maaltijden en wordt vaak gebruikt voor het sporten om het energieniveau te verhogen.
Gekoppeld aan een voedzaam dieet en een gezonde levensstijl kan het toevoegen van één tot twee eetlepels maca aan je dieet helpen om je gezondheid ondersteunen.

Wanneer maca innemen?

Omdat maca een energieverhogend adaptogeen is, kan maca poeder het beste vroeg in de ochtend worden ingenomen. Als je maca te dicht bij bedtijd inneemt, kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen.

Maca is een krachtig adaptogeen, dus kun je het beste beginnen met kleine doses. Op basis van studies kan de voorgestelde effectieve dosering voor macapoeder variëren tussen 1,5 gram en 3 gram, maar maca supplementen zijn er in hogere doseringen tot vijf gram.

Maca poeder ervaringen?

Jessica uit Gouda mailde ons haar persoonlijke ervaring met maca poeder:

“Ik was geïnteresseerd in natuurlijke supplementen die mijn welzijn zouden kunnen ondersteunen, dus besloot ik het een kans te geven. Na het grondig onderzoeken van de mogelijke voordelen en mogelijke bijwerkingen, besloot ik maca poeder toe te voegen aan mijn dagelijkse routine. Ik begon met het toevoegen van een kleine hoeveelheid maca poeder aan mijn smoothies en ontbijtgranen. Wat me meteen opviel, was de aangename, licht nootachtige smaak die het aan mijn maaltijden toevoegde. Het was geen overheersende smaak, maar eerder een subtiele toevoeging die ik echt kon waarderen.

Na een paar dagen merkte ik dat ik me energieker begon te voelen. Bovendien merkte ik ook een positieve verandering in mijn stemming. Ik voelde me over het algemeen meer in balans en had minder last van plotse stemmingswisselingen. Hoewel ik begrijp dat verschillende factoren van invloed kunnen zijn op iemands stemming, had ik het gevoel dat het toevoegen van maca poeder aan mijn dieet mijn algehele welzijn verbeterde. Wat me ook opviel, was dat mijn huid er stralender begon uit te zien. Ik kreeg complimenten van vrienden en collega’s die opmerkten dat mijn teint er gezonder uitzag.

Mijn ervaring met maca poeder is dus best goed. Het heeft een aangename smaak, lijkt mijn energieniveau te verhogen en heeft mogelijk positieve effecten op mijn stemming en huid. Ik ben van plan om het gebruik van maca poeder voort te zetten en ben benieuwd naar eventuele verdere veranderingen die ik kan ervaren.”

Dankjewel voor het delen van jouw ervaringen met maca poeder, Jessica. Heb jij ook een interessante ervaring, deel deze dan via ervaringen@vitamines.com. Dankjewel!

Heeft maca bijwerkingen?

Voor de meeste mensen zijn deze supplementen veilig met een minimaal risico op maca bijwerkingen. Toch zijn er mensen die hun inname willen matigen. Als je schildklierproblemen hebt, moet je de inname van maca matigen en vermijden het rauw te consumeren omdat maca poeder goitrogenen bevat die de schildklierfunctie kunnen aantasten..

Vanwege de effecten van maca op de hormoonspiegels zijn artsen van mening dat maca niet moet worden ingenomen door mensen die afhankelijk zijn van hormoon veranderende medicijnen voor de behandeling van ziekten als borstkanker of prostaatkanker of voor andere ernstige aandoeningen.

Mensen met een hoge bloeddruk wordt ook aangeraden geen maca te consumeren om nadelige bijwerkingen van de maca-wortel te voorkomen. Tot slot is er weinig onderzoek gedaan naar de veiligheid van maca pillen en poeders voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Deze vrouwen kunnen maca het beste vermijden.

Maca

Maca pillen

Op Vitamines.com en bij de drogist kun je zowel maca pillen kopen als de poeder variant. Maar de vraag tussen maca capsules en poeders komt vooral neer op jouw voorkeur. Als je van de smaak van macapoeder houdt en het als medicijn graag gebruikt in smoothies en andere recepten, dan kun je het beste een maca pil of maca capsules kiezen.

Voor de werking maakt het niet uit, want zolang je jouw maca pillen consequent inneemt zul je waarschijnlijk hetzelfde ervaren als iemand die maca poeder kopen gaat.

Top 3 supplementen in deze categorie:

  1. Maca poeder
  2. Maca pillen
  3. Maca capsules

Maca, ashwagandha, selenium & meer superfood op Vitamines.com

Er is een reden waarom veel Belgen en Nederlanders hun voedingssupplementen voor hun testosteron op Vitamines.com kopen. Je vindt bij ons de allerbeste maca, panax ginseng, ashwagandha, tribulus terrestris of selenium tegen superlage prijzen.

macapoeder

Voor onze capsules hoef je niet naar de apotheek

Onze unieke capsules vind je niet in de apotheek en bevatten chiazaad, tarwegras, moringa en shiitake voor een optimale schildklierfunctie. Verrijkt met antioxidantrijke bessen en inca granen, bevordert onze granola een gezonde(re) levensstijl. Voorkom botontkalking met onze voedzame, vezelrijke granen mix. Proef het verschil en ervaar de voordelen van de beste vitamines en maca poeder supplementen, zorgvuldig samengesteld voor jouw welzijn.