Fittergy Magnesiumcitraat kuur 50 mg

26.95

Fittergy Magnesium Citraat 50mg is een voedingssupplement dat ontworpen is om de opname van magnesium in het lichaam te maximaliseren door kleine doses gedurende de dag in te nemen. Deze kuur bevat magnesium in de vorm van citraat, de best opneembare vorm voor het lichaam. Magnesium draagt bij aan een normale spierwerking en kan helpen vermoeidheid te verminderen. Bovendien heeft het een positieve invloed op de geestelijke veerkracht, wat resulteert in een gunstige werking op de gemoedstoestand, leerprestaties en concentratievermogen. De kuur bevat 300 tabletten en is dus voldoende voor een langdurige kuur.

Een van de belangrijkste voordelen van Fittergy Magnesium Citraat 50mg is dat het in een zeer goed opneembare vorm wordt geleverd, wat betekent dat het lichaam het supplement gemakkelijker kan verwerken en gebruiken. Dit zorgt voor een effectievere kuur en resulteert in een grotere kans op positieve resultaten. Bovendien kan het regelmatig innemen van magnesium helpen om het lichaam te ondersteunen bij verschillende processen, zoals het behoud van sterke botten en een normale spierwerking. Het feit dat deze kuur 300 tabletten bevat, zorgt ervoor dat het langdurig gebruikt kan worden, wat handig is voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor het verhogen van hun magnesiuminname.

Lees meer <
 • Voor soepele spieren en natuurlijk energie

 • Werkt 24 uur

 • Optimale opname

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in magnesium citraat

2+1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Vitakruid Magnesium 200 Citraat

Vitakruid Magnesium 200 Citraat

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten

    *RI

Magnesium (citraat) 150 mg 40%


* Referentie inname

Ingrediënten

Magnesiumcitraat, vulmiddel (MCC), bindmiddel (isomalt), anti-klontermiddelen (silicium dioxide, magnesiumstearaat.

Gebruik

Neem verdeeld over de dag 3 tot 9 tabletten. Maximaal 1 tablet per half uur. Tabletten kunnen met of zonder maaltijd worden ingenomen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden

Fittergy reviews

 1. Eva

  Fittergy Magnesium Citraat 50mg is een effectief en gemakkelijk opneembaar supplement dat kan helpen bij vermoeidheid en het verbeteren van de gemoedstoestand en concentratievermogen. Bovendien is de grote hoeveelheid tabletten in de kuur ideaal voor langdurig gebruik.

 2. Tom

  Dankzij Fittergy Magnesium Citraat 50mg voel ik me energieker en meer gefocust gedurende de dag. Het supplement is gemakkelijk in te nemen en de grote hoeveelheid tabletten zorgt voor een duurzame oplossing voor mijn magnesiuminname.

 3. Daan

  Ik ben zeer tevreden met de Fittergy Magnesiumcitraat kuur 50 mg. Dit product heeft mijn lichaam echt geholpen om voldoende magnesium te absorberen. Dankzij de multi-dose technologie wordt het product gemakkelijk opgenomen door mijn lichaam en ik kan het gemakkelijk in kleine doses gedurende de dag innemen. De smaak van dit product is ook erg goed. Ik voel me meer ontspannen en energieker en ik merk dat mijn spieren minder gespannen zijn na het gebruik van dit product. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve magnesiumsupplement.

 4. Bart

  Ik ben erg blij met de Fittergy Magnesiumcitraat kuur 50 mg. Dit product is uiterst effectief en tastbaar. Ik merk dat mijn spieren minder pijnlijk zijn na een zware training en dat ik minder moeite heb om te slapen. Dit product is zeer gemakkelijk in te nemen en de multi-dose technologie zorgt ervoor dat het lichaam het goed kan opnemen. Dit product is ook gemakkelijk mee te nemen en je hoeft dus niet bang te zijn om het kwijt te raken. Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een snelwerkend en effectief magnesiumsupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Magnesium Citraat 50mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met Fittergy Magnesium Citraat 50mg. Mensen merken vaak dat het helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de concentratie. Ook worden vaak verbeteringen in spierwerking en gemoedstoestand ervaren.

Waarom deze Fittergy Magnesium Citraat 50mg aanbieding kopen?

Het is een goede aanbieding omdat de kuur bestaat uit 300 tabletten en er dus langdurig gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast is magnesium in citraatvorm de best opneembare vorm voor het lichaam, waardoor de opname van magnesium gemaximaliseerd kan worden. Dit supplement kan bijdragen aan sterke botten, een normale spierwerking en een verbeterde gemoedstoestand.

Wat zijn de voordelen van Fittergy Magnesium Citraat 50mg?

De voordelen van Fittergy Magnesium Citraat 50mg zijn dat het kan bijdragen aan sterke botten, een normale spierwerking en een verminderde vermoeidheid. Het kan ook een positieve werking hebben op de gemoedstoestand, leerprestaties en concentratievermogen.

Heeft Fittergy Magnesium Citraat 50mg bijwerkingen?

Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend van Fittergy Magnesium Citraat 50mg. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen.